Napi horoszkóp: lázadó hangulatra számíthatsz - január 30.

2022.január.30.

A Bak jegyében lévő Hold együttállása a Vénusszal és barátságos fényszöge a Neptunusszal fokozza ugyan a vonzerőt, művészi tehetséged is kibontakozhat, de a Vízöntő-Napot támadó Bika-Uránusz ingerlékennyé, impulzívvá, lázadóvá és függetlenségre vágyóvá teheti az embereket. Előfordulhatnak konfliktusok az ellenkező nemmel, képtelenek leszünk elviselni a korlátozásokat, de a mai nap váratlan izgalmakat, változásokat, anyagi veszteséget, balesetet vagy szakítást is hozhat. Biztos, hogy egy megrögzött agglegényt nem tudsz oltár elé vonszolni, ráadásul ebben az időszakban gyakoriak lesznek a műszaki berendezésekkel, a repülőutakkal és az elektromossággal összefüggő izgalmak. Az embereken eluralkodik a stressz és a tekintélyszemélyek elleni lázadó hangulat. Ne hagyd magad irányítani, de tudnod kell, hogy fokozódik a keringési panaszok veszélye. Relaxálj és fogyassz magnéziumban bővelkedő ételeket!

Napi horoszkóp: január 30.
Napi horoszkóp: január 30.

Kos (03. 21-04. 20.) Egy kis változatosságot szeretnél vinni kapcsolataidba, de a szerelmet és a barátságot ne keverd össze az anyagiakkal, próbálj meg inkább távolságot tartani.

Bika (04. 21-05. 20.) A változtatástól való félelmed kapcsolatban áll a rád jellemző biztonság utáni vággyal, de a régi módszerekhez való ragaszkodásod korlátozza előmeneteledet.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ma közlekedj óvatosan, s jól tennéd, ha nem lennél senki ügyének szószólója, hanem a saját szekeredet tolnád, bosszantó helyzetekben viszont improvizálj.

Rák (06. 22-07. 22.) Ma bizonyítékot keresel arra vonatkozóan, hogy a barátságaiddal és üzleti kapcsolataiddal összefüggő döntéseid helyesek-e, de ne vegyél magad mellé üzlettársat.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha együtt dolgozol a pároddal, ne csodálkozz, ha nem enged közel magához, de abban se reménykedj, hogy főnököd végre észreveszi benned a vonzó nőt.

Szűz (08. 24-09. 23.) Mivel a mindennapi élet izgalmas kihívásokkal teli, vegyél egy mély lélegzetet és szabadulj meg a felesleges, stresszhelyzeteket okozó tevékenységektől.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Kockázatvállalásra, merész spekulációra ráfázhatsz, barát vagy szerető megkopaszthat, de nem az a fajta vagy, aki egykönnyen bedobja a törülközőt.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha otthon dolgozol, rokonaid és a párod is úgy viselkednek, mintha az idegeikre mennél, s talán arra érzel ösztönzést, hogy kilépj egy megromlott kapcsolatból.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Változatosságra, szellemi ösztönzésre van szükséged, de ha szeretnéd elkerülni a stresszes helyzeteket, hárítsd el rokonaid és munkatársaid telefonhívásait.

Bak (12. 22-01. 20.) Megvan rá az okod, hogy a szívedet és a pénzedet is távol tartsd számító kedvesedtől vagy üzlettársadtól, aki nem veheti zokon tőled, ha óvatos vagy vele.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha a partnereddel képtelen vagy egy fedél alatt élni, fogod magad, és külön költözöl, de megeshet, hogy fel kell újítani az elektromos hálózatot a lakásodban.

Halak (02. 20-03. 20.) Ne vállalj el új feladatot, ne csodálkozz azon sem, ha leáll a járgányod, ám ha valaki provokál, vagy kellemetlen telefonüzenet érkezik, azért még ne borítsd ki a bilit.

Ez is érdekelhet

Katalin hercegné és Vilmos nagy ölelkezése a herceg pólómeccsén annyira édes volt

Katalin hercegné és Vilmos nagy ölelkezése a herceg pólómeccsén annyira édes volt

G-Szex

Ideje elengedned az orális szex pornós kliséit, helyette erre az 5 dologra figyelj

Ideje elengedned az orális szex pornós kliséit, helyette erre az 5 dologra figyelj

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné a legédesebb ruhában bukkant fel Wimbledonban

Katalin hercegné a legédesebb ruhában bukkant fel Wimbledonban