Napi horoszkóp: Ma elveszettnek érezheted magad - Július 17.

2021.július.17.

A Mérleg-Hold befolyására szombat estig kihozhatod a legtöbbet külső adottságaidból, szívesen kerülsz közeli kapcsolatba másokkal, békét és harmóniát teremthetsz magad körül, de az Oroszlán-Vénusz és a Hold kapcsolata miatt partner nélkül elveszettnek érezheted magad. Túlzott alkalmazkodásod miatt csak nehezen tudsz nemet mondani másoknak, és elvárod, hogy szeretteid döntsenek helyetted. Talán még a nap második felében is, amikor a Plútó támadja a Holdat, inkább manipulálsz vagy kompromisszumot kötsz, mint hogy határozottan megvédd érdekeidet. A késő esti órákban, amikor a Hold már a Skorpióban jár és harmonikusan illeszkedik a Jupiterhez, könnyen megszerezheted mások pénzét a vállalkozásodhoz, de a szexprogramnak is igazán nekiláthatnál a pároddal.

Napi horoszkóp: Ma elveszettnek érezheted magad - Július 17.
Fotó: GettyImages, Motázs: Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) Ha a párod vagy a cégtulajdonos ki akar készíteni, de semmit sem teszel ellene, partneredet épp úgy elveszítheted, mint az állásodat, a főnökkel viszont ne bújj ágyba.

Bika (04. 21-05. 20.) Ügyelj a bőséges folyadékbevitelre, de ne csodálkozz azon, ha a nap második felében kiállhatatlan vagy, mert nincs ínyedre, hogy a párod olyan sokat utazgat.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Mivel te is csak hús-vér nő vagy, semmi kifogásod sincs egy kis románc ellen, a pasid vagy egyik ügyfeled azonban ennél többet akar – és ez a probléma.

Rák (06. 22-07. 22.) Családi életed nem fog unalomba fulladni, ha visszatérsz ehhez a domináns, lehetetlen, manipulatív pasihoz - hiszen ki a csuda bírná ki vele rajtad kívül?

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha irigy kollégád megvádol, javasold a főnöködnek, hogy mondjon fel neki, de ha egy pénzes pasi hiányzik az életedből, vitesd haza magad a szponzoroddal.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha gazdag barátnőid milliókat kerestek viszonylag rövid idő alatt, akkor te is megteheted ugyanezt, de meg kell tanulnod együtt élni partnered féltékenységével.

Mérleg (09. 24-10. 23.) A világ tele van olyan pasikkal, akik csak arra várnak, hogy levedd őket a lábukról, de ne engedj rokonaid pumpolásának, ne vállalj magadra plusz terheket!

Skorpió (10. 24-11. 22.) Titokban élvezed partnered alkalmazkodását és töredelmes viselkedését, de úgy véled, nem árt neki, ha egy kicsit még hagyod kétségek között vergődni.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Egy mentori vagy szponzori kapcsolat kellemes társasági programmal vagy üzleti vacsorával indulhat, viszont a te feladatod a kapcsolat fejlesztése és működtetése.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha azt akarod, hogy a cég legvonzóbb pasija a tiéd legyen, akkor legyél nélkülözhetetlen számára, szürke egérkéből pedig igyekezz elegáns üzletasszonnyá válni.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha egyetemre vagy főiskolára jársz, ebben a közegben mindig akad egy-két olyan ember, aki programokat szervez, de maradj ki a szakmai fondorlatokból.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha protektorra, ügyfelekre vagy védelmezőre van szükséged, akkor azt is tudnod kell, mire van szüksége egy igazi férfinak, aki hamar rááll a farhullámodra.

Ez is érdekelhet

Meztelenruha a Buckingham-palotában? Úgy tűnik, ez a nap is eljött

Meztelenruha a Buckingham-palotában? Úgy tűnik, ez a nap is eljött

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói