Napi horoszkóp: engedd el a hatalmi játszmákat - július 18.

Újabb nap, újabb kihívások, újabb kalandok – ez a hét is mozgalmasan indul: a Rák mindenáron szeretné meggyőzni a partnerét, hogy hangolják össze a terveiket, a Szűz programját felboríthatja a főnöke, míg a Skorpiónak vissza kell fognia magát. Olvasd el, mi vár rád egészen pontosan a horoszkópod szerint.

Nehézségeket hozhat a hétfő, de te csak játssz könnyedén és tisztán, és garantált a nyert ühy
Nehézségeket hozhat a hétfő, de te csak játssz könnyedén és tisztán, és garantált a nyert ügy
Fotó: Getty Images /Edward Berthelot

A Vénusz a hét első napján jegyet vált, az Ikrekből augusztus 11-ig átlép az érzékeny és könnyen sebezhető Rákba. Az elkövetkező időszakban olyan társra van szükséged, aki érzelmi és anyagi téren megadja számodra a hőn vágyott biztonságot, családodról viszont odaadóan gondoskodsz. A szerelem pedig legfőképpen otthon esik jól. Mivel a Rák jegyében lévő Merkúr szembenállásba kerül a Bak-Plútóval, kiszolgáltatott helyzetben meglehetősen sebezhetőnek és védekezőnek érezheted magad, amikor hatalmukat és befolyásukat fitogtató emberekkel kerülsz kapcsolatba. Készülj fel arra, hogy valaki visszalép egy számodra fontos megállapodástól, de te is jobban jársz, ha nem írsz alá fontos dokumentumot. Mivel könnyű verbális és pénzügyi hatalmi játszmákba bonyolódni, ne hagyd, hogy bárki is manipulációval vagy bűntudatkeltéssel kényszerítsen rá olyasmire, ami ellenkezik az érdekeiddel. De lehetőleg te se akard lenyomni a véleményedet mások torkán.

Kos (03. 21-04. 20.) Munkádat, családodat és lakáshelyzetedet illetően sok függ a munkaerő- és ingatlanpiac alakulásától, és ami ma működik, az holnapra már megváltozhat.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha távkapcsolatban élsz, nem árt tisztázni, ki keresi majd a másikat, nehogy az legyen, hogy mindig csak egymásra vártok.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha munkatársad vagy üzleti partnered nem tartja magát a megállapodásotokhoz, tartsd szem előtt, hogy szerződéskötéskor kötelező az írásbeliség.

Rák (06. 22-07. 22.) Nehéz ellenállni gyengéd, de néha rosszindulatú provokációidnak, ám ha a pároddal nem egyeznek a céljaitok, ne hidd, hogy manipulációval megváltoztathatod az elhatározását.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Munkahelyeden, barátságaidban megjelenik az irigység, és ez a negatív energia az egész hetet megmérgezheti: dönthetsz úgy, hogy másként alakítod a hangulatot.

4 csillagjegy, aki győztesnek született

Szűz (08. 24-09. 23.) Partnered vagy főnököd felboríthatja a programodat anélkül, hogy előtte megbeszélte volna veled, de maradj ki a munkahelyi klikkből, és a kontrollt is mellőzd.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Csak azokkal tárgyalj munkáról és pénzről, akikről tudod, hogy megbízhatóak, ne indulj ki abból, hogy a másik fél is tartja magát ahhoz, amit megbeszéltetek.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Üzleti tárgyalásodon nagy a tét, mégis inkább mellőzd a rosszindulatú megjegyzéseket és a nyomásgyakorlást – lehetsz határozott kedvesen is.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Vásárlás, vásárlás, vásárlás – neked ez a kedvenc forgatókönyved a hétfői hangulatra: mi lenne, ha futásra vagy jógára cserélnéd a költekezést?

Bak (12. 22-01. 20.) Rossz tárgyalási pozícióban aligha lehet szó eredményes szakmai együttműködésről vagy szerződéskötésről, ezért meg kell fogalmaznod, meddig hátrálhatsz.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Nem ez az első eset, hogy főnököd vagy kedvesed az orrodnál fogva vezet, és attól függetlenül, hogy mi az anyagi igényed, ma számolj az elutasítással!

Halak (02. 20-03. 20.) Nem kell mindenben egyetértened a pároddal és barátaiddal, ám ha valaki zsarolással akarja nálad elérni a célját, ilyen kapcsolatra és szövetségre lépni veszélyes.

A kínai horoszkóp szerint jó irányba fordulhat az életed, olvasd el, mit kell tenned!

Ez is érdekelhet

"Nem hiszed el, mi történt velem az ágyban!" - Elképesztő olvasói történetek

"Nem hiszed el, mi történt velem az ágyban!" - Elképesztő olvasói történetek

G-Életstílus

8 dolog, amit csak azután értesz meg, ha már összetört a szíved

8 dolog, amit csak azután értesz meg, ha már összetört a szíved

Monitor

21 megható fotó Erzsébet királynőről és fiáról, III. Károly királyról

21 megható fotó Erzsébet királynőről és fiáról, III. Károly királyról