A Szűz ne kutasson a titkok után, A Halak győztesként jön ki egy nehéz helyzetből - Napi horoszkóp: július 19.

2021.július.19.

A Hold estig a Skorpió jegyében halad, harmonikus fényszöget zár be a Nappal, a Neptunusszal és a Plútóval, de a Marssal és a Vénusszal hadilábon áll. Felhasználhatod a hét első munkanapját az együttműködésre vagy olyan közös vállalkozásra, amely hasznot hozhat. De állj készen arra, hogy kedvesed, kollégáid és üzleti partnereid úgy érezzék, komolyan veszed őket és érdekeiket, még akkor is, ha egyetértetek abban, hogy nem mindenben értetek egyet. Csak arra vigyázz, nehogy az eszed az öved alá kerüljön! A késő esti órákban, amikor a Hold belép a Nyilasba, hangulatod és szerencséd is jóra fordul.

 Napi horoszkóp: július 19.
Napi horoszkóp: július 19.
Fotó: GettyImages, Montázs: Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) Ha valamilyen vállalkozásba kezdesz, és el akarod kerülni a kudarcot, a veszteséget, legyél körültekintő az adózási rendeleteket illetően, de a segítség már úton van.

Bika (04. 21-05. 20.) Ahhoz, hogy összpontosítani tudj partnered vagy szeretteid szükségleteire, azt kell érezned, hogy teljesen megbíznak benned, szükségük van rád.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ne dolgozd agyon magad valamilyen pénzügyileg gyenge lábakon álló vállalkozásnál, és bizonytalanságban afelől, vajon a munkád később is folytatódik-e még.

Rák (06. 22-07. 22.) Érzelmileg biztonságban érzed magad, de az aggodalmaidat el kell engedned, hiszen minél görcsösebben akarsz valamit, annál inkább nem lesz belőle semmi.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) A Skorpió- Hold sugallatára védelmezd otthonodat és anyagi érdekeidet, este viszont elvárod, hogy a pasid művelt, szenvedélyes és fékezhetetlen legyen…

Szűz (08. 24-09. 23.) Élvezettel bontod elemeikre a problémákat, hogy felfedezd hogyan is működnek a dolgok, de óvakodj attól, hogy mindenáron ki akard kutatni kedvesed titkait.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Szeretnél fényűzően élni, de biztonságra való törekvésed remélhetőleg erősen meghatározza a költekezésre és a befektetésekre vonatkozó döntéseidet.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Szívesen játszod a lélekbúvár szerepét, aki titkos tudást ad át másoknak, de éles nyelved mély sebeket üthet, amelyeket nehezen tudsz majd eltüntetni.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ma szívesen osztod meg titkos üzleti információidat az ágyban, egy intim kapcsolatban, nőgyógyászati panaszok esetén beválhat a gyógynövényes ülőfürdő.

Bak (12. 22-01. 20.) A mai baráti összejövetelen azt figyeled, kinek van hatalma, vagy ki az, aki segíthet neked, ráadásul az érdekcsoportosulásokat is képes vagy felismerni, kihasználni.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha időnként a gyanakvás, máskor pedig a kiábrándultság a jellemző rád, el kell döntened, hogy mit szeretnél elérni, este viszont sokan reagálnak rád pozitívan.

Halak (02. 20-03. 20.) Rugalmas csajszi vagy, sokat el tudsz viselni, így győztesként jössz ki egy nehéz helyzetből, kedvesed vagy barátaid mellett pedig megkóstolhatod a hatalom ízét.

Ez is érdekelhet

Bolti lopással vádolják az Eufória sztárját

Bolti lopással vádolják az Eufória sztárját

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói