Napi horoszkóp: a szokásosnál is magabiztosabb és kreatívabb leszel - július 19.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Újabb nap, újabb kihívások, újabb kalandok – ma fontos jegyváltásnak nézünk elébe, amelynek hatására a Kosok ambiciózusok, az Ikrek reflektorfénybe kerülnek, a Mérlegek szenvedélyesek. Olvasd el, mi vár rád egészen pontosan a horoszkópod szerint.

Napi horoszkóp: július 19.
Napi horoszkóp: július 19.
Fotó: Getty/Glamour

A mai nap legfontosabb eseménye a Merkúr jegyváltása: a Rák jegyéből kilépve augusztus 3-ig az Oroszlán jegyében halad, ahol megerősíti önbizalmadat, szervezői és menedzseri képességedet. A szokásosnál kreatívabb leszel, ötleteiddel másokat is inspirálhatsz. Mivel az Oroszlánnak az uralkodáshoz is köze van, a Kos jegyében lévő Jupiterrel társulva jó érzéked lehet a politikai és társadalmi összefüggésekhez. De nem szabad megfeledkezni az Oroszlán negatív tulajdonságairól sem: a túlzott ambícióról és az elismeréstől való függésről. A Hold az energikus Kos jegyében halad: te vagy a legbátrabb, a legerősebb, de mivel a férfiakat jelképező Nap a biztonságra vágyó Rák jegyében tartózkodik, a pároddal való együttélés terén a hagyományos férfi-nő szerepek felcserélődhetnek. Addig nem élhetsz közös életet a társaddal, amíg el nem fogadod különböző egyéniségét. Fogyassz sok szőlőt, használj hűsítő szemmaszkot, de vigyázz, mert a teljesítménykényszer fejfájást okoz.

Kos (03. 21-04. 20.) Hihetetlenül ambiciózus vagy, és biztosan célba érsz, de legyél türelmesebb, amikor a hagyományos férfi-női szerep felcserélődik kapcsolatodban.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha hajlamos vagy a fejfájásra, próbáld ki az akupresszúrát, de ne gyakorolj nyomást magadra, csak hogy urald a helyzeteket, mert ma ez szinte lehetetlen lesz.

Ikrek (05. 21-06. 21.) A mai egy eredményes nap lesz számodra, amikor az érdeklődés reflektorfényébe kerülhetsz, azt pedig különösen élvezed, hogy sokan meghallgatnak.

Rák (06. 22-07. 22.) Nő létedre kétszer annyit kell dolgoznod, hogy fele annyira értékeljenek, míg a jó munkákat azok a pasik fölözik le, akik a főnökkel a sporteseményeket beszélik meg.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha többször próbálkoztál egy hivatalos probléma megoldásával, de nem jártál sikerrel, most éppen ideje lenne drasztikusabban hozzáállnod az ügyhöz.

Szűz (08. 24-09. 23.) A mai nap kiválóan alkalmas mások pénzének megszerzésére, hálózatépítési készséged pedig nyerő kombinációnak bizonyul üzleti vállalkozásodban.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ma különösen szenvedélyesnek érzed magad, de türelmetlenséged és a konfliktusok közted, főnököd és kedvesed között távolságot teremthetnek köztetek.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Valószínűleg nagyon elfoglalt leszel, ami jól jöhet, és a javadra válhat: az aktív tevékenység és a szakmai feladatok elvégzése számodra magától értetődő.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Szexualitásod intenzívvé válik, különösen, ha egyedülálló vagy és új kalandot keresel, ám ha szerencséd van, siker vár rád vállalkozásodban és a sportpályán.

HIRDETÉS

Bak (12. 22-01. 20.) Tegyél meg mindent családi konfliktusaid elsimításáért, de gyújtsd fel újra a szikrát, és mutasd meg partnerednek, hogy valójában hogyan szeretnél vele élni.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Tudásoddal elkápráztathatod kollégáidat, és végre annak is itt az ideje, hogy élvezd munkád gyümölcsét, amikor megkapod a jutalmat kemény munkádért.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha önmagadnak vagy kedvesednek vásárolgatsz, függetlenül attól, hogy van-e elég pénzed, akkor a költekezés nálad könnyen szenvedélybetegséggé válhat.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Dr. Zacher Gábor: Napi 24 doboz energiaital valóban halálos

glamour plusz ikon Dr. Zacher Gábor: Napi 24 doboz energiaital valóban halálos

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Egy isteni, frissítő illat, ami a fülledt nyári napokra is tökéletes (x)

Egy isteni, frissítő illat, ami a fülledt nyári napokra is tökéletes (x)

Tegyél jót a gyerekeknek egy ingyenes szavazattal: most 2,5 millió forintot kaphatnak! (x)

Tegyél jót a gyerekeknek egy ingyenes szavazattal: most 2,5 millió forintot kaphatnak! (x)

Ha ezt a terméket választod, nem kell többet a sötét karikák miatt aggódnod (x)

Ha ezt a terméket választod, nem kell többet a sötét karikák miatt aggódnod (x)

Nem alszol jól? Lehet, hogy a ciklusod az oka - így függ össze a kettő (x)

Nem alszol jól? Lehet, hogy a ciklusod az oka - így függ össze a kettő (x)