Ma könnyen dühbe gurulsz - Napi horoszkóp: július 2.

2021.július.2.

Mivel a hét utolsó munkanapján a Hold az aktív Kos jegyében halad, könnyen dühbe gurulsz, ha a dolgok nem úgy mennek, ahogyan szeretnéd. Reggel a Hold és a Vízöntő-Szaturnusz barátságos kapcsolata arra figyelmeztet, hogy magányos harcosként nem lehetsz igazán sikeres: az erő az összefogásban rejlik. Az esti órákban a Hold jóindulatú kapcsolata az Ikrek-Merkúrral kedvez a tárgyalásoknak, a levelezésnek és a meggyőzésnek. Mivel valószínűleg hamar véget ér a munkaidőd, megtervezheted hétvégi kiruccanásodat, az este pedig arra alkalmas, hogy intelligens emberek társaságában szórakozz. Most könnyen megtalálod a megfelelő szavakat és érzelmi szinten is közelebb kerülhetsz valakihez, akitől hasznos értesüléseket szerezhetsz.

Ma könnyen dühbe gurulsz - Napi horoszkóp: július 2.
Fotó: GettyImages, Motázs: Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) Heveny életkedvedtől senki sem szabadíthat meg, feleleveníthetsz régi barátságokat vagy munkakapcsolatokat, bővítheted baráti és közösségi hálózatodat.

Bika (04. 21-05. 20.) Ma alig van befolyásod arra, ami a családban és a munkahelyeden történik, és ha hajlamos vagy a migrénre, egy kellemes arcmasszázs segíthet ellazulnod.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Bármely célt elérhetsz némi kitartással társult akarattal, de utazáskor és ismerkedéskor nem felejted el átgondolni, milyen előnyöd származhat új ismeretségedből.

Rák (06. 22-07. 22.) Ne hagyd, hogy kizárjanak az információs hálóból, de számíts rá, hogy nagyon sok energiát és figyelmet kell fordítanod a munkádra - így bizonyíthatod értékedet.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Munkahelyeden és a párkapcsolatodban is próbálj minden kellemetlenséget a másik fél szempontjából megközelíteni, vagy merülj bele a tanulásba!

Szűz (08. 24-09. 23.) A mai nap alkalmas egy új munka vagy mások pénzének megszerzésére, de a szex inkább a fizikai feltöltődés eszköze, semmint érzelmi intimitás.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha egy parancsoló típus vonz, hajlamos lehetsz eleget tenni az elvárásainak, de ha a párod nem méltányolja teljesítményedet, rivalizálni kezdesz vele.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Túlságosan eltemetkezel munkádban, de próbáld meg féken tartani indulataidat, egy esti tárgyalás során viszont csak egy kedvező ajánlat és a szex tud felizgatni.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Sikernap az alkotó Nyilasoknak, de mivel nem egyedül élsz a világban, meg kell tanulnod önmagad, a partnered és vevőid igényeinek fontosságát.

Bak (12. 22-01. 20.) Súrlódás várható a családban, de akkor jársz jól, ha beleegyezel mindenbe, segítesz a párodnak és egyik rokonodnak kiszellőztetni felgyülemlett haragját.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Könnyen tűzbe jössz, ha a munkádról beszélhetsz másoknak, és ami az utóbbi időben elérhetetlen volt számodra, ma itt van - ne habozz, használd ki a lehetőséget!

Halak (02. 20-03. 20.) Ami a pénzügyeidet illeti, jó lenne új jövedelemforrásokat felkutatni, de ha a párodtól olyan tanácsot kapsz, melyet nem kértél, ne reagálj bosszúsan.

Ez is érdekelhet

8 szexpóz, ha valami igazán intimre vágysz

8 szexpóz, ha valami igazán intimre vágysz

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói