Napi horoszkóp: a mai nap tökéletes az új lehetőségekhez - július 23.

Újabb nap, újabb kihívások, újabb kalandok – az Ikrek szakmai sikerekre számíthat, a Skorpiónak most érdemes új munkahelyet keresni, a Bak anyagi elismerésre számíthat. Olvasd el, mi vár rád egészen pontosan a horoszkópod szerint.

Napi horoszkóp: július 23.
Napi horoszkóp: július 23.
Fotó: Getty/Glamour

Az Oroszlán-Merkúr és a Kos-Jupiter trigon fényszögének köszönhetően nagyvonalú magatartásodnak köszönhetően könnyen szót értesz embertársaiddal. Alkalmas ez a szombat mindenféle kommunikációra, de most még a munkáltatói és munkavállalói kapcsolatok is jól működnek. Kiváló alkalom egyetemre való jelentkezésre, külföldi utazásra, más kultúrák felfedezésére. Az üzleti ügyek jól mennek, akár előléptetést is kérhetsz! Remek lehetőség kínálkozik arra is, hogy akár egy másik nyelvet is elsajátíts, eredeti helyszínen. Ez az időszak a szerződéskötésnek, a tárgyalásoknak, a társasági, szakmai és üzleti összejöveteleknek, ötleteid népszerűsítésének, a vásárlásnak és az eladásnak egyaránt kedvez. Vágyat érezhetsz kalandok átélése iránt, jó hírekre számíthatsz, ráadásul partnered, kollégáid és rokonaid bizalmát is élvezheted. Szellemi termékeiddel most kell kilépni a nyilvánosság elé. A Hold reggel belép az Ikrek jegyébe, ezért az elkövetkező napokban gyorsan reagálsz a hírekre és az eseményekre.

Kos (03. 21-04. 20.) A lehetőségek ott vannak melletted: kollégád szívesen fogadja közeledésedet, ha pedig kreatív szakmában tevékenykedsz, szép közönségsikert arathatsz.

Bika (04. 21-05. 20.) Úgy érzed, hogy adóügyekben az „átvilágítás” téged is utolért, de nem célszerű próbára tenni szeretteidet, sikerül-e kitalálniuk kívánságaidat, anyagi elvárásaidat.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Főnököd támogatására számíthatsz, fontos szerződést írhatsz alá, utazás vagy szakmai összejövetel során pedig megismersz valakit, aki szeretne a társad lenni.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha álláshirdetésre jelentkeztél, amikor az általad kért beosztásról vagy fizetésről van szó, főnököd a következőt gondolja: „Ez a nő megér annyit, amennyit kér.”

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Jogi ügyet ügyesen intézhetsz, és ha gazdag, külföldi pasi felé nyújtottad ki a kezed, szerelmi vallomásban, emlékezetes nyaralásban lehet részed.

Szűz (08. 24-09. 23.) Lehet, hogy a színfalak mögött manőverezel, és titkos kapcsolatokat szövögetsz, de ha válófélben vagy, a vagyonmegosztás kedvezően dőlhet el számodra.

Mérleg (09. 24-10. 23.) A csillagok segítik a hálózatépítést: a legjobb lehetőségeket ugyanis mások hajtják fel számodra, és ha egy partira vagy hivatalos, több kísérő közül válogathatsz.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Érdemes körülnézned, mennyit kóstál a tehetséged a munkaerőpiacon, és ha már van állásajánlatod, jó lenne, most kezdeni az új munkahelyeden.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ma megtárgyalhatsz a pároddal olyan kényes témát is, mint a gyermekvállalás, egy külföldi munka vagy utazás előnyeit pedig felhasználhatod flörtölésre.

Bak (12. 22-01. 20.) Lakásügyben, üzleti megbeszélésen kedvező fejleményekre számíthatsz, és ha megbízóidnak tetszik bizakodó hozzáállásod, talán közeleg az anyagi elismerés ideje is.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Nagy buzgalommal intézed üzleti ügyeidet, izgalmas csevegés kezdődik az interneten, de a pároddal és üzletfeleddel is dűlőre juthatsz egy kényes kérdésben.

Halak (02. 20-03. 20.) Remek érzéked van a pénzcsináláshoz, de az sem kizárt, hogy a munkahelyeden találsz valakit, akivel később beevezhetsz a házasság biztonságos révébe.

Ez is érdekelhet

5 dolog, ami segít leküzdeni az ételek utáni sóvárgást

5 dolog, ami segít leküzdeni az ételek utáni sóvárgást

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói