A Skorpió mutassa ki az érzelmeit, a Kos ne legyen naiv - Napi horoszkóp: július 26.

2021.július.26.

A hét első napján a Halak-Hold és a Szűz-Vénusz szembenállása miatt a racionális típusoknak fejleszteni kellene beleérző képességüket, hogy megértsék érzelmesebb típusú munkatársaik és vagy partnerük viselkedését. Idegesíthet viszont a káosz, vagy egy olyan helyzet, amelyben a dolgok nincsenek jól megszervezve. Ennél talán csak az bosszant jobban, ha néha előforduló fogyatékosságaidra figyelmeztetnek. A szerelemben is lehetnek gátlások, de érzelmi, anyagi és családi problémák is előfordulhatnak. Az esti órákban fennáll az értelmetlen áldozatvállalás, nőgyógyászati panaszok vagy a vetélés veszélye, ezért légy óvatos.

 Napi horoszkóp: július 26
Napi horoszkóp: július 26
Fotó: Getty images/Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) Ne legyél elégedett a fizetéseddel, ha kiváló munkaerőként tartanak számon, de egy jelentéktelen munkahelyi flört mögött még ne lásd azonnal álmaid pasiját.

Bika (04. 21-05. 20.) Ma kizárólag a párod, rokonaid és barátnőid szükségleteire koncentrálsz, de mellőzd az anyáskodást, és a kapcsolataidban se te legyél Miss Szerénység.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ma összecsaphatnak a hullámok a fejed fölött, ha vállalatod kárt szenved a magánéleted miatt, de a hálószobában ne racionalizáld a szeretetet és az intimitást.

Rák (06. 22-07. 22.) Fogj egy romantikus regényt és olvasgass a vízparton, ám ha az esti órákban nem ízlik az étel vagy ingerel rokonaidnak a jókedve, ne is számíts belátásra.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) A mai nap nem kedvez az üzleti manővereknek - ha pénzügyek kezeléséről van szó, szükséged lesz költségeid és irreális igényeid kordában tartására.

Szűz (08. 24-09. 23.) Gyakorlatias módon fejezed ki vonzalmadat, de szeresd olyannak érzelmes párodat, amilyen, s legyél kész még anyagiakban is engedményeket tenni a kedvéért.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Fogd vissza magad abban, hogy kielégítsd kollégáid igényeit, hiszen magadnak tartozol azzal, hogy egészségesebb érzelmi és pénzügyi jövőt teremtesz.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha szerelmes vagy a barátodba, akinek közelsége nyugtalanít, mutasd ki érzelmeidet, ne száműzd őket a tudatod mélyére, de bocsásd meg gyengeségeit.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Amikor munkahelyi vagy családi gondok gyötörnek, a másokkal való viselkedésedre kellene összpontosítanod, az esti órákban viszont próbálj meg elnézőbbé válni.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha kedvesed vagy külföldi ügyfeled nem ismeri a várost, és tőled kér tanácsot, mit csináljon este, javasold, hogy nézzetek meg együtt egy szabadtéri előadást.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ma halaszd el a pontosságot igénylő pénzügyi teendőket, és ne próbálj ingyenes tanácsadáshoz jutni valamilyen konkrét problémáddal kapcsolatban!

Halak (02. 20-03. 20.) Ma képtelen vagy elviselni egy értelem és érdek által irányított kapcsolatot, de a párodtól vagy egyik rokonodtól leckéket kellene venned „pénzkezelésből„.

Ez is érdekelhet

Recept: így készítheted el a Pumpkin Spice Latte fűszerkeverékét

Recept: így készítheted el a Pumpkin Spice Latte fűszerkeverékét

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: szerencsét ígér a mai nap sokunknak - szeptember 18. szombat

Napi horoszkóp: szerencsét ígér a mai nap sokunknak - szeptember 18. szombat

Divathírek

Megnyitott az Etele Plaza: íme minden, amit tudnod kell róla

Megnyitott az Etele Plaza: íme minden, amit tudnod kell róla