A Kos túlzásokba esik, a Baknak alkalmazkodnia kell - Napi horoszkóp: július 27.

2021.július.27.

A kora reggeli időszakban a Halak-Hold és az Uránusz barátságos fényszöge eredetiséget, találékonyságot jelez, és valószínűleg a saját utadat járod. Mivel a Hold ma az önzetlen Halak jegyében jár, ha az élet bármely területén nehézségeid adódnak, akkor szeretteid támogatni fognak. A jóakarat, az empátia és az önzetlenség jellemzi ezt a napot. Nincs azon mit csodálkozni, hogy a Halakban lévő Hold hatására két ember – rokonok vagy partnerek – ugyanazon a hullámhosszon vannak. A Hold és a Neptunusz együttállása az esti órákban álmodozóvá, passzívvá és kiegyensúlyozatlanná tehet, de az sem kizárt, hogy könnyen elérzékenyülsz és szereted a magányt. Az érzékeken túli érzékelés viszont egészen biztosan működik a partnerek között. Szeretetünk, szerelmünk erejével és alkotó fantáziánkkal csodákat művelhetünk, de óvakodjunk attól, hogy olyan kapcsolatba bonyolódjunk, amely önfeladással jár. Az estét érdemes lenne valamilyen zenés-táncos szórakozóhelyen eltölteni, de kerüljük az alkoholt.

 Napi horoszkóp: július 27
Napi horoszkóp: július 27
Fotó: GettyImages, Montázs: Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) Ma rosszul értelmezed a segítség fogalmát, és túlzásokba bocsátkozol: helyénvaló a segítőkészség, de nagy hiba fölösleges áldozatokat vállalni családod tagjaiért.

Bika (04. 21-05. 20.) Ne sajnáld az idődet, ha barátaid vagy rokonaid (józan határok között) kérnek tőled valamit, de az se essen nehezedre, hogy a saját vágyaidnak tegyél eleget.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha nem bízol a képességeidben, ha elrejted szakmai ambícióidat, akkor ne csodálkozz azon, ha főnökeid nem bíznak meg igényes feladatokkal és nem támogatnak.

Rák (06. 22-07. 22.) Logikus társadalmunk elveti a képzelet termékeit, mert azok nem valóságosak, ma mégis azt tapasztalod, hogy képzelőerőd az alkotáshoz vezető közvetlen út.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) A fantázia ma a szexuális előjáték része, de könnyen ráfizethetsz, ha ismét lágyszívűnek mutatkozol, és nagyvonalúan adakozol, bár talán nincs is miből.

Szűz (08. 24-09. 23.) Lehet, hogy te vagy a párod álompartnere, mégsem kellene megtagadnod a barátaidat vagy a családodat, ha a társad igyekszik elszakítani téged tőlük.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Szabadúszó, kreatív munkastílusod jó táptalaj teremtő képzeleted számára, de az üzletben a sikerhez, mint az életben is, a valóság talaján kell maradnod.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Fedezd fel a benned rejlő kreativitást, váltsd valóra szexuális fantáziádat, de ne áldozd fel minden vágyadat vagy tanulmányaidat a partnered kedvéért!

Nyilas (11. 23-12. 21.) Fontos számodra, hogy családodnak jól menjen a dolga, fontos, hogy szeretteid boldogok legyenek, de ne csak azért élj, hogy mások jól érezzék magukat.

Bak (12. 22-01. 20.) Alkalmazkodj partnered és rokonaid elvárásaihoz, vedd könnyedén a dolgokat, töltődj fel lelkileg, de ne hagyd, hogy mások hangulatai és gondjai befolyásoljanak!

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha rokonaid gyakran pumpolnak, neked pedig vajszíved van, és ma is felemlegetik, mi mindennel tartozol nekik, sohasem túl késő nemet mondanod.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha van érzéked a művészetekhez, engedd szabadjára kreativitásodat, ne elemezz, ne okoskodj, este pedig hagyd, hogy a zene vagy a pezsgő „hangulatba” hozzon.

Ez is érdekelhet

Recept: így készítheted el a Pumpkin Spice Latte fűszerkeverékét

Recept: így készítheted el a Pumpkin Spice Latte fűszerkeverékét

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: szerencsét ígér a mai nap sokunknak - szeptember 18. szombat

Napi horoszkóp: szerencsét ígér a mai nap sokunknak - szeptember 18. szombat

Divathírek

Megnyitott az Etele Plaza: íme minden, amit tudnod kell róla

Megnyitott az Etele Plaza: íme minden, amit tudnod kell róla