Napi horoszkóp: üzeneted érkezhet a nagy szerelmedtől - július 3.

A forró időjáráson túl még forróbb flört és különleges találkozás van a láthatáron. Olvasd el napi horoszkópunkat, hogy lásd, mire számíthatsz egészen pontosan a csillagjegyed szerint.

 Olvasd el, mi vár rád a horoszkópod szerint július 3-án
Olvasd el, mi vár rád a horoszkópod szerint július 3-án
Fotó: Getty Images / Europa Press Entertainment / sololos

Mivel a Hold vasárnap délig az Oroszlán jegyében tartózkodik, ráadásul az Ikrek-Merkúrral és a Kos-Marssal is barátkozik, a figyelem középpontjába kerülhetsz. Ha te akarsz lenni a legjobb és a legszebb, a szerelmed most még azt is elnézi, ha laza és ártatlan flörtbe keveredsz másokkal. Ha rendelkezel művészi hajlamokkal, bátran kiállhatsz a reflektorfénybe. A Hold helyzete délig kedvez a reprezentálásnak és a költségesebb beszerzéseknek, de az sem kizárt, hogy szerelmes üzenetek, bókok édesítik meg a napodat. Mivel a nap második felében a Hold jegyet vált, átlép a Szűzbe, nagyon fontos a tiszta és rendezett környezet fenntartása, a testmozgás és az egészséges táplálkozás. Ez az időszak ideális rendrakásra.

Kos (03. 21-04. 20.) Randi, egy kis kertiparti, a lényeg, hogy teremts ma alkalmat a szórakozásra, kimozdulásra.

Bika (04. 21-05. 20.) Otthonod berendezésébe és vendégeid fogadásába ma beleadod a szívedet-lelkedet, de arra azért figyelj, hogy neked is jusson egy kis szabadidő.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Társaságkedvelő természetedet ma inkább ne tedd ki egy magányos estének, még akkor se, ha nem volt időd programot szervezni – legyél spontán, vesd bele magad a nyári éjszakába a barátnőiddel!

Rák (06. 22-07. 22.) Élvezed, ha drága ajándékokat vehetsz magadnak és szeretteidnek, mivel ragaszkodsz a státuszszimbólumokhoz, ma viszont könnyen túlzásba eshetsz, amit később megbánhatsz.

Havi horoszkóp: varázslatos dolgok érkeznek júliusban

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha találkozol egy népszerű, sportos és értelmes pasival, az első pillanattól fogva vonzódtok egymáshoz – de az igazság az, hogy a kisugárzásoddal ma bárkit levennél a lábáról.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ne áldozd föl magad az elvárások oltárán, ne vállalj plusz feladatot, és ne most akarj a munka hőse lenni: ez most a te hétvégéd, úgyhogy lustálkodj bátran!

Mérleg (09. 24-10. 23.) Barátokra nem csak azért van szükséged, mert színt hoznak az életedbe: ők amolyan biztonsági hálót is jelentenek, amikor egy korszak lezárul mögötted.

Ilyen házastársra vágynak a férfiak az asztrológiai képletük szerint

Skorpió (10. 24-11. 22.) Rengeteg energia tombol benned, így bátran jut belőle a környezetednek is – hívd át ebédelni a legjobb barátnődet, vagy kényeztesd a barátodat egy különleges desszerttel.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Az utazás, az ismeretlen tájak felfedezése fokozza szabadságérzetedet – érdemes lenne elgondolkodnod, hogy idén nyáron nem egy hosszabb szabit veszel ki, hanem 2-3 napos utakat vállalsz be.

Bak (12. 22-01. 20.) Ma olyan fajta öröm ér, ami a hivatásoddal kapcsolatos, ráadásul nem mások segítsége révén, hanem alanyi jogon jutsz előre.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) A párod lenyűgöző egyéniség, de könnyen kiakadhat attól, ha egy ellenkező nemű lény kerül a közeledbe, még akkor is, ha pontosan tudja, csak egy ártatlan haver.

Halak (02. 20-03. 20.) Lehet, hogy vasárnap van, mégis átlagon felüli munkára számíthatsz - mielőtt találkoznál a barátaiddal, pörgesd ki őket, mert csak nyomasztana, hogy várnak rád a tennivalóid.

Will Smith és Jada Pinkett Smith kapcsolata az asztrológia tükrében

Ez is érdekelhet

A kielégítő szex 10 alapszabálya

A kielégítő szex 10 alapszabálya

Monitor

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

Szépséghírek

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját