Ma semmi, és senki sem állhat az utadba - Napi horoszkóp: július 3.

2021.július.3.

Mivel a Hold szombaton ebédidőig még a Kos jegyében halad, nagyon elevennek érzed magad, energiád és vitalitásod a csúcson van. Éppen erre van szükség ahhoz, hogy életednek egy valóban aktív szakaszába lépj, ahol megszabadulhatsz minden olyan negatívumtól, amely eddig visszatartott. A nap második felében a Bika-Hold és a Halak-Jupiter harmonikus fényszögének köszönhetően biztonságban vagy, semmi, és senki sem állhat az utadba. Ugyanakkor nem szalasztasz el egyetlen olyan lehetőséget sem, amikor pénzhez vagy valamilyen fizikai élvezethez juss.

Ma semmi, és senki sem állhat az utadba - Napi horoszkóp: július 3.
Fotó: GettyImages, Motázs: Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) A jó pénzkereseti, vásárlási-eladási lehetőségek napja a mai: annyira olcsón juthatsz egy értékes dologhoz, hogy magad sem mered elhinni – pénz áll a házhoz.

Bika (04. 21-05. 20.) A Bika Hold segít megőrizni és növelni az anyagi javakat, hiszen a biztonság és a családod jóléte elengedhetetlen számodra, de az élvezet legalább ilyen fontos.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Kis meghűlés, de ne intézd el egy kézlegyintéssel és azzal se büszkélkedj, hogy egyedül is egész jól meg tudsz lenni - ismerd be, szükséged van szeretetre.

Rák (06. 22-07. 22.) Ma minden olyan kapcsolat kialakítható, amilyenre céljaid eléréséhez szükséged van: lehet, hogy csak az első szálakat szövögeted, de a szerencse a te pártodon van.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) A most kötött üzletek vagy a most kapott szakmai ajánlatok sok pénzt hoznak, és azok a tervek, amelyeket hosszabb idő óta dédelgetsz, termőre fordulnak.

Szűz (08. 24-09. 23.) Az igaziban mindig kell lennie valaminek, amire a másiknak szüksége van: ha meg tudod adni a párodnak, amit óhajt, vonzerőd rögtön megnő a másik szemében.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha volt üzletfeled szeretne újra együtt dolgozni veled, döntsd el, érdemes-e társulnod vele, de a nap első felében ne hódolj be egy erőszakos típusnak.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Járj vendéglőbe, uszodába, koncertre: mivel az emberek hétköznap nem nagyon szoktak randevúzgatni, most fogékonyabbak az ismerkedésre, mint máskor.

Nyilas (11. 23-12. 21.) A sok tejszínhabbal és édességgel talán a hiányzó gyengédséget és törődést szeretnéd pótolni, ha tested már nem felel meg a hagyományos szépségnormáknak.

Bak (12. 22-01. 20.) Csodát művelhet a mosoly, a köszönés, a kedves üdvözlés - lehet, hogy van valaki, akit nem mutattak be neked, de titokban ég a vágytól, hogy megismerkedjetek.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ne legyél szemérmes, ha pénzről van szó; kérd meg az árát annak, amit el akarsz adni, de a mértéktelen evés megbosszulja magát, inkább zöldséggel lakjál jól.

Halak (02. 20-03. 20.) Itt az ideje, hogy mások is felismerjék tehetségedet: valaki ajtókat nyithat meg számodra és esélyt adhat a jobb jövőre és a ranglétrán való feljebb jutásra.

Ez is érdekelhet

8 szexpóz, ha valami igazán intimre vágysz

8 szexpóz, ha valami igazán intimre vágysz

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói