Ma inkább a saját fejed után akarsz menni - Napi horoszkóp: július 31.

2021.július.31.

A július a Bika jegyében lévő Holddal búcsúzik. Ebédidőben, amikor a Bika jegyében lévő Hold barátságtalan fényszöget zár be a hátráló Oroszlán-Merkúrral, délután pedig a Vízöntő- Szaturnusszal, tedd félre makacsságodat, legyél kevésbé anyagias, ne akarj trófea lenni: ne várd el a párodtól, hogy luxuscikkekkel halmozzon el. Ne hamarkodd el, mit kívánsz… mert lehet, hogy megkapod! Ha veszel valamit, később megbánhatod döntésedet. Ám a Hold és a Szűz-Vénusz háromszöge az esti órákban megkönnyíti, hogy a gondoskodó, racionális „Földanya” szerepében kényelmessé tedd saját és szeretteid életét. A Hold és a Vénusz csodálatos időt garantál a szerelmi kapcsolatokhoz, mert most az érzések akadálytalanul áramlanak az érintettekben.

 Napi horoszkóp: július 31.
Napi horoszkóp: július 31.
Fotó: Gettyimages.com

Napi horoszkóp: július 31.

Kos (03. 21-04. 20.) Veszélyes megszoknod partnered szeretetét és törődését, de a beszélgetés megértéshez vezet egy izgalmas személlyel és ugyanakkor szabadabban viselkedhetsz.

Bika (04. 21-05. 20.) Nem kell nagydobra verned egy veszteséget, de közeli rokonaiddal azért beszéljetek róla, a mai randin viszont ne legyél olyan nő, aki csak salátaleveleket csipeget.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ahhoz, hogy anyagilag valamivel sikeresebb legyél, le kell szállnod a földre, de amilyen barátságos vagy máskor, ma inkább a saját fejed után akarsz menni.

Rák (06. 22-07. 22.) Pénzügyi kötelezettségeid, kiadásaid megterhelnek, de a párod érzéseiben annyira biztos lehetsz, mint ahogy Gibraltár sziklái állnak a hullámverésben.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Gondold át hozzáállásodat, tedd félre a büszkeségedet, és fejezd ki érzéseidet partnered előtt, de ne hidd, hogy bármilyen árat kérhetsz alkotásaidért.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ki kell fognod a lovakat a munka szekeréből, elutazni valahová - este a szokásosnál aktívabb leszel: kocogásra szánod el magad, és az ágyban átveszed az irányítást.

Mérleg (09. 24-10. 23.) A csillagok a mai napon ösztönözni fognak egy olyan pénzügyi terv kidolgozására, amely biztosítja, hogy a napi költségeid könnyen fedezhetők legyenek.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ritkán jön össze, hogy ráérsz te is, és a párod is: ma minden csábítási trükködet beveted, mégis inkább arra vágysz, hogy a pasid önként kínálkozzon fel.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ne várj túl sokat a mai naptól, próbálj semleges maradni a kollégákkal és pároddal fenntartott kapcsolataidban, egy kimerítő étkezés viszont eláraszt.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha kapcsolatban élsz, közelebb kerülhetsz a párodhoz, különösen akkor, ha a közelmúlt eseményei falat építettek kettőtök közé, de kerüld az élősködőket.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) A családi vitákba ne avatkozz bele, de szexuális életed új dimenziót él át a szenvedélyből és a megértés növelésének vágyából, a féltékenység is száműzve lesz.

Nagy júliusi horoszkóp: Külföldi utazás, új lakás várhat rád ebben a hónapban

Halak (02. 20-03. 20.) Egy hazugság nyilvánosságra kerülhet, a tökéletes és gazdag férfi is fikció, a valóságban nem létezik, viszont ma ragyogó, értékes pasik járnak-kelnek körülötted.

Ez is érdekelhet

Úristen: rég nem láttunk Palvin Barbiról ilyen forró képeket

Úristen: rég nem láttunk Palvin Barbiról ilyen forró képeket

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: szerencsét ígér a mai nap sokunknak - szeptember 18. szombat

Napi horoszkóp: szerencsét ígér a mai nap sokunknak - szeptember 18. szombat

Divathírek

Megnyitott az Etele Plaza: íme minden, amit tudnod kell róla

Megnyitott az Etele Plaza: íme minden, amit tudnod kell róla