Ma kerüld a kockázatokat - Napi horoszkóp: július 4.

2021.július.4.

Aki azt hiszi, hogy túlélte a legrosszabbat, az nagyon téved! A vasárnap a hét legveszélyesebb napja a Mars-Uránusz quadrát miatt, ami heves vitához, műszaki károkhoz, váratlan veszteségekhez, szakításhoz és balesetekhez vezethet! A megújulás vágya megvan bennünk, de szándékunkat nem tudjuk kivitelezni: túl erős az ellenszél! A Bika-Uránusz egy ideje már kihívást jelent számunkra: a pénz elértéktelenedik, ráadásul erős a szabadság iránti késztetés. Ha megtanulod kezelni az agressziódat, akkor megúszod a robbanásveszéllyel fenyegető helyzeteket. Gyakran kerülhetünk stresszes helyzetbe, és ha valami, amit szeretnénk elérni, nem történik meg azonnal, könnyen ingerültté válunk. A nyugtalanság és az idegesség a levegőben van. Maradj nyugodt, és próbálj a fontos dolgokra koncentrálni! Csak semmi elhamarkodott akció! Lassíts! Lehet, hogy valaki kiveri n álad a biztosítékot, de a forgalommal és a technikai eszközökkel is meggyűlhet a bajod. A változásokra, a váratlan eseményekre képesnek kell lenned rugalmasan reagálni. Mivel állandósult feszültség alatt állsz, szívritmuszavarok, stroke veszélyének is ki lehetsz téve, ezért mindenképpen jobb, ha dinamikus cselekvéssel vezeted le felgyülemlett agresszivitásodat. Mivel utálsz parancsoknak engedelmeskedni, jobban jársz, ha önállóan dolgozol.

hori0306
Napi horoszkóp: július 4.

Kos (03. 2l-04. 20.) Váratlan kiadásra számíthatsz, fontos, hogy megfelelő ember legyen melletted, jóllehet a Mars és az Uránusz lehetővé teszi a kísérletezést, kerüld a kockázatokat.

Bika (04. 21-05. 20.) A magad útját akarod járni, érvényesíteni kezded akaratodat környezeted ellenében, a hivatásodban és a családban meg kell oldanod egy problémát, de baleset is érhet.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Valaki könnyen felhergelhet, és mivel könnyen kijössz a béketűrésből, hagyd el a helyszínt, ahol sérelem ért; közlekedj óvatosan, mert a baleseti hajlam fokozódik.

Rák (06. 22-07. 22.) Az anyagi viták lerombolhatnak egy barátságot, ezért legyél ma nagyon óvatos, főleg ha közös vállalkozásról van szó, mert a körülmények megváltozhatnak.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) A munkahelyeden, párkapcsolatodban őrjítő helyzet alakulhat ki, kiállhatatlan főnökökkel áldott meg az ég, és valószínűleg életbe lép az egók háborúja.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ma ne indulj útnak, baleset érhet, ne vállalj állást külföldön, ne szállj ringbe kollégád vagy üzletfeled ellen, kerüld az autóvezetést és a technika valamennyi vívmányát.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Pénzügyekben, barátságban, szerelemben készülj fel a váratlanra, partnereddel, üzletfeleddel is összekaphatsz, vagy kiszállsz egy veszteséget termelő kapcsolatból.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Családi és munkahelyi kapcsolataid nem egyértelműek, lesz egy kis izgalom, a munkahelyeden tiszteld a hierarchiát, ne provokáld főnökeidet, kollégáidat!

Nyilas (11. 23-12. 21.) Utazás, állásváltoztatás meghiúsulhat, egy munkatársi, rokoni vagy szerelmi kapcsolat kezd idegesítővé válni, és úgy viselkedsz, mintha minden szabályt fel akarnál rúgni.

Bak (12. 22-01. 20.) Ma izgalmas szexpartnerre akadhatsz, de mivel összezördülhetsz partnereddel vagy gyermekeddel az anyagiak miatt, fontosabb pénzügyi lépéseidet napold el.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Mindenképpen köss tűz, elektromosság stb. károkra szóló biztosítást, igyekezz megzabolázni kötekedő, lázadó hajlamodat, különben családi életed válságba kerül.

Halak (02. 20-03. 20.) Legyél ma nagyon óvatos, különösen testi épségedre vigyázz, mert baleset, illetve komolyabb anyagi veszteség fenyeget, ráadásul a számítógéped is kilehelheti a lelkét.

Ez is érdekelhet

„Életem első csoportszex élménye azzal kezdődött, hogy megcsókoltam egy barátnőmet”

„Életem első csoportszex élménye azzal kezdődött, hogy megcsókoltam egy barátnőmet”

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói