Élvezd, amit a mai nap kínál - Napi horoszkóp: július 5.

2021.július.5.

A hét a Rák-Nap és a Bika-Uránusz barátságos szextil fényszögével indul. A cél: akár hirtelen növelni az energiát, ha szükséges, változások végrehajtása, kitörni a korlátozásokból, de most érdemes ingatlanba befektetni, a lakást átalakítani, felújítani vagy gépesíteni. Ez a kedvező aspektus valójában a Nap vitalitását kapcsolja össze az Uránusz eredetiségével és újító szellemével. Hallgass a megérzéseidre, ne félj az újdonságoktól, és ha egy változás életminőséged javulását ígéri, akkor merj kilépni a komfortzónádból. Akár pénzről, akár álmaid otthonáról van szó, ne kerüld a változást, ne maradj a megszokottnál és ne akard, hogy a dolgok ugyanolyanok maradjanak! Ez az időszak kedvez az ingatlanügyletek bonyolításának és a lakásvásárlásnak, de olyan bevételi forrásokat is észrevehetsz, amelyek javíthatnak megélhetéseden.

Élvezd, amit a mai nap kínál - Napi horoszkóp: július 5.
Fotó: Gettyimages.com

Kos (03. 21-04. 20.) Lakásügyben, anyagiakban kedvező fordulat, összeköltözhetsz a pároddal, de a családi vállalkozásban is nagyobb haszonra van kilátás, mint más napokon.

Bika (04. 21-05. 20.) Élvezd, amit a mai nap kínál: szakmai vagy rokoni kapcsolat segít a megélhetésben, megérzéseidet ügyesen hasznosíthatod, s eredeti módon tudsz pénzt szerezni.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha elbokáztad a pénzedet, egyre komolyabb pénzügyi gondokkal kell számolnod – úgy látszik, nincs olyan szerencséd, hogy abból élj meg, amit szeretsz csinálni.

Rák (06. 22-07. 22.) A bolygók felhívják figyelmedet az üzleti fúziókra és kapcsolatokra: a barátság, a szex és az üzlet összekapcsolódhat, új vállalkozásba foghatsz, társulásból nyereség.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ma ne lázadj munkahelyi főnököd ellen, ne akarj a titkos szeretője lenni, de ne állj ellen a változásnak, ami kiemelhet a rutinból és a megszokott kerékvágásból.

Szűz (08. 24-09. 23.) A mai nap izgalmasnak ígérkezik, semmi okod rá, hogy megrettenj egy külföldi ajánlattól - részt vehetsz kedvenc énekesed vagy előadód szabadtéri koncertjén.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Szakmai vagy üzleti szövetségből profitálhatsz, ráadásul egy váratlan megbízatás honoráriumából adótartozásodat is kiegyenlítheted a hivatalnak.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha külföldön akarsz elhelyezkedni, akkor ismerned kell a helyi szokásokat és a versenytársakat, de ne akard átnevelni kötődésképtelen párodat, úgyse sikerül!

Nyilas (11. 23-12. 21.) Munkádban és üzleti ügyeidben megtöröd a hagyományokat, váratlanul az öledbe hullik egy ajánlat, de az sem kizárt, hogy elindulsz az önállósodás útján.

Bak (12. 22-01. 20.) Nem kell lemondanod sem a szeretődről sem egy közös vállalkozásról, kellemes üzleti találkozók várnak rád, ráadásul jómódú ügyfeledben is felébresztheted a vágyat.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) A nap folyamán képes leszel csalódást okozni a párodnak, mert túl sokáig várt rád, a változtatásokat tervezed, de ezek nem zárják ki a rokonokkal fennálló nézeteltéréseket.

Halak (02. 20-03. 20.) Új dolgokat akarsz megtanulni, és nem annyira a múlt fog érdekelni, hanem az, hogy mit fogsz tenni a jövőben, a számítógéped pedig segíthet az állásvadászatban.

Ez is érdekelhet

„Kis mell, pocak… Sosem volt tökéletes alakom, mégsem akarok változtatni a testemen"

„Kis mell, pocak… Sosem volt tökéletes alakom, mégsem akarok változtatni a testemen"

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói