A Skorpiónak egy hazuggal lehet dolga - Napi horoszkóp: július 6.

2021.július.6.

A diszharmonikus Merkúr-Neptunusz rezgések idén harmadszor is fokozott óvatosságra intenek: problémák adódnak, ha hajlamos vagy elterelni a figyelmedet utazás közben, vagy ha nem olvasod el, amit aláírsz. Tehát koncentrálj arra, amit éppen csinálsz. Ábrándokba menekülés helyett igyekezz megőrizni kapcsolatodat a valósággal, nehogy valamilyen tévedés, átverés vagy csalás áldozatává válj. Ez a csillagkép kivitelezhetetlenné, álmodozóvá, ingadozóvá, megbízhatatlanná, mentálisan kiegyensúlyozatlanná és könnyen befolyásolhatóvá tehet. Ha valaki hazudik neked, titkol valamit előtted, megszegi ígéretét, ez alapos okot szolgáltat egy kapcsolat felbontására. Ködös elképzelések, hazugságok, csúsztatások, intrikák, kommunikációs zavarok okozhatnak problémákat ezen a napon, de az utazásokkal, megállapodásokkal, alkohollal vagy a drogokkal összefüggő problémák is kínos perceket okozhatnak.

A Skorpiónak egy hazuggal lehet dolga - Napi horoszkóp: július 6.
A Skorpiónak egy hazuggal lehet dolga - Napi horoszkóp: július 6.
Fotó: Getty images/Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) Ne írj alá szerződést, ne adj ki bizalmas értesülést, de jól tennéd, ha ellenőriznéd hivatalos irataidat, mert lehet köztük olyan, amelynek lejárt az érvényessége.

Bika (04. 21-05. 20.) Barát, gyerek vagy éppen a kedvesed elaltatva éberségedet megpróbál visszaélni jóhiszeműségeddel, vagy a valóság eltorzításával próbál megrövidíteni.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ne tegyél olyan ígéretet, amelyet nem tudsz megtartani, de ha kérdőre vonnak a munkahelyeden, ne legyél olyan ideges, mint egy gyerek, aki valami tilosat tesz.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha megtudtad, hogy valaki a rokonságból az orrodnál fogva vezet, nincs miről beszélgetned vele, de külföldi utazást, szállásfoglalást, szerződés aláírását napold el!

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Könnyen elcsábíthat egy tisztességtelen ajánlat, vagy megtéveszthet egy látszólag jól működő kapcsolat, amely tele van irreális elvárásokkal.

Szűz (08. 24-09. 23.) A főnököddel és a családoddal való kommunikáció során kétértelmű kijelentésekkel és az igazság elferdítésével szembesülhetsz, de ügyelj arra, hogy te se lódíts.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Egy bizonyos munkahelyi témát nem nevezel a nevén, de rájössz, hogy a dolgok és az emberek gyakran nem azok, nem olyanok, amilyennek látszanak.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha olyasvalakivel randizol vagy üzletelhetsz, aki nem mond igazat, hazudik, lenyúlja a pénzedet, vagy irracionális ajánlatokkal bekerít, lépj ki a kapcsolatból.

Nyilas (11. 23-12. 21.) A kérdés az, hogy ragaszkodsz-e a párodhoz vagy egyik rokonodhoz, aki téged hibáztat, de mindez csak maszlag, hogy ne láss át rajta, de most melléfogott.

Bak (12. 22-01. 20.) Mindegy, hogy kapcsolataidban, szerződéskötéskor vagy a munkádban azért cselekszel a tények ellenére, mert rosszul ismered őket: csak veszteségre számíthatsz.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Szerelemben, anyagiakban maradj kapcsolatban a valósággal: ma csak egyet tehetsz: őszintén szembenézel a tényekkel, és tisztázol egy kétértelmű helyzetet.

Halak (02. 20-03. 20.) Legyél egy kicsit óvatosabb, ne higgy el mindent, amit mások mondnak, ügyelj otthonod biztonságára, de arra is, hogyan szedsz gyógyszereket.

Ez is érdekelhet

8 szexpóz, ha valami igazán intimre vágysz

8 szexpóz, ha valami igazán intimre vágysz

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói