A Bikára nagy változások várnak, a Halaknak tovább kell lépnie - Napi horoszkóp: július 8.

2021.július.8.

Az Oroszlán jegyében lévő Vénuszt támadó Bika-Uránusz mind a szerelmi, mind az anyagi ügyekben eseménydús időszakot, erős függetlenségi vágyat, váratlan izgalmakat, felfordulást okozhat. Párkapcsolati válság, meggondolatlan költekezés, de szakítás is szerepel a programban. Mivel ma kezdődnek a nyári Glamour napok, félő, hogy meggondolatlanul megveszel valamit, és máris megbánod. Az okozza a feszültséget, hogy elviselhetetlennek érezzük a rutint és a terhes kötelezettségeket, változatosságra vágyunk, szeretnénk kitörni életünk és kapcsolatunk egyhangúságából s valami őrült dolgot átélni. A szokásosnál több szabadságra és izgalomra vágyunk, ezért azok a kapcsolatok, amelyekben az egyik fél uralkodni akar a másikon, könnyen véget érhetnek.

Napi horoszkóp: július 8.
Napi horoszkóp: július 8.
Fotó: Getty/Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) Ma viharos gyorsasággal eshetsz szerelembe, de védekezz a pazarló, pénzéhes és becstelen típusok ellen, töröld például őket a telefonod névjegyzékéből.

Bika (04. 21-05. 20.) Munkádban, családi kapcsolataidban tapasztalhatsz néhány változást és valószínűleg a szokásosnál nyugtalanabb vagy az ajtódon kopogtató meglepetések miatt.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Korántsem vagy alkalmatlan a szerelemre, nem a társad iránt érzett érzelmeidben vagy bizonytalan, hanem a függetlenség és a kötődés igénye között ingadozol.

Rák (06. 22-07. 22.) Ne költekezz meggondolatlanul, és attól is óvakodj, hogy egy üzleti találkozón vagy céges bulin, kizárólag a program erotikus vonatkozására összpontosíts.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha a párod retteg az elkötelezettségtől, neked viszont szükséged van a biztonságra, jobban teszed, ha odébbállsz, munkahelyi viszonyod viszont befuccsolhat.

Szűz (08. 24-09. 23.) Utazást, külföldi munkavállalást ne erőltess, és ha úgy gondolod, túl sok munkába és pénzbe kerülne futó kalandod vagy egy kapcsolat működtetése, inkább passzolj.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha eszményi a kísérőd, aki magával visz egy előkelő társaságba, ráadásul pénze is van, hajts rá, még mielőtt egy másik, gátlástalan csajszi elhappolhatná.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha nem kapsz megbecsülést és szeretetet munkahelyi vagy családi kapcsolatodban, akkor ezeket az igényeket máshol, más kapcsolatban igyekszel kielégíteni.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Rémesen fárasztó hivatalos utazásra számíthatsz, ami még rosszabb, mint az irodában a számítógép előtt ülni, és órák hosszat a kicsi, vibráló képernyőre meredni.

Bak (12. 22-01. 20.) Üzletasszonyként is szeretnél visszatérni ahhoz a természetes rendhez, hogy a párod keresi a pénzt, miközben te a hitelkártyáját megkaparintva shoppingolsz.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha a családod tagjai úgy döntöttek, hogy ideje férjhez menned, kezdenek az idegeidre menni - eszed ágában sincs alkalmazkodni egy domináns hímhez.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha a pasid nem hív vissza azonnal a randi után, lépj tovább, de a mai nap kemény ébredésként szolgálhat arra nézve is, hogyan érvényesülj a kapcsolataiban.

Ez is érdekelhet

A természetestől a laza hullámosig, íme a legjobb göndör hajak a sztároktól

A természetestől a laza hullámosig, íme a legjobb göndör hajak a sztároktól

G-Életstílus

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

Gardróbnapló

Íme a tökéletes téli szett Fitos-Dombai Laura jóvoltából!

Íme a tökéletes téli szett Fitos-Dombai Laura jóvoltából!