A Skorpió ma érzelmileg sérülékenyebb, a Bika ma elmélyed az emlékeiben - Napi horoszkóp: július 9.

2021.július.9.

A Hold közvetlenül az Újhold előtti órákban a Rák jegyében lubickol, ahol otthon érzi magát. Érzelmeink irányítása alatt állunk, fantáziánk és intuíciónk hasznot hoznak, de az értelem és a logika ma nem játszik főszerepet a nap eseményeiben. Este a Hold és az Uránusz barátságos fényszöge hatással van ránk, jövőorientált ötleteket sugall. Ha egy kis változatosságra vágysz, nézz körül a környéken, milyen szórakozási lehetőségeket kínál a mai nap. Jól érezheted magad moziban, színházban, koncerten, vízparton vagy akár otthon is. A Rák-Hold az érzelmekre és a családra irányítja a figyelmet, de kreativitásodat és utánzási ösztönödet se hagyd parlagon heverni. Ám a biztonságvágy, a másokról való gondoskodás igénye, valamint a környezettől való függőség is jelen van.

 A Bika ma elmélyed az emlékeiben, a Skorpió érzelmileg sérülékenyebb - Napi horoszkóp: július 9.
A Bika ma elmélyed az emlékeiben, a Skorpió érzelmileg sérülékenyebb - Napi horoszkóp: július 9.
Fotó: Getty images/Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) Figyelj jobban érzelmi szükségleteidre, fogyassz nagy víztartalmú zöldségeket és gyümölcsöket, kuponjaidat pedig használd fel háztartási gépek vásárlására.

Bika (04. 21-05. 20.) Ma lazíthatsz, meglátogathatod a rokonokat, elmélyedhetsz az emlékeidben, megfőheted a család kedvencét, este viszont sétálj a folyó- vagy vízparton.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Elintézheted a nagy bevásárlást, kihasználhatod a Glamour napokat néhány konyhafelszerelési tárgy megvételére, de akár egy új receptet is kipróbálhatsz.

Rák (06. 22-07. 22.) Választás elé kerülsz, hogy előtérbe helyezed-e magadat és saját szükségleteidet, vagy inkább a családod igényeit elégíted ki: nem könnyű dilemma számodra.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ne vállalj többet, mint amennyit képes vagy elvégezni, de az sem kizárt, hogy vérig sértődsz, amikor a párod engedelmes háziasszonyt próbál faragni belőled.

Szűz (08. 24-09. 23.) Amikor feltűnnek a barátnőid a színen, a közelgő Újhold arra ösztönöz, hogy számba vedd kapcsolataidat, valamint kielemezd, hogyan hatnak rád érzelmileg.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Nem kell föladnod a munkádat, megszakítani tanulmányaidat, és szorgos háziasszonnyá válnod, de az esti órákban csak gazdag pasival lenne szabad kezdened.

Skorpió (10. 24-11. 22.) A szokásosnál sokkal feszültebb és érzelmileg sérülékenyebb lehetsz, de éppen ez az, ami a strandolás vagy a gyógyfürdős kezelés ürügyét megalapozza.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Üzletfeled vagy egyik rokonod pénzzel vagy állásajánlattal állít be, de talán orvosra kell költened - adósságaidat is törlesztheted vagy akár vissza is fizetheted.

Bak (12. 22-01. 20.) A párod megtanít rá, milyen fontos a család, a természet, a biztonság és annak a lénynek a szeretete s gondoskodása, akivel majd közös otthont teremthetsz.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Glamour kuponjaiddal elérheted, hogy a legkorszerűbb eszközökkel felszerelt konyha álljon rendelkezésedre, ahol a műholdas tévécsatornákat is fogni lehet.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha el sem tudod képzelni, milyen lehetnek azok a pasik, akik az interneten próbálnak barátnőt keresni maguknak, igazán válaszolhatnál egyikőjüknek.

Ez is érdekelhet

Adele elzokogta magát a koncertjén és nyomos oka volt rá

Adele elzokogta magát a koncertjén és nyomos oka volt rá

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói