Ma zűrzavaros légkör alakulhat ki a kapcsolataidban: Napi horoszkóp, június 11.

2021.június.11.

Használd ki az Ikrek jegyében lévő Nap és a hátramenetben lévő Merkúr együttállását arra, hogy tudatosabban kommunikálj, és megtaláld a legjobb módot a párbeszédre és a másokkal való kapcsolatra, mert gyakran nem csak az a kérdés, hogy mit mondanak, hanem hogy hogyan mondják. Mind a munkában, mind a rokonságban és a fontosabb kapcsolatokban zűrzavaros légkör alakulhat ki, talán azért, mert félreérthetően fejezed ki magad, megnehezítve beszélgetőpartnered számára annak megértését, amire valójában gondolsz. Jobb elnapolni az utazásokat és félretenni a kommunikációval kapcsolatos terveket is, például egy weboldal vagy reklámkampány beindítását.

Ma zűrzavaros légkör alakulhat ki a kapcsolataidban: Napi horoszkóp, június 11.
Fotó: GettyImages, Motázs: Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) Ne hagyd, hogy bármi elvonja a figyelmedet, de igyekezz elérni, hogy megbízóid kapcsolatba léphessenek veled, s értesítést küldhess számukra szolgáltatásaidról.

Bika (04. 21-05. 20.) A könnyű kereset mintegy ajándékként hullik az öledbe, de nem csak drága dolgokat nem érdemes most vásárolni, még a házhoz szállítás is rosszul sülhet el.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ma sokat sztorizol, mert rokonaid ezt várják el tőled, de ne ringasd magad abban az illúzióban, hogy egy jó történettel vagy marketinggel bármit eladhatsz.

Rák (06. 22-07. 22.) Senki sem szereti, ha bírálják, de érdemes időnként feltenni magadnak a kérdést: „Lehet, hogy az indokoltnál jobban igyekszem elhatárolni magam a bírálatoktól?"

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Barbra Streisand állította, hogy az embereknek szükségük van emberekre: elméd ereje nem elég ahhoz, hogy az élet kihívásaival egyedül is megbirkózz.

Szűz (08. 24-09. 23.) Az események eláraszthatnak, nincs értelme megpróbálni irányítani a történéseket, vagy remélni, hogy elkerülöd a kellemetlenségeket - csak vedd, ahogy jön!

Mérleg (09. 24-10. 23.) Bízz saját képességeidben, ne zavarjon össze vagy nyugtalanítson az, amit mások gondolnak rólad, hiszen ma nagy lépést fogsz tenni a céljaid felé.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Tudnod kell, milyen problémát kell tisztáznod főnököddel és üzlettársaddal, hogy tovább lépjetek: ha megoldatlan kérdések maradnak, nem lesz üzletkötés.

Nyilas (11. 23-12. 21.) A környezeteddel kapcsolatos felfedezések csalódást okozhatnak, és átértékelhetik fontosabb kapcsolataidat, mégse hagyd, ez a negatív klíma befolyásoljon.

Bak (12. 22-01. 20.) A felkínált állások közül nem az a legelőnyösebb, amelyik a legmagasabb fizetést ígéri, egy másik talán kedvezőbb a továbbképzés szempontjából.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Nem véletlenül játszol a szokásosnál több szelvénnyel: a szerencse előérzete ugyanis megcsapott, csak ne igyál előre a medve bőrére – a szerelemben sem.

Halak (02. 20-03. 20.) Nem titok, hogy a családban a párod hozza a fontos döntéseket, és amikor vitáztok, hiába tudod, hogy igazad van, engedni fogsz, ha meg akarod őrizni a békét.

Ez is érdekelhet

Anne Hathaway igazi hercegnőként jelent meg a cannes-i filmfesztiválon

Anne Hathaway igazi hercegnőként jelent meg a cannes-i filmfesztiválon

G-Szex

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Szépséghírek

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!