Napi horoszkóp: veszteségre, szakításra számíthatsz - június 18. szombat

2022.június.18.

A Vízöntő-Szaturnusz a hét végén hadilábon áll a Bika-Vénusszal: ez a lelombozó, szakítást, elhidegülést, anyagi veszteséget és korlátozást jelképező fényszög kiábrándulást, elutasítást vagy magányérzetet okozhat.

Napi horoszkóp: veszteségre, szakításra számíthatsz - június 18. szombat
Fotó: Shutterstock/GLAMOUR

A csillagok azonban egyértelműséget követelnek a kapcsolati és pénzügyi kérdésekben, de a mai napra nem ajánlják a szépségápolást. Lehet, hogy meg kell húzni a nadrágszíjat, kilépni egy veszteséget okozó kapcsolatból, vagy az új lehetőségeket ellenőrizni.

Természetesen a féltékenység, az érzelmi távolságtartás és a kötődésképtelenség is jelen van a kedvezőtlen megnyilvánulásokban, de a kapcsolatok megromlásában az elkülönülésre való hajlam, a kiábrándulás, a pénzhiány és a gátlások is közrejátszhatnak. Ez a mostani, anyagilag bizonytalan időszak nem alkalmas arra, hogy fizetésemelést vagy előléptetést kérj a főnöktől.

Kos (03. 21-04. 20.) A párodnak képtelen elvárásai vannak, de az sem kizárt, hogy kizárólag azért vonzódsz valakihez, mert rajta keresztül válhat belőled gazdag, elismert ember.

Bika (04. 21-05. 20.) Ahhoz, hogy működőképes munkahelyi kapcsolatot építs fel, szükséged van építőelemekre: ezek az értékek a vágyak, az érdekek és a bizalom összehangolása.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Van némi igazság abban, hogy akkor jössz ki a legjobban a pároddal, amikor úton vagy, amikor nem is látod – nincs veszekedés és nem mentek egymás idegeire.

Rák (06. 22-07. 22.) Nehéz az életed, ha a párod tönkrement anyagilag, vagy gondjaid támadtak az adóhivatallal, de kellemes szombat estéd lesz néhány barát társaságában.

Ezek a Rák jegyűek kristályai

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Meg kell küzdened pár frusztráló helyzettel a munkahelyeden és a párkapcsolatodban, de abban se reménykedj, hogy agytröszt pasid jegygyűrűt húz az ujjadra.

Szűz (08. 24-09. 23.) A mai nap olyan találkozást vagy utazást jelez, amely a bizonytalanságról, a ki nem kielégített ambíciókról és a változás szükségességéről mesél.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Valaki nem a vonzerőd miatt érdeklődik irántad, hanem csak azt kérdezi, mennyit keresel, de te sem tudsz kötődni, ha a pasid csak a szexre utazik.

Skorpió (10. 24-11. 22.) A házasság és a családi élet csodálatos és kielégítő élmény lehet, de nem reális, hogy az egész életre szóló elkötelezettség mindig zökkenőmentesen működjön.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Vezess óvatosan, ne változtass állást, vigyázz a pénzedre, és óvakodj attól, nehogy meggondolatlan kijelentéseddel vérig sérts valakit, akitől a munkád függ!

Bak (12. 22-01. 20.) Ha partnered vagy kollégád pénzügyi elképzelései nem tetszenek neked, nagyon nehéz igazat adnod neki, s ha anyagiakról van szó, senkiben sem érdemes megbíznod.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Meg kell védened anyagi érdekeidet, ám ha olyan pasival élsz együtt, akinek mindene megvan, biztos, hogy a középszerű életmóddal nem lesz elégedett.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha üzleti ajánlatot vagy randimeghívást kapsz, csak alapos mérlegelés után lépj, de a viták teljesen normálisak, olykor előfordulnak, ma sem lehet őket elkerülni.

Ez is érdekelhet

Adele visszatért a színpadra két eszméletlen ruhában

Adele visszatért a színpadra két eszméletlen ruhában

G-Életstílus

„Ezt a nyarat soha nem fogom elfelejteni” - 3 sorsdöntő nyári sztori

„Ezt a nyarat soha nem fogom elfelejteni” - 3 sorsdöntő nyári sztori

GLAMOUR Horoszkóp

Heti horoszkóp: új szövetségeseket találhatsz - július 4-10.

Heti horoszkóp: új szövetségeseket találhatsz - július 4-10.