Napi horoszkóp: most rátalálhatsz a lelki társadra - június 19. vasárnap

A jóindulatú Vénusz-Neptunusz rezgések ma felteszik a kérdést: szeretnél-e újra beleszeretni a párodba, vagy akkora csalódás és veszteség ért miatta, hogy már nem is hiszel a szerelemben?

Napi horoszkóp: most rátalálhatsz a lelki társadra - június 19. vasárnap
Fotó: Profimedia/GLAMOUR

Pedig bárhogyan is érzel a szerelemmel kapcsolatban, most különösen nagy az esély arra, hogy megérzéseidre bízva magad rábukkanj lelki társadra. Csak engedd el magad és élvezd a romantikus pillanatokat! Kiváló lehetőséget nyújt ez az aspektus arra is, hogy kiéld művészi és zenei adottságaidat, de megérzéseidre hallgatva akár nyereségre is szert tehetsz. Mivel képes vagy beleélni magad mások helyzetébe, roppant nagylelkű és önzetlen leszel, s igyekszel olyan dolgokat megtenni másoknak, amelyekért kedvelni fognak.

Kos (03. 21-04. 20.) Az anyagiak miatt ma nem csinálsz gondot magadnak, ám ha újból a partneredre szorulsz, ne érezd megalázónak, hogy pénzt vagy támogatást kérj tőle.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha olyan valakivel szeretnél kapcsolatba lépni, akit igazán szeretsz, akkor ez az időszak támogatja az erőfeszítéseidet: ma jótett helyébe csak jót várhatsz.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Titkos kapcsolatba bonyolódhatsz, valaki a munkahelyeden ki akarja deríteni, hányadán is állsz a főnökkel, művészként, modellként viszont sikeres lehetsz.

Rák (06. 22-07. 22.) Az ok, amiért nem teszel lépéseket, amikor veszteség ér a párod miatt, a kapcsolat elvesztésétől való félelmed, ám ha vendégeket vársz, vesd latba minden bájod.

Apák napja: Belőlük lesz a legjobb apa a horoszkóp szerint

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Munkában, anyagiakban ma támaszkodj a megérzéseidre, azok ma nem fognak becsapni; üzleti partneredről pedig kiderülhet, hogy az ágyban gyengéd szerető.

Szűz (08. 24-09. 23.) Az együttérzés a kulcs kedvesed szívéhez, jó voltál ehhez a személyhez, ám ahogy eltűnik üzleti sikered, megeshet, hogy vele együtt a pasid is köddé válik.

Mérleg (09. 24-10. 23.) A gyerekvállalás nagyon megerőltető tud lenni, ez nem kérdés, de a tanulmányok azt bizonyítják, hogy a férjek jobban megterhelik a nőket, mint a gyerekek.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha megtanultál egy-két dolgot a szerelemről, és ha elkezded alkalmazni ezt a tudást a kapcsolatodban, akkor valószínűleg most már működni fog.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha segítőkészséggel találkozol, ne szégyelld viszonozni, s úgy figyelj rokonaidra, ahogy azt szeretnéd, ha rád figyelnének – empátiával, együttérzéssel, törődéssel.

Bak (12. 22-01. 20.) Kedvesed olvas a gondolataidban, ám ha az utóbbi időben a hangsúly a kreatív megnyilvánulásaidon volt, ez még inkább témává válik ebben az időszakban.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Rokonaid nagyvonalúak, de néha jól jönne az anyagi függetlenség, lakáscseréddel vagy otthonod díszítésével kapcsolatban viszont újabb lépéseket tehetsz.

Halak (02. 20-03. 20.) Tökéletes nap egy kis kiruccanásra szeretőddel vagy szponzoroddal, s mivel értesz a gazdasági folyamatokhoz, művészként is hasznosíthatod képességeidet.

Ez is érdekelhet

„Az emberek kíváncsiak, bámulnak, de sokan nem merik megkérdezni, mi történt velem" - interjú Konkoly Zsófi paralimpikonnal

„Az emberek kíváncsiak, bámulnak, de sokan nem merik megkérdezni, mi történt velem" - interjú Konkoly Zsófi paralimpikonnal

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói