A Mérlegekre, Skorpiókra ma szerencse vár - Napi horoszkóp: Június 4.

2021.június.4.

A mai napon, amikor a Rák-Vénusz harmonikusan illeszkedik a Halak-Jupiterrel, boldognak és vonzónak érezzük magunkat szeretteink társaságában. A lakásügyek zöld utat kapnak, és valószínű, hogy sok pár az együttélés mellett dönt. Ez az aspektus kedvez a külföldi vakációknak, az ingatlanbefektetéseknek, a házasodásnak, a szerelmi és üzleti kapcsolatok legalizálásának, a családi ünnepségek szervezésének, a konfliktusok elegyengetésének, a kapcsolatépítésnek, önmagunk és szeretteink kényeztetésének, a művészetek, főleg a zene élvezetének, szépítőszerek és luxuscikkek megvásárlásának. Fokozott optimizmus, és ha nagyban űzöd az üzletet, vállalkozásodnak most érdemes terjeszkednie.

A Mérlegekre, Skorpiókra ma szerencse vár - Napi horoszkóp: Június 4.
Fotó: Getty/Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) Megadsz valakinek egy második esélyt: a lakásvásárlás, az összeköltözés a pároddal és a tökéletes otthon megteremtése a boldogság forrását jelenti számodra.

Bika (04. 21-05. 20.) Új ismerősödtől sokat vársz, s nem alaptalanul: akinek bemutatnak, nagyvonalú, szerelmi vagy üzleti partnernek is ideális, sőt még remek üzletet is köthetsz.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Szerencsésnek érzed magad, házasság révén emelkedhetsz feljebb a ranglétrán, az új szakmai és anyagi lehetőségek is természetesen jönnek, erőfeszítés nélkül.

Rák (06. 22-07. 22.) Utazáskor olyan partnerrel futsz össze, aki elérhetetlen saját honfitársai számára - a romantikus szerelmek városai: Velence, Párizs – ideális helyszín a flörtöléshez.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Bővítheted ügyfélkörödet, titkos kapcsolatodból anyagi hasznod származik, ám ha valakitől függsz anyagilag, mutass neki valamit legszexisebb oldaladból.

Szűz (08. 24-09. 23.) Anyagi gyarapodás, protekció, de ebben az időszakban még az is megeshet, hogy kézzelfogható előnyei lesznek a pároddal indított közös vállalkozásnak.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Hivatásodban a szerencse gyermekének érzed magad, igyekszel főnököd és kollégáid kedvében járni, de még egy munkahelyi kaland is betörhet az életedbe.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Érzelmi beteljesülés, boldogság, gyermekáldás, kellemes élmények a pároddal, nyereményeső, pozitív változások a kapcsolataidban és anyagi helyzetedben.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Családi vállalkozás vagy egy ingatlanügy terén új ötleteket és kapcsolatokat tudsz anyagi sikerre váltani: remek időpont, hogy lakást vásárolj vagy eladj.

Bak (12.22-01. 20) Ha eddig a pénzt hajszoltad, most megkezdődhet a boldogság, a szerelem és a családalapítás időszaka, de az sem kizárt, hogy éppen a főnököd kéri meg a kezedet.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) A munkahelyeden és családi körben is támogatnak, egy új megbízás több pénzt hoz a házhoz, mint amit elképzeltél, de a mai nap álláskereséshez is ideális.

Halak (02. 20-03. 20.) Siker a szerelemben, hivatásban, az üzletben és a művészetekben: bűvöld el kedvesedet képzeleted erejével, de vajon mit szólna egy gyertyafényes vacsorához?

Ez is érdekelhet

Zsuzsa megmutatja, hogyan lehet az öltözködésed sikkes és komfortos!

Zsuzsa megmutatja, hogyan lehet az öltözködésed sikkes és komfortos!

Szépséghírek

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját

Sztárhírek

Timothée Chalamet is kint volt a Szigeten, vannak róla fotók!

Timothée Chalamet is kint volt a Szigeten, vannak róla fotók!