A Mérlegekre, Skorpiókra ma szerencse vár - Napi horoszkóp: Június 4.

2021.június.4.

A mai napon, amikor a Rák-Vénusz harmonikusan illeszkedik a Halak-Jupiterrel, boldognak és vonzónak érezzük magunkat szeretteink társaságában. A lakásügyek zöld utat kapnak, és valószínű, hogy sok pár az együttélés mellett dönt. Ez az aspektus kedvez a külföldi vakációknak, az ingatlanbefektetéseknek, a házasodásnak, a szerelmi és üzleti kapcsolatok legalizálásának, a családi ünnepségek szervezésének, a konfliktusok elegyengetésének, a kapcsolatépítésnek, önmagunk és szeretteink kényeztetésének, a művészetek, főleg a zene élvezetének, szépítőszerek és luxuscikkek megvásárlásának. Fokozott optimizmus, és ha nagyban űzöd az üzletet, vállalkozásodnak most érdemes terjeszkednie.

A Mérlegekre, Skorpiókra ma szerencse vár - Napi horoszkóp: Június 4.
Fotó: Getty/Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) Megadsz valakinek egy második esélyt: a lakásvásárlás, az összeköltözés a pároddal és a tökéletes otthon megteremtése a boldogság forrását jelenti számodra.

Bika (04. 21-05. 20.) Új ismerősödtől sokat vársz, s nem alaptalanul: akinek bemutatnak, nagyvonalú, szerelmi vagy üzleti partnernek is ideális, sőt még remek üzletet is köthetsz.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Szerencsésnek érzed magad, házasság révén emelkedhetsz feljebb a ranglétrán, az új szakmai és anyagi lehetőségek is természetesen jönnek, erőfeszítés nélkül.

Rák (06. 22-07. 22.) Utazáskor olyan partnerrel futsz össze, aki elérhetetlen saját honfitársai számára - a romantikus szerelmek városai: Velence, Párizs – ideális helyszín a flörtöléshez.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Bővítheted ügyfélkörödet, titkos kapcsolatodból anyagi hasznod származik, ám ha valakitől függsz anyagilag, mutass neki valamit legszexisebb oldaladból.

Szűz (08. 24-09. 23.) Anyagi gyarapodás, protekció, de ebben az időszakban még az is megeshet, hogy kézzelfogható előnyei lesznek a pároddal indított közös vállalkozásnak.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Hivatásodban a szerencse gyermekének érzed magad, igyekszel főnököd és kollégáid kedvében járni, de még egy munkahelyi kaland is betörhet az életedbe.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Érzelmi beteljesülés, boldogság, gyermekáldás, kellemes élmények a pároddal, nyereményeső, pozitív változások a kapcsolataidban és anyagi helyzetedben.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Családi vállalkozás vagy egy ingatlanügy terén új ötleteket és kapcsolatokat tudsz anyagi sikerre váltani: remek időpont, hogy lakást vásárolj vagy eladj.

Bak (12.22-01. 20) Ha eddig a pénzt hajszoltad, most megkezdődhet a boldogság, a szerelem és a családalapítás időszaka, de az sem kizárt, hogy éppen a főnököd kéri meg a kezedet.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) A munkahelyeden és családi körben is támogatnak, egy új megbízás több pénzt hoz a házhoz, mint amit elképzeltél, de a mai nap álláskereséshez is ideális.

Halak (02. 20-03. 20.) Siker a szerelemben, hivatásban, az üzletben és a művészetekben: bűvöld el kedvesedet képzeleted erejével, de vajon mit szólna egy gyertyafényes vacsorához?

Ez is érdekelhet

Alvás előtti meditáció - Működik?

Alvás előtti meditáció - Működik?

G-Food

Terítéken az egészséges, gombás finomságok

Terítéken az egészséges, gombás finomságok

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy csókol a legjobban

Ez a 3 csillagjegy csókol a legjobban