A retrográd Merkúr továbbra is megkeseríti az életünket - Napi horoszkóp: Június 5.

2021.június.5.

A retrográd Merkúr négyzete a Neptunusszal immár május 23-a óta másodszor is elhomályosítja a valóságot. Hamis illúziók és irreális vágyak okoznak csalódást, de az intrika és rágalmazás is futótűzként terjed. Ráadásul a Mars, a háború istene is szembenállásba kerül az alvilág urával, a Plútóval: hatalmi harcokra, tömeges balesetekre, erőszakra utal ez a konstelláció, amikor az emberek nemcsak a könyöküket használják céljaik elérése érdekében. Akár mi magunk is erőszakossá válhatunk. De az okos enged, ez az, amit szem előtt kell tartanunk ebben az időben. Ha nem uralkodunk indulatainkon, könnyen szerzünk kemény ellenfeleket, de az sem kizárt, hogy valaki félelmeinket kihasználva próbál meg manipulálni és befolyásolni bennünket. Ezen a hétvégén nem árt leckét venni válságkezelésből.

A retrográd Merkúr továbbra is megkeseríti az életünket - Napi horoszkóp: Június 5.
Fotó: Getty/Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) A bolygók kíméletlenül megmutatják, ami már nem működik a családodban és a hivatásodban: uralkodj az indulataidon, ne provokálj hatalmi harcokat!

Bika (04. 21-05. 20.) Ne ülj autóba, teremts egyensúlyt az ellentétes nézőpontok között, de ne félj attól, hogy egy házastársi vitát eredménytelennek ítélj, és megvédd az álláspontodat.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Egy üzleti társulás vagy állásajánlat lehetősége felmerülhet, de legyél gyanakvó, nehogy a másoktól való függőséged kiszolgáltasson valaki manipulációjának.

Rák (06. 22-07. 22.) A mai veszélyes bolygóállás súlyosbítja a konfliktusokat és az erőszakot - hatalmi harc esetén tudnod kell, mikor kell támadnod, és mikor kell visszavonulnod.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) A küzdelem a túlélésért elfojtott haragodat hozhatja felszínre, ezért próbáld meg indulataidat futással, bokszolással vagy valamilyen fizikai munkával levezetni.

Szűz (08. 24-09. 23.) Valaki a lényéből kiáramló mágneses erejével hat az érzékeidre, de vigyázz, mert provokatív viselkedésed miatt akár szexuális erőszak áldozatává is válhatsz.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ma az legyen a cél, hogy önuralmat gyakorolj, elhalaszd a házassági vagy anyagi konfliktus megoldását, mert ha dühösen hozol döntést, vesztes helyzetbe kerülsz.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha kétségek gyötörnek, higgadj le, s óvakodj attól, hogy verbális csatát provokálj környezeteddel vagy az autópályán gyakorolj veszélyes előzési manővereket.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Nem vagy büszke magadra, de üzleti terveid megvalósítása nem teszi lehetővé számodra, hogy válogass az eszközökben, amikor csupa hiéna marakodik a koncon.

Bak (12. 22-01. 20.) Ami a másokkal való versengést és a hatalmi harcokat illeti, ezek gyakorlása közben elveszítheted önkontrollodat, de lépj ki egy megromlott kapcsolatból!

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Túlélési válság esetén állj be önvédelemre, leplezd le a valódi bűnöst, amikor főnököd vagy kollégád olyan bűnnel vádol, amit pedig nem te követtél el.

Halak (02. 20-03. 20.) Kapcsolataidban megjelenhet az erőszak és az ellenszenv, lázadsz a hatalom ellen – a hét végén jobb kihagyni a veszélyes sportokat, a kockázatot és a félrelépést.

Ez is érdekelhet

A kielégítő szex 10 alapszabálya

A kielégítő szex 10 alapszabálya

Monitor

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

Szépséghírek

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját