Ma igen fárasztó napod lesz - Egymondatos horoszkóp: június 8. kedd

2021.június.8.

Késő estig a Bika-Hold kormányozza a napot: amikor élvezed az első napfürdőt, gondolj arra, hogy a torkod és a nyakad különösen érzékeny. Veszélyes lenne a napon elaludni és izzadt nyakkal ébredni. Mivel a Hold a Neptunusszal, a Plútóval és a Marssal is barátságos fényszöget zár be, most van energiád terveid megvalósítására. De mivel a Neptunusz is érintett, érzelmi életeddel is foglalkoznod kell, és ez a férfiakat és a nőket egyaránt érinti. Ezek a kedvező rezgések sajnos csak néhány óráig tartanak, ezért ki kell használnod az időt, és mozgásba kell hoznod minden, számodra fontos és nyereséget ígérő projektet. Mert a késő esti óráktól, amikor a Hold jegyet vált és belép az Ikrekbe, a csillagok teljesen más dolgokat fognak felkínálni, amelyekkel szintén foglalkozni kell. Az elkövetkező napokon számíts a kapcsolatok megélénkülésére: testvérekkel, iskolákkal vagy az interneten keresztül.

Ma igen fárasztó napod lesz - Egymondatos horoszkóp: június 8. kedd
Fotó: GettyImages, Motázs: Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) Lakáskiadásból plusz bevételed származhat, eladhatod képességeidet is, de ami téged motivál anyagilag, ma ugyanaz motiválja főnöködet és családod tagjait is.

Bika (04. 21-05. 20.) Jókedved hullámai magasra csapnak, s egy vidám csevegésre a barátnőkkel következhet egy kellemes, kedvedre való vacsora valamelyik kerthelyiségben.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Környezeted megalkuvása téged is engedékenységre késztet, ám ha pénzről van szó, nem kötelező beadni a derekadat, de legyél továbbra is becsületes!

Rák (06. 22-07. 22.) Ha rájössz, hogy tevékenységed kizárólag szeretteid és barátaid igényeinek kielégítése körül forog, próbáld meg egyesíteni ezeket a saját igényeiddel.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Igen fárasztó napod lesz: felkereshetsz néhány ügyfelet, de tudnod kell, hogy egy elégedett vevő vagy munkaadó mindig újabb megbízásokat szerezhet.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ma tartózkodj minél többet a szabadban, élvezd a természet közelségét, estére pedig beszélj meg találkozót a barátnőkkel, ügyfelekkel - jót tesz a kikapcsolódás!

Mérleg (09. 24-10. 23.) A mai napra kozmetikai kezelés javasolt, de az üzleti ügyek is támogatottak, főnököd vagy üzletfeled meghódítása viszont kemény diónak bizonyulhat.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Amikor fontos döntésről van szó, csak ritkán fordul elő, hogy az ügyben egyetlen személy érintett, ezért ne feledkezz meg párod, rokonaid érdekeiről sem.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Találd ki, hogyan szeretnéd kényeztetni magad: készíts arcpakolást, menj el piknikezni, ám ha vásárolni akarsz, látogass el egy ínyencségeket árusító üzletbe.

Bak (12. 22-01. 20.) A barátok és rokonok ma elősegítik párkapcsolatod fejlődését, és ha törődni kívánsz leendő gyermekeid sorsával, keress gondoskodó, házias típusú társat.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Azért vagy ennyire lojális hozzátartozóidhoz, mert nem akarod, hogy támasz és biztonság nélkül maradj, de kerüld a huzatos helyeket és a jeges italokat.

Halak (02. 20-03. 20.) Ma te vagy a háziasszonyok gyöngye, egy előnyös szövetség biztonságot ad, a romantikus vacsora pedig alkalmas lehet párod vágyainak feltüzelésére.

Ez is érdekelhet

10 dolog, amiben nem ciki, ha felnőttként is gyerek maradsz

10 dolog, amiben nem ciki, ha felnőttként is gyerek maradsz

GLAMOUR Horoszkóp

Ma inkább a saját fejed után akarsz menni - Napi horoszkóp: július 31.

Ma inkább a saját fejed után akarsz menni - Napi horoszkóp: július 31.

Sztárhírek

5 dolog, amivel Katalin hercegné formában tartja magát

5 dolog, amivel Katalin hercegné formában tartja magát