Ma igen fárasztó napod lesz - Egymondatos horoszkóp: június 8. kedd

2021.június.8.

Késő estig a Bika-Hold kormányozza a napot: amikor élvezed az első napfürdőt, gondolj arra, hogy a torkod és a nyakad különösen érzékeny. Veszélyes lenne a napon elaludni és izzadt nyakkal ébredni. Mivel a Hold a Neptunusszal, a Plútóval és a Marssal is barátságos fényszöget zár be, most van energiád terveid megvalósítására. De mivel a Neptunusz is érintett, érzelmi életeddel is foglalkoznod kell, és ez a férfiakat és a nőket egyaránt érinti. Ezek a kedvező rezgések sajnos csak néhány óráig tartanak, ezért ki kell használnod az időt, és mozgásba kell hoznod minden, számodra fontos és nyereséget ígérő projektet. Mert a késő esti óráktól, amikor a Hold jegyet vált és belép az Ikrekbe, a csillagok teljesen más dolgokat fognak felkínálni, amelyekkel szintén foglalkozni kell. Az elkövetkező napokon számíts a kapcsolatok megélénkülésére: testvérekkel, iskolákkal vagy az interneten keresztül.

Ma igen fárasztó napod lesz - Egymondatos horoszkóp: június 8. kedd
Fotó: GettyImages, Motázs: Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) Lakáskiadásból plusz bevételed származhat, eladhatod képességeidet is, de ami téged motivál anyagilag, ma ugyanaz motiválja főnöködet és családod tagjait is.

Bika (04. 21-05. 20.) Jókedved hullámai magasra csapnak, s egy vidám csevegésre a barátnőkkel következhet egy kellemes, kedvedre való vacsora valamelyik kerthelyiségben.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Környezeted megalkuvása téged is engedékenységre késztet, ám ha pénzről van szó, nem kötelező beadni a derekadat, de legyél továbbra is becsületes!

Rák (06. 22-07. 22.) Ha rájössz, hogy tevékenységed kizárólag szeretteid és barátaid igényeinek kielégítése körül forog, próbáld meg egyesíteni ezeket a saját igényeiddel.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Igen fárasztó napod lesz: felkereshetsz néhány ügyfelet, de tudnod kell, hogy egy elégedett vevő vagy munkaadó mindig újabb megbízásokat szerezhet.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ma tartózkodj minél többet a szabadban, élvezd a természet közelségét, estére pedig beszélj meg találkozót a barátnőkkel, ügyfelekkel - jót tesz a kikapcsolódás!

Mérleg (09. 24-10. 23.) A mai napra kozmetikai kezelés javasolt, de az üzleti ügyek is támogatottak, főnököd vagy üzletfeled meghódítása viszont kemény diónak bizonyulhat.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Amikor fontos döntésről van szó, csak ritkán fordul elő, hogy az ügyben egyetlen személy érintett, ezért ne feledkezz meg párod, rokonaid érdekeiről sem.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Találd ki, hogyan szeretnéd kényeztetni magad: készíts arcpakolást, menj el piknikezni, ám ha vásárolni akarsz, látogass el egy ínyencségeket árusító üzletbe.

Bak (12. 22-01. 20.) A barátok és rokonok ma elősegítik párkapcsolatod fejlődését, és ha törődni kívánsz leendő gyermekeid sorsával, keress gondoskodó, házias típusú társat.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Azért vagy ennyire lojális hozzátartozóidhoz, mert nem akarod, hogy támasz és biztonság nélkül maradj, de kerüld a huzatos helyeket és a jeges italokat.

Halak (02. 20-03. 20.) Ma te vagy a háziasszonyok gyöngye, egy előnyös szövetség biztonságot ad, a romantikus vacsora pedig alkalmas lehet párod vágyainak feltüzelésére.

Ez is érdekelhet

Íme Leonardo DiCaprio 19 éves barátnő-jelöltje, aki miatt szétszedték az internetezők a színészt

Íme Leonardo DiCaprio 19 éves barátnő-jelöltje, aki miatt szétszedték az internetezők a színészt

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói