Napi horoszkóp: romantika és szex ma kéz a kézben járnak - május 1. vasárnap

Idén a május nem csak a munka ünnepével, hanem anyák napjával is indul: a Vénusz és a Plútó szextil fényszöge biztosítja, hogy ez a vasárnap a szeretetről, szerelemről és a szexről szóljon! A Halak-Vénusz hatására pedig az emberek szinte vallásos áhítattal tisztelik a gyengéd nőiességet és az anyaságot, a Vénusz és a Plútó pedig szenvedélyt biztosít az érzéki élvezetek megtapasztalásához.

 Napi horoszkóp: május 1. vasárnap - szenvedélyes napra számíthatsz
Napi horoszkóp: május 1. vasárnap - szenvedélyes napra számíthatsz
Fotó: Shutterstock/GLAMOUR

Használd ki a mai napot, mert a Vénusz holnap jegyet vált: a Kosban megváltozik az ereje - száműzetésbe kerül. Ha kalandos kedved van, akkor még a szabadban is kiélheted vágyaidat. Élvezd a testi örömöket kedvenc illatoddal, játékaiddal vagy egy kellemes masszázsolajjal! A gyerekre viszont ne telepedj rá! Használd ki, hogy a romantika, a szex és az üzlet kéz a kézben jár, de az sem kizárt, hogy most kapod meg az álomállást álomfizetéssel. Gátlásaidtól is megszabadulhatsz, ráadásul az üzleti kapcsolatok és a társulások is az elvárásoknak megfelelően alakulnak.

Kos (03. 21-04. 20.) Munkaadód jó áron megveszi a szolgálataidat, keményen dolgozol, de ne vidd túlzásba, mint általában, inkább igyekezz elnyerni kedvesed és édesanyád szeretetét.

Bika (04. 21-05. 20.) Barát, útitárs olyan érzéseket ébreszt benned, amelyek létezéséről eddig tudomásod sem volt, a párok viszont erősebb alapokra helyezhetik kapcsolatukat.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Munkában, anyagiakban előrelépés, élvezed az erős érzelmeket, de ezek ki is fáraszthatnak, azt viszont derítsd ki, mit tud az anyukád munkahelyi kapcsolatodról.

Rák (06. 22-07. 22.) Nincs szükség bizarr helyszínekre, hogy gátlásaid felszabaduljanak, a szex bizonyítja, hogy a pasidnak szüksége van rád, de nőiességedet ma anyaként is kiélheted.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Üzletasszonyként nagyobb haszonra teszel szert, megeshet viszont, hogy a mindent elsöprő szenvedély késik, de kollégáid szeretnek, te vagy a mentoruk.

Szűz (08. 24-09. 23.) Váratlan és szenvedélyes kalandba csöppenhetsz, legyőzheted szerelmi vagy üzleti riválisodat, de ha esküvőt tervezel, ragaszkodj a házassági szerződéshez.

Havi horoszkóp: változást hoz a Bika szezonja - itt a nagy májusi horoszkópod

Mérleg (09. 24-10. 23.) Munkahelyeden bőségesen megfizetnek, de ha nem tudsz megélni a fizetésedből, költözz kisebb lakásba, vagy add ki a tulajdonodban lévő ingatlant.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Mivel működik a végzetes vonzerő, éld ki erotikus vágyaidat - talán még a kezed is megkérik, de anyaként tartsd tiszteletben párod és csemetéd érzékenységét.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Az otthonodban végzett munka felemészthet, viszont jövedelmezőre fordul, a pénz elkezd szaporodni, de légy őszinte magaddal: jelenleg csak kalandot keresel.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha eddig nem tudtad, mi a különbség a szerelem és a szex között, ma felismered, tehetségedet elismerik, főnököd pedig tudja, hogyan kényeztessen az ágyban.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Jó, ha kétkedő és körültekintő vagy, mert ha az a gyanúd, hogy egyik rokonod még a kannibáloknak is képes lenne eladni téged, nem jársz távol az igazságtól.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha kreatív vagy és sikeres, rengeteg rajongód akad, de az sem kizárt, hogy most találkozol életed legjobb szexpartnerével, aki vállalkozó társként is beválhat.

Ez is érdekelhet

Így növeszd le a frufrudat anélkül, hogy rémálom legyen

Így növeszd le a frufrudat anélkül, hogy rémálom legyen

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Sztárhírek

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő