Napi horoszkóp: a Bakok számára a románc áll az első helyen, a Kosok legyenek körültekintőek

2021.május.10.

A Hold már a Bika jegyében halad, és este harmonikus fényszöget zár be a Rák jegyében lévő Marssal: a pénz, néhány értékes tárgy birtoklása és az otthonod nyújthat számodra érzelmi biztonságot. De azt is megteheted, hogy hasznos és szép tárgyakat készítesz a lakásodba. Ma rendkívül ügyesen kezeled pénzt, de csak akkor válsz meg tőle, ha valamilyen, még több pénzt ígérő lehetőségről van szó. A szerelmet és az érzéki örömöket is érdemes ma ízlelgetned, de inkább a lágy öleléseket részesíted előnyben hazai pályán, nem a szenvedély vadabb változatait. A férfiak és a nők ma tökéletes összhangban élnek, képesek együtt megteremteni a biztonságot és a védett környezetet.

Napi horoszkóp: a Bakok számára a románc áll az első helyen, a Kosok legyenek körültekintőek
Fotó: Getty Images

Kos (03. 21-04. 20.) Ha szükségét érzed az érzelmi, anyagi otthoni biztonságnak és a jólétnek, a mai napon bölcsen és körültekintően válaszd meg a vásárlásaidat s a befektetéseidet.

Bika (04. 21-05. 20.) Tagadhatatlanul érzéki lény vagy, ami nem csak a szexre vonatkozik; lehet, hogy a neked tetsző áru sokba kerül, de ma nem érdekelnek az olcsó dolgok.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ma hajlamos lehetsz elrejtőzni az emberek elől, pedig igazán rád férne egy kis kényeztetés: menj kozmetikushoz, az esedékes szőrtelenítést is most kell elvégeztetni.

Rák (06. 22-07. 22.) Ma elintézheted a nagyobb bevásárlásokat, és ha növelni akarod vállalkozásod bevételét, az az üzlet, amit a barátaiddal megkockáztatsz, nyereséges lesz.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Előnyös olyan feladatba belekezdeni, ami türelmet igényel, ami biztos anyagi hátteret teremt számodra, de saját értékedet ne a szakmai sikereddel azonosítsd.

Szűz (08. 24-09. 23.) Szeretnél elutazni, ha lehet, minél messzebb, és ha ezt megteheted anyagilag, akkor vágj neki az útnak - egy külföldi városlátogatás belefér a költségvetésedbe.

Mérleg (09. 24-10. 23.) A szexet ne keverd a munkával, de a párod úgy érzi, be kell bizonyítania neked, hogy el tud tartani a keresetéből – különben szóba sem jöhet nálad.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Használd párodnál a jutalmazást a frigyhez való szoktatás céljára: hívd meg vacsorázni, de egy munka megszerzéséhez nincs szükséged a közbenjárására.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Alkalmas az idő pénzügyek kezelésére, üzleti tárgyalásokra, álláskeresésre, új megbízók és üzletfelek felkutatására, de ne legyél túlságosan kényelmes.

Bak (12. 22-01. 20.) A mai napon a románc és az érzéki élvezetek állnak az első helyen, de mivel érzékeny vagy és harcias, izgalmas kihívás lehet a párod számára térdre kényszeríteni.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Kényelmes otthonod bármely élethelyzetben a biztonságérzetedet erősíti: a megnyugtató színek, és a kellemes hőmérséklet kiemelt fontossággal bír számodra.

Halak (02. 20-03. 20.) A testi szerelem, az otthon nyugalma és az étkezés, ma nagyon fontos számodra, üzletfeled is egyértelmű ajánlatot tesz, ami többet jelent egy vacsorameghívásnál.

Ez is érdekelhet

Tudtad, hogy Katalin hercegné 6 különböző helyen is élt, mielőtt a királyi család tagjává vált?

Tudtad, hogy Katalin hercegné 6 különböző helyen is élt, mielőtt a királyi család tagjává vált?

Divathírek

Vélemény: Jogosan viselhette Kim Kardashian Marilyn Monroe ruháját a Met gálán?

Vélemény: Jogosan viselhette Kim Kardashian Marilyn Monroe ruháját a Met gálán?

G-Életstílus

Szerelemféltés, avagy így romanticizálja az erőszakot a kultúránk

Szerelemféltés, avagy így romanticizálja az erőszakot a kultúránk