A Halak ma a szívére hallgat, a Nyilas pedig a hasára - Napi horoszkóp: Május 15.

2021.május.15.

A Hold már a Rák jegyében halad, ahol elemében van. A reggeli órákban a Hold és Jupiter harmonikus rezgéseinek köszönhetően érzéked van a segítőkészséghez, a gondoskodáshoz és a megbocsátáshoz. Vonzást érezhetsz a misztika és a spirituális tanok iránt, de szombaton a család és az érzelmek veszik át a főszerepet, az értelem és a logika ideiglenesen háttérbe szorul. Mivel a Nap a Bika jegyében jár, ha a biztonságot keresed, megtalálhatod egy olyan pasi mellett, aki nemcsak az asztalnál értékeli az ízléses tálalást, hanem az ágyban is. Kerüld a hajmosást és a nehezen emészthető ételeket, de kihasználhatod melled csáberejét, és ha beleöntesz egy liter tejet a fürdővizedbe, látható eredmények mutatkoznak a bőrödön.

A Halak ma a szívére hallgat, a Nyilas pedig a hasára - Napi horoszkóp: Május 15.
Fotó: Getty/Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) A máj, a gyomor és az epe nagyon érzékeny, fogyassz kevesebb szénhidrátot, szüleidben viszont a szeretetet és biztonságot adó istenség szimbólumát látod.

Bika (04. 21-05. 20.) A barátodtól kapott pénzügyi ajánlatnak komoly anyagi vonzatai vannak, megértőbb vagy rokonaid gondjai iránt, és hatékony segítséget tudsz nyújtani.

Ikrek (05. 21-06. 21.) A bevásárlás ma pihentető tevékenység lehet számodra, de az is megeshet, hogy a hét végén igen mondasz egy új munkára, s ezáltal plusz bevételhez jutsz.

Rák (06. 22-07. 22.) Ne rejtőzz el a főzőtudományod mögé, amikor néhány hétig főnyeremény lehetsz külföldi munkaadód számára, de ma selejtezd ki kinyúlt melltartóidat.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Egy kellemetlen helyzetből is anyagi hasznod származhat, de csak akkor leszel érett felnőtt, ha megbocsátod szüleidnek a nevelésed során elkövetett hibákat.

Szűz (08. 24-09. 23.) Barátnőid olyan részleteket is tudni akarnak a pasidról, amitől az érintett herceg hátán felállna a szőr, te viszont arról faggasd ki a fickót, milyen kaját és bort szeret.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Szombaton ne tedd fel magadra a „Kizárólag irodai használatra„ címkét, de ne csak a magad erejéből akarj érvényesülni, vedd igénybe a családi támogatást.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Kedvesed (gyermeked) azt is biztosítva akarja látni, hogy nemcsak az érzelmek, hanem a gondolatok szintjén is megérted őt - csak figyelj a szíved szavára.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Menj ki piacra, vegyél házilag készített lekvárokat, friss zöldségeket, de ha kedveled az olasz konyha ínyencségeit, kerüljön spagetti pestoval a tányérodra.

Bak (12. 22-01. 20.) Amennyiben a párodtól várod a biztonságot: megjavul a kapcsolatotok, ha a közös otthonotokban éltek, de mi lenne, ha egyszer végre fakanalat ragadnál a kezedbe?

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Beülhetsz kolléganőiddel egy hangulatos étterembe, de mivel érzékeny a gyomrod, kerüld a zsíros falatokat, rokonaidnak pedig főzz egy jó vacsorát.

Halak (02. 20-03. 20.) Ne restelld érzelmes, romantikus hangulatodat, ma bátran követheted, amit a szíved diktál, de szükséged van arra a biztonságérzetre, amit a fiúdtól kaphatsz.

Ez is érdekelhet

Íme Leonardo DiCaprio 19 éves barátnő-jelöltje, aki miatt szétszedték az internetezők a színészt

Íme Leonardo DiCaprio 19 éves barátnő-jelöltje, aki miatt szétszedték az internetezők a színészt

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói