Napi horoszkóp: érzelmi káosszal, és rengeteg erotikával kezdődik a hét - május 16. hétfő

A hét első napjának hajnalán a Skorpió-Telihold, más néven a vérhold vörös fényben ragyog és mindent megfűszerez, ami éppen körülötted történik. Szex a konyhaasztalon? Kacérkodás a strandon? Az érzelmi káosz mellett a vágy is feltámad.

 A Telihold nagy érzelmeket mozgat meg - napi horoszkóp: május 16. hétfő
A Telihold nagy érzelmeket mozgat meg - napi horoszkóp: május 16. hétfő
Fotó: Shutterstock/GLAMOUR

Most vess véget mindennek, ami már elavult és fölösleges. De ahelyett, hogy dühös üzeneteket küldenél az exednek, vagy elmondanád a főnöködnek, hogy mit gondolsz róla, először az érzelmeiden uralkodj. A nap első felében a Mars, a Neptunusz és a Plútó barátságos fényszögeivel élvezzük a kalandokat és az extrém akciókat.

A Nap második fele, amikor a Hold már a Nyilasban halad és a Kos-Jupiterrel barátkozik, kiváló időszak arra, hogy utazgassunk és képezzük magunkat. Optimizmusunk fertőző, este viszont a Hold és az Ikrek-Merkúr szembenállása miatt kissé könnyelműen bánunk az ígéretekkel.

Kos (03. 2l-04. 20.) A bolygók nem kedveznek a tárgyilagosságot igénylő anyagi döntéseknek, de még a látszólag kockázatmentes befektetések is megfontoltságot igényelnek.

Bika (04. 21-05. 20.) Ne féltékenykedj, ha a párodnak másoknál is sikere van, inkább élvezd, hogy egy ilyen menő pasinak vagy a társa, akivel bármilyen társaságban reprezentálni lehet!

Ikrek (05. 21-06. 21.) Persze, hogy azért dolgozol keményen, hogy pénzt keress, de ne halogasd a tisztázó beszélgetéseket, viszont vedd észre türelmetlenségedet és annak gyökereit.

Rák (06. 22-07. 22.) A selyemlepedő pompás kiegészítője egy szexis éjszakának, de az elszigeteltség árthat neked: beszélj arról szeretteiddel és kollégáiddal, ami a fejedben jár.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha sehol nem találsz megnyugvást, a családi körben akkor is minden visszakerül a rendes kerékvágásba, de mutasd is ki, hogy szívesen vagy szeretteiddel.

Szűz (08. 24-09. 23.) Lesznek akadályok, kommunikációs problémák és viták a munkádban vagy a családban, de utazás közben találkozhatsz valakivel, aki érzelmi kihívás elé állít.

Melyik kristályt válaszd? Az asztrológus elárulja

Mérleg (09. 24-10. 23.) A párod igyekszik jobb anyagi helyzetbe kerülni, ha esetleg befuccsolna a kapcsolatotok, te viszont randizhatsz valakivel, akivel a chaten találkoztál.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Néha nem árt, ha a főnököd vagy a párod ellenkezik veled, de drámába illő viselkedésed, játszmáid és féltékenységed sokat árthatnak kapcsolataidnak.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ne kémkedj szeretőd vagy üzleti partnered után és nem kell feltétlenül mély kapcsolatba bonyolódnod, de döntsd el, hogy férjet akarsz, vagy futó kalandot.

Bak (12. 22-01. 20.) Kopp-időszakban óvatosnak kell lenned a vásárlásokkal, de egy kis féltékenység Teliholdnál természetes, a túl sok viszont csak árthat fontosabb kapcsolataidnak.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) A családi vagy munkahelyi nézeteltéréseket írd a telihold számlájára, de barátaidra és kedvesedre számíthatsz, segítenek a konstruktív megoldások kiagyalásában.

Halak (02. 20-03. 20.) Kiterveled kollégád őrült elcsábítását, szinte varázslatos vonzalmat érezhetsz egy Skorpió iránt, de a munkahelyeden és a családban fény derül mulasztásaidra.

Ez is érdekelhet

Napi inspiráció: Miért érdekelne mások véleménye?

Napi inspiráció: Miért érdekelne mások véleménye?

G-Szex

6 szex utáni szokás, ami még közelebb hoz a párodhoz

6 szex utáni szokás, ami még közelebb hoz a párodhoz

Szépséghírek

Így lehet tökéletes a frufrud a hajtípusodnak megfelelően

Így lehet tökéletes a frufrud a hajtípusodnak megfelelően