A Nyilasoknak anyagi gondjaik lehetnek, a Bakok sikeresek lesznek vállalkozásukban - Napi horoszkóp: Május 17.

2021.május.17.

Remek hétkezdetet ígér a Bika jegyében lévő Nap és a Bak-Plútó trigon fényszöge: energikus és kitartó vagy, és élvezed, hogy barátaid, főnökeid, üzleti partnereid elismerik tehetségedet és tisztelnek. Ügyesen forgatod a pénzt, belekezdhetsz hosszú távú befektetésekbe, élvezheted korábbi erőfeszítéseid gyümölcsét. Akár céget is alapíthatsz vagy bedolgozhatod magad a jelenleginél magasabb, nagyobb hatalommal járó pozícióba. Lehet, hogy megszabadulsz régi, elavult dolgoktól és kapcsolatoktól, ám ez ritkán sikerül némi fájdalom nélkül. Elnyerheted befolyásos, vagyonos és hatalommal rendelkező körök támogatását, és az is kiderülhet, hogy okkult, mágikus képességekkel rendelkezel. Hatalom, béremelés, előléptetés várhat rád ebben az időszakban, és kiváló pillanat ez arra is, hogy jó benyomást kelts olyan emberekben, akiktől a bevételed és a munkád függ. Érdemes belevágni olyan programba, amely fokozza fizikai erőnlétedet.

A Nyilasoknak anyagi gondjaik lehetnek, a Bakok sikeresek lesznek vállalkozásukban - Napi horoszkóp: Május 17.
Fotó: Getty/Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) Nem bánod, ha kedvesed sokat keres, főnökeidet pedig lenyűgözheti az a szakértelem, amellyel cégedet sikerülhet kihúzni a válságból, hogy a fejlődés elkezdődhessen.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha kimozdulsz otthonról és elutazol a pároddal, ez lehet életed legjobb húzása, kapcsolatod megszilárdul, ráadásul lakás- vagy ingatlanügyben is nagyot lépsz előre.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Hitelt kell visszafizetned, de valaki felfedezheti az ügyeskedéseidet, talán biztosítási tanácsadóra vagy üzlettársra lesz szükséged, aki segít elkerülni a bajokat.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha kemény és kíméletlen párod nem lenne melletted, talán soha nem akarnál a pénzügyi világba vagy elitkörökbe tartozni, de mit szólnál egy pénzügyi fúzióhoz?

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Némi manipulációval beküzdheted magad a hatalom világába, valakitől tudomást szerzel egy megüresedett állásról, melyet mintha neked találtak volna ki.

Szűz (08. 24-09. 23.) Párodban, aki tanácsot ad, akire rábízhatod magad és akit meg akarsz szerezni vagy külföldi ajánlatban hinni tudsz, de nem te vagy az egyetlen, aki túl mohó.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ingatlanfronton nagyot kaszálhatsz, és ha költözni készülsz, akcióba lendülhetsz, ám ha házat akarsz vásárolni, baráti kölcsönre vagy bankhitelre lehet szükséged.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Lehet, hogy az érvényesülésed érdekében teszel kétértelmű ajánlatot a főnöködnek, ráadásul ügyesen befolyásolhatsz valakit, akitől az előmeneteled függ.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Anyagi gondjaid miatt se vállalj el piszkos munkát, de ha el sem mozdulsz az íróasztal mellől, rábukkansz néhány szakmai és anyagi probléma megoldására.

Bak (12. 22-01. 20.) Cégedet újraélesztheted, átalakíthatod, nyereséghez és hatalomhoz juthatsz, de ne ragaszkodj ahhoz, hogy üzlettársaddal különválasszátok a szexet és az üzletet.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Leleplezheted főnököd gyanús üzelmeit, de az is megtörténhet, hogy összeköltözöl a pároddal, megkezdődhet a fészekrakás, a lakás-átalakítás, vagy a lomtalanítás.

Halak (02. 20-03. 20.) Vállalatodnak, kollégáidnak és szövetségeseidnek sürgősen szükségük van rád, de más, talán külföldi cégek is érdeklődnek, hogy nem dolgozhatnátok-e együtt.

Ez is érdekelhet

Tudtad, hogy Katalin hercegné 6 különböző helyen is élt, mielőtt a királyi család tagjává vált?

Tudtad, hogy Katalin hercegné 6 különböző helyen is élt, mielőtt a királyi család tagjává vált?

Divathírek

Vélemény: Jogosan viselhette Kim Kardashian Marilyn Monroe ruháját a Met gálán?

Vélemény: Jogosan viselhette Kim Kardashian Marilyn Monroe ruháját a Met gálán?

G-Életstílus

Szerelemféltés, avagy így romanticizálja az erőszakot a kultúránk

Szerelemféltés, avagy így romanticizálja az erőszakot a kultúránk