Használd ki, amit a mai nap kínál - Egymondatos horoszkóp: május 19. szerda

2021.május.19.

Az Oroszlán jegyében haladó Hold a reggeli órákban harmonikusan kapcsolódik az Ikrek-Merkúrhoz: a testi és szellemi frissesség ritkán esik egybe, ezért a mostani kivételes lehetőséget hiba lenne nem kihasználni. Sok figyelmet és csodálatot igényelsz, kedvesedet viszont dicsérettel támogathatod. Ha egyik rokonod vagy kollégád azt várja, hogy néhány percet elbeszélgessetek, akár társak is lehetnétek egy vállalkozásban, amelyet amúgy is közösen akartatok létrehozni. A késő esti órákban a Szűz-Hold befolyására talán lemondasz a sztár szerepről és átvedlesz okos, komoly háziasszonnyá.

Kos (03. 21-04. 20.) Használd ki, amit a mai nap kínál, hiszen rád férne némi szórakozás, és a szerelem is jelentkezik végre, ám a flörtöléshez nyitottság kell, de végre beszéltek egymással.

Bika (04. 21-05. 20.) Szervezz családi napot, de ne azzal akard elnyerni rokonaid szeretetét, hogy túl sokat adsz nekik: adni jó dolog, a probléma csak az, hogy nem tudsz elfogadni.

Ikrek (05. 21-06. 21.) A luxus iránti vágyadat kiélheted, illetve okosan kezelheted, s mivel nem hiányzik belőled a humorérzék, flörtöléskor és tárgyaláskor ellenállhatatlan leszel.

Rák (06. 22-07. 22.) Amikor valami olyan dologra vágysz, amit anyagilag nem engedhetsz meg magadnak, azt is megveszed, csak utána nagyon kellemetlenül fogod érezni magad.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Sugárzik rólad az önbizalom, de ha kreatív tevékenységbe fogsz, tanácskozd meg barátoddal, aki közvetlenül üdvözöl, és akinek megbízol az ítéletében.

Szűz (08. 24-09. 23.) Döntened kell, ám ha nem vagy jó passzban, kérj néhány nap haladékot, így lesz időd alaposan átgondolni az ajánlatot, s addigra talán kedvezőbb lesz a pozíciód is.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha elepedsz a pozitív visszajelzésekért, akkor ahhoz, hogy áramoljanak feléd a pozitív reakciók, ápold a kapcsolatot barátnőiddel, évfolyamtársaiddal.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Bármilyen munkáról vagy üzletről legyen szó, hamar a figyelem középpontjába kerülsz, és a lehető leggyorsabban felküzdöd magad vezető szerepkörbe.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Fontos döntés meghozatala előtt kérj tanácsot, de ha nem kételkedsz, nem is tehetsz fel lényegbe vágó kérdéseket, pedig ez minden bölcs döntésnek előfeltétele.

Bak (12. 22-01. 20.) Lehet, hogy átalakítják a munkakörödet, de a megváltozott körülmények között is magadra találsz, hiszen míg világ a világ, számodra mindig terem munka és üzlet.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha elismered párod szereplési igényét, odaadó társakká válhattok –ma színesen meg tudod fogalmazni érzéseidet, könnyen rátalálsz a megfelelő kifejezésre.

Halak (02. 20-03. 20.) Azokból a történetekből, amelyeket rokonaidnak és kollégáidnak mesélsz, párod megtudja, miként vélekedsz róla, de ne beszéld ki őt és ne is szóld le.

Ez is érdekelhet

Oscar-díjat kapott a magyar csoki! Ez a márka kapta az elismerést

Oscar-díjat kapott a magyar csoki! Ez a márka kapta az elismerést

GLAMOUR Horoszkóp

Heti horoszkóp: Félreértések, bizonytalanság jellemzi a hetet - Október 25-31.

Heti horoszkóp: Félreértések, bizonytalanság jellemzi a hetet - Október 25-31.

Monitor

8 híresség, akik a sminkmentességet választják

8 híresség, akik a sminkmentességet választják