Napi horoszkóp: hullámzó nappal indul a hét - május 2. hétfő

Hajnalban a Bika-Hold és a Vízöntő-Szaturnusz quadrát elégedetlenséget okozhat. Később viszont a Hold harmonikus kapcsolata a Neptunusszal, a Jupiterrel, a Plútóval és a Halak-Vénusszal aktív képzelőerőt, társadalmi és anyagi előnyöket ígér.

 Napi horoszkóp: május 2. - hétfőn minden érzelmi állapotból jut egy kicsi
Napi horoszkóp: május 2. - hétfőn minden érzelmi állapotból jut egy kicsi
Fotó: Shuterstock, gettyimages

A nap második felében viszont a Hold belép az Ikrek jegyébe, ahol délután a Merkúrral való együttállása szellemi aktivitást, sokoldalúságot és kíváncsiságot ad. A délután kedvez a kommunikációnak, a kapcsolatteremtésnek, a tanulásnak és az üzletkötésnek. Éles eszed van, és jó üzleti érzéked, így ötleteidre vevőt találhatsz.

A késő délutáni órákban a Vénusz beköltözik a Kos jegyébe 28-ig, ezért talán elhamarkodottan ugrasz fejest egy izgalmas kalandba. Halak-Vénusz időszakban a szeretet magasabb, spirituális erőit tapasztalhattad meg, míg ezután már te leszel az, aki a szerelemben vakmerő, pimasz módon megteszi az első lépést.

Kos (03. 21-04. 20.) Munkahelyeden néhány új ötlettel több, mint kielégítő eredményt érhetsz el, a Vénusszal a jegyedben viszont talán még egy egyéjszakás kalandra is igent mondasz.

Bika (04. 21-05. 20.) A kényeztetés jót tesz a lelkednek, de csak akkor vásárolj, amikor egy vételnek köszönhetően nagyobb örömre számíthatsz, mint a pénztárcádra mért csapás.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Egy barátságból több is lehet, ma te leszel egy családi összejövetel sztárja, sok új emberrel fogsz megismerkedni, de a régi barátokat sem felejted el.

Rák (06. 22-07. 22.) Délelőtt még barátaiddal együtt bátran szembenézhettek minden nehézséggel, később viszont inkább egyedül maradsz, mintsem hogy rokonaid kritizáljanak.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Te leszel a nap főszereplője, egy buli lelke, de nem árt, ha csatlakozol különféle szervezetekhez és hálózatokhoz, hogy gyakorold a kapcsolatok ápolását.

Havi horoszkóp: változást hoz a Bika szezonja - itt a nagy májusi horoszkópod

Szűz (08. 24-09. 23.) Munkahelyeden adódhat néhány nehezen megoldható probléma, ám ha állásügyben kell döntést hoznod, de nem vagy igazán jó passzban, kérj pár nap haladékot.

Mérleg (09. 24-10. 23.) A feszültség erősödik kapcsolatodban, és még ha hajlandó is vagy a párbeszédre, sok minden múlik azon, hogy a párod épp megfelelő hangulatban legyen.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Délelőtt a problémákon való gondolkodás helyett koncentrálj a párodra, ám ha sikeres üzletasszony akarsz lenni, fizesd meg a legjobb könyvelőt.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Szerelmi fronton nem lesz olyan egyszerű megértened a párodat, de nem fogod feladni, így minden bizonnyal a kapcsolatod ismét szenvedélyessé válik.

Bak (12. 22-01. 20.) Nyűgözd le a pasidat valami különlegességgel, megérdemli, délután viszont egyik munkatársad vagy a hitvesed olyan témát hoz fel, ami hamar felidegesít.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ma mindent elérsz, amire vágysz, és ha az utóbbi időben problémák adódtak partnereddel vagy családoddal, ez a megfelelő nap a konfliktusok elhantolására.

Halak (02. 20-03. 20.) Újabb kiváló nap, ha érzelmekről van szó, de délután már légy óvatos: az őszinte közelség érdekében tartsd tiszteletben partnered önálló véleményéhez való jogát.

Ez is érdekelhet

Így növeszd le a frufrudat anélkül, hogy rémálom legyen

Így növeszd le a frufrudat anélkül, hogy rémálom legyen

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Sztárhírek

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő