Ma kerüld a túlzásokat - Egymondatos horoszkóp: május 21. péntek

2021.május.21.

A Nap már a kíváncsi információéhes Ikrek jegyében jár, de a Halak-Jupiterrel bezárt quadrát fényszöge meggondolatlan ígéretekre, ködös elképzelésekre, csúsztatásokra, túlzásokra, mértéktelenségre, ígéretek és szabályok megszegésére hajlamosít. Jól gondold át, mielőtt elküldesz egy üzenetet, nehogy egy bizalmas értesülést tévedésből illetéktelenekkel is megossz. Mivel hajlamos lehetsz lehetőségeid és képességeid túlbecsülésére, óvakodj attól is, hogy könnyelmű lépésed, lustaságod vagy önhittséged miatt elveszítsd főnököd vagy más, fontos személyek bizalmát. Mivel ezeken a napokon könnyű pereskedésbe vagy bírságveszéllyel fenyegető helyzetbe keveredni, engedelmeskedj a törvényeknek. Kerüld a túlzásokat, a pazarlást és az etikátlan ügyleteket, de az utazási terveket is ajánlatos elnapolni.

Ma kerüld a túlzásokat - Egymondatos horoszkóp: május 21. péntek
Fotó: GettyImages, Motázs: Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) Csalódottságot érezhetsz, mert a kedvesed nem hívott fel, amikorra ígérte, de ne hívd fel, és ne vágj bele olyasmibe, amiből később jogi problémád adódhat.

Bika (04. 21-05. 20.) Életbölcseleted nagyon egyszerű: „Élvezz most, fizess később!”, s bár a lehetőségek csábítóak, ne kockáztasd a szerencsédet se a kapcsolataidban, se az üzleti életben.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Lehet, hogy hitvesednek, aki rangban feletted áll, csak egy szavába kerülne az előléptetésed, de jobb, ha magad intézed tárgyalásaidat és a szabadidődben tanulsz.

Rák (06. 22-07. 22.) Ne dőlj be hamis guruknak, ne pereskedj, ne támogass olyan ügyeket, amelyek csak hamis reményekkel ajándékoznak meg – mindez csak idő- és pénzpocsékolás.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) A szeretőd miatt leblokkolt vállalkozásod zátonyra futhat, hogy aztán meglepően folytatódjon egyik barátodnak köszönhetően, aki a megfelelő tippet adja.

Szűz (08. 24-09. 23.) Csak úszd meg ezt az időszakot nagyobb elmarasztalás, házassági, jogi és szakmai konfliktus nélkül, mert olyan hibát véthetsz, ami tönkreteheti jó híredet.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Lábad kényelmetlen cipőbe kényszerítve feltűnően panaszkodik, de szuper munka és tanulmányok; kár, hogy mindkettőt egyszerre cipelni a vártnál is igényesebb.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Anyagi javaiddal gondatlanul bánsz, mások pénzéből költekezel, arra viszont sincs szükség, hogy a magasabb díjazás miatt fejest ugorj a főnököd ágyába.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Állandóan küzdesz, hogy valakivé válj, amit a családod képtelen megérteni, és amilyen kétbalkezes vagy, még egy rendes pasit sem tudsz kifogni magadnak.

Bak (12. 22-01. 20.) Költséges utazás, pénzbírság, kellemetlen hivatalos ügy, ki nem fizetett munkabér szegheti kedvedet, de az sem kizárt, hogy egészséged helyreállítására kell költened.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Csodálatos nap a kreatív Vízöntők számára, a művészek szép dolgokat alkotnak, de szükséged lesz támogatóra, hogy műveid pénzt hozzanak a konyhára.

Halak (02. 20-03. 20.) A számítógéped mindig elérhető, mégsem szerencsés neked az otthoni munka, mert nem fogsz olyan hamar előre jutni a cégnél, mint aki mindig szem előtt van.

Ez is érdekelhet

8 szexpóz, ha valami igazán intimre vágysz

8 szexpóz, ha valami igazán intimre vágysz

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói