Ma ne lepődj meg mások duzzogásán - Egymondatos horoszkóp: május 22. szombat

2021.május.22.

A Pünkösd-hétvége a Mérleg jegyében járó Holdnak köszönhetően a kiegyensúlyozottság és a megértés jegyében telik. Ha dolgozol, elegánsan kell öltöznöd, személyes kapcsolatba kell lépned az ügyfelekkel, esetleg a munkaadódat is körül kell udvarolnod. Vásárláskor csiszolgathatod barátnőd stílusérzékét, de ha ahhoz van kedved, süss ünnepi süteményt. Mivel a Hold barátságos fényszöget zár be az Ikrek-Nappal, ahhoz, hogy jól érezd magad a bőrödben, partnerre és társaságra van szükséged. Ha már bekötötték a fejedet, szapora beszédű, gyors gondolkodású párosként alkalmasak vagytok arra, hogy bármilyen társaságban sztárvendégként kezeljenek benneteket. Aki nem zárkózik be a négy fal közé, az felejthetetlen élményekre tesz szert, de mivel ennél a holdállásnál fokozódik a vesepanaszok veszélye, a megelőzés érdekében kortyolgass csalánteát.

Ma ne lepődj meg mások duzzogásán - Egymondatos horoszkóp: május 22. szombat
Fotó: Gettyimages.com

Kos (03. 21-04. 20.) Közeli rokonaid alkalmasak arra, hogy olyasvalakivel ismertessenek meg, akivel tökéletesen összeilletek, de érzékeltesd vele, hogy nem vagy elérhetetlen.

Bika (04. 21-05. 20.) Munkahelyed tökéletes környezetet nyújthat jó ízlésed kifejezésére, de ne töprengj azon, vajon új állásodban képes leszel-e megfelelni munkaadód elvárásainak.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Szépítsd ki magad, menj táncolni, keress ki izgalmas rendezvényeket, társasági összejöveteleket, és a világért se szalaszd el egy szórakoztató flört lehetőségét!

Rák (06. 22-07. 22.) Megvalósíthatod álmodat a saját otthonról és családról, de nem lehet olyan egyoldalú a rokonaiddal való kapcsolatod, hogy folyton te gondoskodj a többiekről!

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha szeretnéd jobban megismerni azt az érzést, és a saját bőrödön megtapasztalni, amiről a könyvek és a slágerek szólnak, ma ne szalaszd el a lehetőséget

Szűz (08. 24-09. 23.) Most van itt az ideje, hogy új ruhák és szépészeti termékek után nézz: ennek nem kell költséges vállalkozásnak lennie, hiszen vannak leértékelések is a világon.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Élvezed, ha partnered körbehordoz és bemutat a barátainak, egy kirakatrendezvényen, ahol nem lenne rossz ötlet bejelentenetek házassági szándékotokat.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha üzletkötés közben kihallgatsz egy beszélgetést, talán megsértődsz, amikor valaki arra utal, hogy eltűntél a társaságból, hogy teljesen visszavonultál.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ma mozgósítsd a barátnőidet, hiszen ismerőseid között szinte mindig akad valaki, aki programokat szervez, így mindig van hová menned, ha kedvet érzel hozzá.

Bak (12. 22-01. 20.) Szerinted a párodnak több megértést kellene tanúsítania a munkád iránt, de ha a szakmai siker fontosabb számodra a kapcsolatodnál, ne lepődj meg társad duzzogásán.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) A családban, párkapcsolatodban béke, páros boldogság, a pasid kedvesen megkér, hogy mondd le tervezett utazásodat, hogy vele tölthesd az ünnepet.

Halak (02. 20-03. 20.) A pasid praktikus típus, nem felejti el kifizetni a számlákat, és amikor van valami tennivaló otthon, besegít, miközben te átadhatod magad a zenének, az alkotásnak.

Ez is érdekelhet

Íme Leonardo DiCaprio 19 éves barátnő-jelöltje, aki miatt szétszedték az internetezők a színészt

Íme Leonardo DiCaprio 19 éves barátnő-jelöltje, aki miatt szétszedték az internetezők a színészt

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói