Mivel valaki ma átverősdit játszik, legyél óvatos - Egymondatos horoszkóp: május 23. vasárnap

2021.május.23.

Pünkösd vasárnapján az Ikrek Merkúr és a Halak-Neptunusz diszharmonikus fényszöge félreértéseket, hazugságokat, zavaros beszédet, hamisságot, intrikát, megtévesztést jelez. Túlzott érzékenységed leblokkolhatja az őszinte kommunikációt, de az sem kizárt, hogy valaki megpróbál lejáratni. Utazást napolj el, mert kifoszthatnak vagy eltévedhetsz, de az sem kizárt, hogy neked is gondjaid támadnak a pontossággal és az őszinteséggel. Valamit elveszíthetsz, adathalászok okozhatnak veszteséget, de ha túl sokat foglalkozol spirituális témákkal, könnyen elveszítheted a kapcsolatot a valósággal. Bosszúságod oka akár a cenzúra s lehet. Nem említhetsz bizonyos dolgokat, nem használhatsz bizonyos szavakat vagy kifejezéseket, anélkül, hogy a megtorlást kockáztatnád. Alkohollal, drogokkal, vízzel és gázzal összefüggő problémák is kínos perceket szerezhetnek.

Mivel valaki ma átverősdit játszik, legyél óvatos - Egymondatos horoszkóp: május 23. vasárnap
Fotó: GettyImages, Motázs: Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) Neked aztán nem tesznek jót a munkamentes napok: túl sok időd van töprengésre, úgy érzed, mindenki az ellenséged, de szívesen fogadnád rokonod meghívását.

Bika (04. 21-05. 20.) Magától értetődőnek veheted barátnőidet, de ha egy kapcsolat túl sok áldozatot vagy anyagi ráfordítást igényel, kell ennél jobb jel, hogy valami nincs rendben?

Ikrek (05. 21-06. 21.) Munkában, rokonságban ne bízz senkiben, kínos pletykába keveredhetsz, de ha rokonaiddal beszélgetsz, vajon miért kalandoznak másfelé a gondolataid?

Rák (06. 22-07. 22.) Maradj ki a vallási, politikai keresztes hadjáratokból, de az agyadat se kapcsold ki, mert a mai napon módod lehet azt tapasztalni, hogy hazugságokkal etetnek.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Baráttal, szeretővel, üzleteddel kapcsolatban úgy érzed, mintha a vágyaid és a valóság között tovább mélyülne a szakadék, s fennáll az átverés veszélye is.

Szűz (08. 24-09. 23.) Valaki ködösít, a párod megszegi az ígéretét, káoszt teremt rendezett életedben, de csak akkor könnyű megbocsátani, ha a mai napon nem vársz senkitől semmit.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Csalódottnak érezheted magad, főleg, hogy ma túl sok a hazugság és az idegtépő helyzet - ne hozz fontos döntést, utazásodat napold el és kerüld a bajkeverőket,

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha valaki, akihez gyengéd szálak vagy pénzügyi érdekek fűznek, hazudik, lenyúlja a pénzedet, vagy irracionális ajánlatokkal bekerít, lépj ki a „körből”!

Nyilas (11. 23-12. 21.) Minden, amit mondasz hozzátartozóidnak, végül mindenki számára ismert lesz, talán még azoknak is, akiknél a legrosszabb helyen van az adott információ.

Bak (12. 22-01. 20.) Mivel valaki ma átverősdit játszik, legyél óvatos, ha szerződést kötsz, vagy megállapodást írsz alá, nehogy csapdába sétálj, de a közlekedéssel is lesz épp elég bajod.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) A pénzügyi bajok elkeseríthetnek, s mivel képtelen vagy tárgyilagosan értékelni a tényeket, hamisan ítélsz meg egy szerelmi vagy üzleti lehetőséget.

Halak (02. 20-03. 20.) Az együttélésből nem lesz házasság, de valami gonosz pletyka is felüti a fejét a családban, és hiába tartod magad ártatlannak, a párodat nem sikerül megnyugtatnod.

Ez is érdekelhet

Koppenhágai divathét: a STAMM nyerte a Zalando Fenntarthatósági Díját

Koppenhágai divathét: a STAMM nyerte a Zalando Fenntarthatósági Díját

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói