Napi horoszkóp: szerelemben és karrierben is szerencsésen indul a hét - május 23.

A hét első napja fontos és erőteljes konstellációkkal indul: a Merkúr pár napra visszalép a Bikába, ezért ne lepődj meg, ha tárgyalás vagy üzletkötés közben ódákat zengesz a másik fél makacsságáról, ő viszont megnyerő mosollyal követeli meg szolgáltatásainak árát. A Mars-Plútó szextil hatása ma is érezhető: gyakorlatiassá, energikussá, fáradhatatlanná tesz bennünket. Tehát sok mindent el lehet végezni a következő néhány napban, ha nekilátunk a munkának! A Kos-Jupiter és az Ikrek-Nap barátságos szextil fényszöge szerelmi kapcsolatainkban, utazásainkban, közösségünkben szerencsés fordulatokat hoz, elismerést és szerencsét nyújt tárgyalásainkban, vállalkozásainkban. Ha ismerkedni akarsz, szörfözz a világhálón, de protekcióért is most érdemes folyamodni. Jogi, hivatali problémáidat elsimíthatod, vagy éppen támogatóid, feletteseid és a hatóság képviselői bizonyulnak szokatlanul együttműködőnek. Ez az aspektus kedvez az utazásoknak, a nyelvtanulásnak és a továbbképzési terveknek.

Napi horoszkóp: május 23.
Napi horoszkóp: május 23.
Fotó: Getty/Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) A Merkúr visszalépése miatt a Bikába fejedet ma jövedelemszerzésre használod, de örülj, ha a párod olyan emberekhez is kötődik, akik hasznosak számodra.

Bika (04. 21-05. 20.) Érdemes új bevételi lehetőség után kutakodni, de ha csupán jelentéktelen darab vagy üzletfeled gyűjteményében, ne add át magad hiú reményeknek.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Az álláskeresést vagy üzletkötést ne süllyeszd le a manipuláció szintjére, de kiderül, hogy több mint a szenvedély és a közös munka köt össze kedveseddel.

Rák (06. 22-07. 22.) Partnered vagy valaki a hivatásodban előnyös helyzethez juttat, de csöppet se legyél szerény vagy válogatós, ha valami sikerrel kecsegtető megbízásról van szó.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Jó társaságba csöppensz, kötelékfóbiás pasidat ráveheted kapcsolatotok törvényesítésére, aki most arra is készen áll, hogy anyagi előnyöket biztosítson.

Szűz (08. 24-09. 23.) Érzésekről, közös munkáról vagy üzletről nem lehet beszélni a pároddal, aki csakis testi vágyat érez, viszont felverekeded magad egy jól fizető állásba.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Szerencse ér, ami barátokkal, külfölddel hozható összefüggésbe, pároddal bárhol megjelenhetsz, kapcsolatotokról azonban igencsak szabadosan gondolkodik.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Készen állsz arra, hogy szembenézz munkahelyi és pénzügyi problémáiddal, de anyagilag jobban állsz, mint gondolnád, s végre szabadabban mozoghatsz.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Fantasztikus sportoló vagy, de ne táplálj hiú reményeket családról és gyerekről, amikor partnered számára csak egy semmire nem kötelező kaland jöhet szóba.

Bak (12. 22-01. 20.) Érdemes igent mondani, ha szeretőd vagy egyik rokonod a családi vállalkozásba akar bevonni, de ha szert tettél egy nagyobb összegre, fektesd be ingatlanba.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Pozitív gondolkodással szinte bármit elérhetsz, sikeres tévé- vagy médiaszereplést jeleznek a csillagok, hitveseddel is barátok vagytok - méghozzá jó barátok.

Halak (02. 20-03. 20.) Nagyobb hangsúly kerül az anyagiakra, így megéri otthoni munkát vállalni, de ne hamarkodd el a váratlanul öledbe hullott összeg elköltését.

Ez is érdekelhet

Szerelem első látásra a Sugarbird új kollekciója

Szerelem első látásra a Sugarbird új kollekciója

Monitor

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

Szépséghírek

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját