Ma merj tabukat törni a szerelemben - Egymondatos horoszkóp: május 24. hétfő

2021.május.24.

A Skorpióban lévő Hold barátságos fényszöge a Halak jegyében lévő Jupiterrel a reggeli órákban még az ünnepen is arra ösztönöz, hogy foglalkozz az üzleti ügyeiddel, a szerelemben pedig merj tabukat törni. Meséld el a párodnak kedvenc szexfantáziádat szeretkezés előtt, és titkos vágyaidról is számolj be. A romantikáról még akkor se feledkezz meg, ha párkapcsolatod üzlethez vagy pénzügyi megállapodáshoz hasonlítható. Ha romantikus vacsorával, szexis fehérneműben várod a párodat, nem fogja azt hinni, hogy eltévesztette az ajtót.

Ma merj tabukat törni a szerelemben - Egymondatos horoszkóp: május 24. hétfő
Fotó: GettyImages, Motázs: Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) Ma élvezheted a puszta szex örömeit, de ha a megérzéseidre hallgatsz, megoldást találhatsz üzleti jellegű kérdéseidre is, s talán vevőd sem vonja vissza a megbízást.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha a párod, aki olvas a lelkedben, alig bír uralkodni magán, és ennek testi jeleit sem tudja titokban tartani, akkor neked sem kellene játszmáznod, manipulálnod.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha dolgozol, és a párod a főnököd is, úgy tekint rád, mint egy hasznos bútordarabra, kövess el mindent annak érdekében, hogy a szexis nőt is meglássa benned.

Rák (06. 22-07. 22.) Ismerd fel, hogy boldogságérzeted nagymértékben a párkapcsolatodtól függ, egy kiegyensúlyozott párkapcsolat ráadásul gyermeked viselkedését is meghatározza.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Évaként hazaviheted Ádámodat saját paradicsomodba, de a mai holdállás arra bíztat, hogy ragaszkodj a családban betöltött irányító, ellenőrző szerepedhez.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha a párod beszél a családjáról, ünnepi hagyományaikról, és kitárja előtted a szívét, óvatoskodásodon és gyanakvásodon kívül vajon te mit adsz érte cserébe?

Mérleg (09. 24-10. 23.) Percek alatt felméred a lehetőségeket, s máris számolsz, kalkulálsz, tervezel, ráadásul, ha jó üzletről vagy munkáról van szó, azonnal félrelököd az érzéseidet.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Halmozhatod az élvezeteket, s mivel előnyöd az éleslátás, felismered, mi rejtőzik a dolgok mögött, ám a szerelemben a pénz is része elvárásaidnak.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Üzleti ügyekben ne kezdj bele felesleges próbálkozásokba, de a szex akkor működik jól, ha nem csak a szeretőd igényeire gondolsz, hanem a sajátjaidra is.

Bak (12. 22-01. 20.) Találj az életedben egy kapcsolatot, amelyben nem érzed szükségét annak, hogy ellenőrizz másokat; ma az is lehetséges, hogy egyik barátod mutatja be az igazit.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Lassanként elkezdhetsz gondolkodni azon, hogy milyen munkába kezdesz az elkövetkező hetekben, hiszen lesz köztük egy, amelyik rendkívül jól fizet.

Halak (02. 20-03. 20.) Az ünnepnapon is dolgozó Halak-lány eszményi munkatársnak tűnik főnöke számára, de egy utazással jár munka alkalmával szexis énedet is megcsillogtathatod.

Ez is érdekelhet

8 szexpóz, ha valami igazán intimre vágysz

8 szexpóz, ha valami igazán intimre vágysz

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói