A Halak türelmetlenkedik, az Ikrek az üzleti életben negatív időszakot él meg - Napi horoszkóp: május 25.

2021.május.25.

A növekvő Hold a rövid hét első napján a Skorpió jegyében halad, harmonikus fényszöget zár be a Marssal, a Neptunusszal és a Plútóval, a Jupiter a Halak jegyében állomásozik, míg ezen a Teliholdat megelőző napon a Merkúr, a Vénusz és a Nap az Ikrekben marad. A kedd tele lesz kihagyhatatlan lehetőségekkel és romantikával, amely nemcsak kellemesebbé, hanem a szokásosnál is izgalmasabbá teszi kapcsolatodat. A Skorpió-Holdra jellemző az elemzés, az ellenőrzés, a hatalom és mások pénzének megszerzése, a biztonság pedig azt jelenti ma számodra, hogy kézben tartod a dolgokat. Mivel a legtöbb nő számára viszonylag kevés lehetőség adódik arra, hogy feljusson a társadalmi ranglétra legfelső fokára, Skorpió-napokon egyesek a szexet és a manipulációt is bevetik céljaik elérése érdekében. Egészség: kerüljön a tányérodra rukkola olívaolajos öntettel, reszelt parmezánnal meghintve.

A Halak türelmetlenkedik, az Ikrek az üzleti életben negatív időszakot él meg - Napi horoszkóp: május 25.
Fotó: Getty Images

Kos (03. 21-04. 20.) Ha szingli vagy, rájöhetsz, hogy boldogságod nem a pénztől függ, de ha párkapcsolatban élsz, akkor előbb beszélj, aztán állj elő meglepő szexuális meglepetésekkel.

Bika (04. 21-05. 20.) A Skorpió-Hold arra ösztönöz, hogy elmélyítsd szerelmi kapcsolatodat, és tisztázz bizonyos konfliktusokat, viszont tudnod kell, hogy a párod megbízik benned.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha szakmai, üzleti vagy szexuális életedben negatív hullámot észlelsz, akkor megvan az erőd, hogy megszüntesd, vagy legalább ne hagyd, hogy befolyásoljon.

Rák (06. 22-07. 22.) A párod felvethet egy olyan témát a múltból, amelyet tisztázni kell, de jó lenne diplomáciával megközelíteni a problémát, hogy egyszer és mindenkorra helyrehozhasd.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Az őszinteség mindig a legegészségesebb megoldás, még akkor is, ha ez néha kellemetlenséget okoz, a Hold pedig arra ösztönöz, hogy védelmezd otthonodat.

Szűz (08. 24-09. 23.) Elengedhetetlen, hogy te és a párod is lemondjatok a védekező magatartásról, elkerüljétek a vitát: a harmónia a szokásosnál több türelemmel, de elérhető.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Szeretnél fényűzően élni, de biztonságra való törekvésed remélhetőleg erősen meghatározza a költekezésre és a befektetésekre vonatkozó döntéseidet.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Észreveheted, hogy a párod ugyanolyan makacs és gyanakvó, mint te vagy - ilyen körülmények között elengedhetetlen, hogy őszinte hozzáállással lepd meg.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Mivel könnyű felismerned, hogy szeretőd, rokonod vagy üzleti partnered miért gondolkodik negatívan, segíthetsz neki megszabadulni ettől a problémától.

Bak (12. 22-01. 20.) Az érzelmi szféra egyensúlyhiánya ma akár a javadra is használható, ha észreveszed, mit kell újraértékelned és elemezned egy fontos kapcsolat megújításához.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Vonz ugyan a spontán kezdeményezés, de nem ez a befutó ebben az időszakban - keress olyan alternatívákat, amelyek mindkettőtöket örömmel töltenek el.

Halak (02. 20-03. 20.) Lehet, hogy a szerelem ebben az időszakban a türelmetlenség érzését váltja ki, ezért koncentrálj inkább a kedveseddel töltött minőségi időre és a gyengédségre.

Ez is érdekelhet

"Nincs mire várni!" - üzeni a GLAMOUR Bookazine második lapszáma

"Nincs mire várni!" - üzeni a GLAMOUR Bookazine második lapszáma

G-Életstílus

8 dolog, amit csak azután értesz meg, ha már összetört a szíved

8 dolog, amit csak azután értesz meg, ha már összetört a szíved

Monitor

21 megható fotó Erzsébet királynőről és fiáról, III. Károly királyról

21 megható fotó Erzsébet királynőről és fiáról, III. Károly királyról