A Kosokat csalódás éri, a Szűzeket átverhetik - Napi horoszkóp: Május 27.

2021.május.27.

Az Ikrek-Vénusz és a Halak-Neptunusz barátságtalan quadrát fényszöge olyan csillagkép, amely szerelmi csalódásokhoz, hamis illúziókhoz, áldozat- és megmentőszerephez, önzetlenségeddel való visszaéléshez, téveszmékhez és veszteségekhez vezethet. Mivel ez a konstelláció különös érzéseket válthat ki, vonzódhatsz foglalt vagy elérhetetlen emberekhez, de még az érzéki és anyagi kísértéseknek is nehezen tudsz ellenállni. A szerelemben hiábavaló ábrándozás épp úgy előfordulhat, mint titkos viszony és csábítás. Most is adódhatnak intrikák, illegális üzletek, alkohollal és drogokkal való visszaélés, mert a Neptunusz ebben a helyzetben ködöt oszlat valóságérzékelésünkre, ezért figyelmen kívül hagyhatunk fontos dolgokat. Könnyen illúzió áldozatává válhatunk, mert tévesen ítéljük meg a valóságot, mégpedig a szerelem, a barátság és az anyagiak területén.

A Kosokat csalódás éri, a Szűzeket átverhetik - Napi horoszkóp: Május 27.
Fotó: Getty/Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) Ha csalódtál a párodban vagy netes ismerősödben, s úgy érzed, hogy az anyagiakban is mindent elhibáztál, ne hajszold bele magad megnyerhetetlen helyzetekbe.

Bika (04. 21-05. 20.) Ma álmodnod sem érdemes kapcsolatfelvételről, szakmairól, üzletiről és magánjellegűről meg aztán főleg nem, de óvakodj az élősködő, haszonleső barátoktól.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Mivel ma eltűnik a logika és hamis kép él benned a valóságról, ne mondj igent egy állásajánlatra, és ne járasd le magad egy titkos munkahelyi viszonnyal.

Rák (06. 22-07. 22.) Semmi sem örök, törődj bele, hogy néhány ember csak rövid távú része a világodnak: hadd jöjjenek és menjenek, s meglátod, hogy ennek jó okai vannak.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha az az érzésed, hogy a barátnőd vagy szeretőd ki akarja fürkészni az üzleti titkaidat, amelyekből hasznot húzhat, egy percig se tűrj el ilyesféle fondorlatokat.

Szűz (08. 24-09. 23.) Előfordulhat, hogy valaki, aki sokat jelentett számodra, átver vagy elhagy, szívfájdalom mindenkivel bekövetkezhet, de ma még az sem igaz, amit kérdeznek.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Távkapcsolat, feketemunka miatt csalódott lehetsz, de lásd be, hogy kollégáid vagy üzletfeleid piszkos húzásai sokkal többet mondanak róluk, mint rólad.

Skorpió (10. 24-11. 22.) A mai nap problémája az, hogy a romantika, a szex, valamint a pénzügyek kezelésének különböző igényei a társaddal csak nehezen összeegyeztethetőek.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha a családban és kapcsolataidban tehetetlennek érzed magad, mondd el, ami nyomja a bögyödet - ne félj attól, hogy egyesek elfordulhatnak tőled.

Bak (12. 22-01. 20.) Nem az a feladatod, hogy minden érzelmi és munkahelyi problémáiddal megküzdj – már csak logisztikai szempontból sem lehetsz ott mindenhol.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Anyagi ügyeid zűrösek, üzleti húzásaid sem fogják azonnal hozni azt, amire vágysz, s ha elvárásaid elrugaszkodnak a valóságtól, annak csalódás lesz a vége.

Halak (02. 20-03. 20.) Lakás-és pénzügyben átverhetnek, ám ha úgy érzed, hogy családod vagy szeretőd sincs tekintettel az érdekeidre, ne legyél mártír, mondj végre nemet!

Ez is érdekelhet

Nem szégyen a mentális probléma!

Nem szégyen a mentális probléma!

G-Szex

Mindenre van magyarázat, a szexre is

Mindenre van magyarázat, a szexre is

GLAMOUR Mami

Belső hangjaink: Gondolatok szülésről, traumáról

Belső hangjaink: Gondolatok szülésről, traumáról