A mai bolygóállás szerencsét hoz! - Egymondatos horoszkóp, május 29. szombat

A Vénusz együttállásba kerül a már egy helyben topogó, holnaptól hátramenetbe kapcsoló Merkúrral: mivel könnyen megy a kommunikáció, néhány őszinte bókkal vagy apró figyelmességgel könnyen elnyerheted mások rokonszenvét. Szerencse a vizsgákon, tárgyalásokon, a kereskedelemben, különösen olyan külföldi cégek képviselőivel, akik értékelik nyelvtudásodat. Ez a bolygóállás szerencsét hoz azáltal, hogy kihagyhatatlan lehetőségeket, szép utazást vagy jó társaságot kínál.

A mai bolygóállás szerencsét hoz! - Egymondatos horoszkóp, május 29. szombat
Fotó: GettyImages, Montázs: Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) Meglehetősen mozgalmas napra készülj, nyitott vagy az új élményekre, és ha egy flört nem megy ki a fejedből, lesd az alkalmat, hogy „véletlenül„ összefuss Vele.

Bika (04. 21-05. 20.) Mekkora szerencse, hogy még akkor is, ha esetleg a szokásosnál sokkal kevesebbet dolgozol, többet keresel, de sajnos kétszer vagy háromszor annyit is költesz.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Érzelmeid sokkal intenzívebbek, személyes és lakásvásárlási tervedre koncentrálsz, s bár sokan érdeklődnek irántad, nem igazán vágysz tartós kapcsolatra.

Rák (06. 22-07. 22.) Csalódottnak érezheted magad, a kommunikáció elakad, és úgy érzed, mintha egy helyben állnál, de éppen a bajban ismered meg, ki az, aki nem hagy cserben.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ma több időt tölthetsz barátaiddal, mindenki veled akar találkozni és beszélgetni, ám ha tárgyalást kezdeményezel, azt azonnal a saját javadra zárhatod le.

Szűz (08. 24-09. 23.) Pénz- és állásügyben már nem tudod visszamondani a korábban már meghozott döntéseidet, de ne legyél könnyelmű és hiszékeny, rögzíttesd írásban a feltételeket.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Egy távoli utazást vétek lenne kihagyni, külföldön élő barátaid szívesen vendégül látnak, szellemileg aktív kedveseddel is rengeteg közös tervet szövögettek.

Skorpió (10. 24-11. 22.) A szerelemben a felhők között élsz, de életed párja megfelelő anyagi hátteret biztosít számodra, s vonzod azokat az embereket, akiknek a témája a szex, az üzlet.

Nyilas (11. 23-12. 21.) A mai csillagállás a kommunikációs szektorban és kapcsolataidban jelez aktivitást, élvezed a különféle információk gyűjtését és az érdekes témák megvitatását.

Bak (12. 22-01. 20.) A mai nap kellemes csevegést ígér olyan kollégákkal és rokonokkal, akikben tökéletesen megbízol, de akár egy aperitifre is meghívhatod egyik munkatársadat.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Készpénzre válthatod kreativitásodat, élvezed rokonaid és kedvesed társaságát, de lehetőleg ne szavakkal, hanem tettekkel bizonyítsd, hogy a pasid számíthat rád.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha szeretnél összebútorozni a pároddal, és végre találtatok egy megfelelő lakást, körültekintően kell eljárnod a bérleti szerződéssel, ne írd alá azonnal.

Ez is érdekelhet

A kielégítő szex 10 alapszabálya

A kielégítő szex 10 alapszabálya

Monitor

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

Szépséghírek

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját