Napi horoszkóp: az Ikreknek ma nehezebb lesz a munka, a Vízöntő új megbízást kaphat

2021.május.5.

A Halak-Hold és az Ikrek-Merkúr négyszöge miatt reggel képtelen vagy összpontosítani, ráadásul az ész és az érzelem is hadilábon áll egymással. Ha a pasid túlságosan racionális, nehezen lesz képes az érzelmek nyelvén beszélni. Mivel hajlamos vagy az álmodozásra, könnyen elszakadhatsz a valóságtól. De mivel este képtelen vagy nélkülözni otthonod biztonságát, és csak kényelmes környezetben, hazai pályán vagy hajlandó átadni magad a párodnak és a testi élvezeteknek, zárd magatokra az ajtót, hogy senki ne zavarja meg az együttléteket. De éld ki gondoskodó, romantikus énedet!

Napi horoszkóp: az Ikreknek ma nehezebb lesz a munka, a Vízöntő új megbízást kaphat
Fotó: Getty Images

Kos (03. 21-04. 20.) A nap első felében óvakodj attól, hogy amikor elmesélsz valamit, kiszínezd, de rejtsd el a szénné égett lábost, inkább otthoni barkácsolással vezesd le dühödet.

Bika (04. 21-05. 20.) Nehéz megvalósítani pénzügyi terveidet, ha megelégszel egy-egy ködös elképzeléssel, de találj utat rokonaidhoz, barátnőidhez, ahelyett hogy egymást bosszantanátok.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Munkádban kieshetsz a ritmusból, elkerüli a figyelmedet valami fontos részlet, ám ha egészséges ételekkel üzletelsz, vevőköröd és a pénzed is csak gyarapszik.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha rokonod megváltozott viselkedéséből rájössz, hogy nem mond igazat, tálald ki, ami a lelkedet nyomja, de főnököd büszke lesz rád, ha kiéled kreativitásodat.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Leleplezheted egyik barátod vagy rokonod gyanús üzelmeit, de ami a céged tartozásait vagy adózási ügyeidet illeti, ma nehezen fogod elkerülni a bonyodalmakat.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha egyik kollégád vagy a főnök szeret pletykálkodni, jobbnak látod, ha tisztázod vele a dolgokat, de a barátaid alig várják, hogy hogy megismerjék végre a pasidat.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Eleged van a pletykákból, az alattomos célzásokból, de ha meg akarod menteni a jó híredet, eszedbe jusson közhírré tenni a főnököddel való kapcsolatodat.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha egyik vevőd meg akarja vásárolni a kegyeidet, közöld vele, hogy a pénz nem mindenható, de ne hanyagold el az olyan fontos dolgot, amilyen a romantika.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha életed párja nem mutatja meg neked a leveleit, ha nem avat be bizonyos dolgokba, akkor azok nem is tartoznak rád, de a szex ma otthon esik igazán jól.

Bak (12. 22-01. 20.) Ne hagyd, hogy a párod beleszóljon a munkádba, de egy vacsorát azért kotyvaszthatnál, hogy bebizonyítsd a társadnak, hogy nem csak lakótársak vagytok.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Tapintatlanság mindjárt a kapcsolat kezdetén a pasid pénzügyi helyzetét firtatni, de egy új megbízás délután kielégítheti a biztonság utáni vágyadat.

Halak (02. 20-03. 20.) Jó lenne, ha kimondanád, amit a párod hallani akar, még akkor is, ha nem igaz, de még ha jelen is van a szexuális vonzerő, akkor se akarj apa nélkül gyereket.

Ez is érdekelhet

Egy galaktikus színpadon, űrlénynek öltözve zenélt a Freakin’ Disco Walters Lilivel

Egy galaktikus színpadon, űrlénynek öltözve zenélt a Freakin’ Disco Walters Lilivel

GLAMOUR Horoszkóp

Ma szerelem lebeg a levegőben: Napi horoszkóp, június 12.

Ma szerelem lebeg a levegőben: Napi horoszkóp, június 12.

Monitor

Programajánló: Elstartolt a tízéves Margó Irodalmi Fesztivál!

Programajánló: Elstartolt a tízéves Margó Irodalmi Fesztivál!