Napi horoszkóp: a pasik csapatostul rajzanak körülötted - május 8.

Az Oroszlán-Holdnak és reggel a Vénusznak köszönhetően aktivitásod, szervezőkészséged és kreativitásod nem hagy cserben, de nem te leszel a szerénység megtestesítője. Tartsd kordában a hiúságodat és vásárlási mániádat! Ha kimozdulsz otthonról, a pasik csapatostul rajzanak körülötted, ám az esti órákban a Hold és a Bika-Uránusz barátságtalan fényszöge tehet róla, hogy amikor találkozol egy különc, minden huncutságra nyitott szabadgondolkodóval, eltarthat egy ideig, amíg a pulzusod ismét normálisan ver. Ne lepődj meg, ha ebben az időszakban különc, önfejű, ingerlékeny és szeszélyes vagy. A szerelemben furcsa dolgokat és intenzív érzékiséget tapasztalhatsz, de ha csak a királynő szerepét érzed természetesnek kapcsolatodban, ne csodálkozz, ha a párod és szeretteid fejvesztve menekülnek luxusotthonból.

Napi horoszkóp: május 8.
Napi horoszkóp: május 8.

Kos (03. 21-04. 20.) Mivel meg akarsz bizonyosodni vonzerődről és értékedről, igyekszel megközelíteni a párod által elképzelt ideált és emiatt kisebb vagyont költesz márkás holmikra.

Bika (04. 21-05. 20.) Jól érezheted magad, ha a kapcsolatodra és a szeretteidre koncentrálsz, s nem hagyod, hogy a mindennapi gondok és a munkahelyi ellenségeskedések megterheljenek.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ahhoz, hogy a legmerészebb álmaid valóra váljanak, nem kell mást tenned, mint bevallani őket a párodnak, de az anyagiak miatt vitatkozni ma szabályellenes.

Rák (06. 22-07. 22.) Az anyagiak miatt lehet kisebb összetűzés, meggondolatlanul költekezel, de a gazdag pasikat nem kerülöd el, hiszen egyiküknek köszönheted üzleted felvirágzását.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ezt a beszélgetést a pároddal kell folytatnod, ám ha kapcsolatod elérte a határát, s nincs sok hátra belőle: nyisd meg a kommunikációs vonalat kettőtök között.

Szűz (08. 24-09. 23.) Nem ugrándozol az örömtől, hogy együtt kell dolgoznod egy pénzügyi zsenivel, de megőrjítheted, ha hagyod, hogy az ágyban azt csináljon veled, amit akar.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha nem veszekedtek a fiúddal a pénz miatt, azért még számíthatsz némi feszültségre, de ez ne zavarjon, hiszen ezek a kis viták a kapcsolatotok fűszerei!

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ma jelen kell lenned a családban, de az outfitedet sem ártana megújítani, ám ha utálod a pasid kiszámíthatatlanságát, egymással viszonyt kezdeni őrültség.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Kellemesen meglep kedvesed lepedő alatti lelkesedése, ha külföldi üzletfeled keres telefonon, sikerül elérnie téged, de rokonod nyelve valószínűleg csípős lesz.

Bak (12. 22-01. 20.) Eddig talán azt vallottad, hogy egy igazi üzletasszony ne szüljön gyereket, de amikor egy szenvedélyes éjszaka után teherbe esel, válaszút elé kerülhetsz.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ez egy alkalmas nap arra, hogy áthidald a szakadékot a másik feleddel, hogy újra közel kerüljetek egymáshoz, s megoszd vele bizonytalanságaidat.

Halak (02. 20-03. 20.) Kapcsolatod még jobbá válhat, ha szánsz egy pillanatot arra, hogy mérlegeld, de át kell gondolnod az időbeosztásodat, mert a fáradtság testileg-lelkileg kimerít.

Ez is érdekelhet

Nárcisztikus nőcsábász és pitiáner tolvaj a férfi, aki a Stockholm-szindróma kifejezést ihlette

Nárcisztikus nőcsábász és pitiáner tolvaj a férfi, aki a Stockholm-szindróma kifejezést ihlette

GLAMOUR Mami

Belső hangjaink: Gondolatok szülésről, traumáról

Belső hangjaink: Gondolatok szülésről, traumáról

G-Szex

7 dolog, amitől sokkal intimebb lesz a szex

7 dolog, amitől sokkal intimebb lesz a szex