Napi horoszkóp: Ma nehéz elkerülnöd a kudarcot - május 9.

2022.május.9.

Mivel a reggeli órákban az Oroszlánban lévő Hold a Bika-Nappal veszekszik, a férfiak maximális kihasználói az életörömöknek és az érzéki élvezeteknek, de túlságosan dominánsnak tartják a nőket, akik nem hajlandóak luxusrezervátumban élni. A nap közepén a Hold és a Vízöntő-Szaturnusz barátságtalan fényszöge miatt érzelmi, magánéleti és szakmai problémáid egyre jobban megviselnek. Ezek a diszharmonikus rezgések korlátozásokat, kellemetlen kötelezettségeket és depressziót okozhatnak. Lehetsz elégedetlen, introvertált, makacs és nem igazán őszinte. Ma törődj bele, hogy nem kell mindig fényesen ragyognod. Azzal viszont, hogy megpróbálsz másokon felülkerekedni, csak saját értékeddel kapcsolatos bizonytalanságodat kompenzálod. Ma kíméld a szíved, az ereidet, a lábad, felejtsd el a megerőltető programokat, de törekedj arra, hogy egyenrangú kapcsolatot alakíts ki a pároddal.

Napi horoszkóp: február 28.
Napi horoszkóp: május 9.

Kos (03. 21-04. 20.) Ha a pasid a barátaival szeretne összejönni, és nem vagy vele egy hullámhosszon, ne kényeztesd az egóját, inkább kezdj el tiltakozni és nemet mondani neki!

Bika (04. 21-05. 20.) Ma nehéz elkerülnöd a kudarcot és az elutasítást, de ha státusszimbólumok birtoklásával akarod elkápráztatni rokonaidat, ez sokba kerül neked.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Fogadd el, hogy mások sikerei háttérbe szorítanak, szavaid sem hozzák meg a kívánt figyelmet, de ha anyagi pácban vagy, ne titkold hozzátartozóid elől!

Rák (06. 22-07. 22.) Anyagilag nehéz helyzetbe kerülhetsz, de mivel a párod szigorú ellenőrzés alatt tartja a pénzügyeket, ne lepődj meg, ha konfliktus alakul ki a kassza körül.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Szakmai kapcsolataidban adódhat pár kellemetlen kötelesség, de ne te legyél az a nő, aki egy meg nem értett zsenit le akar beszélni az agglegénységéről.

Szűz (08. 24-09. 23.) Az egészséged nem valami rózsás, a munkahelyeden is nehézségeid adódnak, de mivel tudod, mi történne, ha nem állnál a sarkadra, felkészülsz a konfliktusokra.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Örülsz, hogy megszabadulsz egy hagyományosnak nem nevezhető kapcsolattól, másrészt viszont sérti a hiúságodat, hogy különc pasid nem törődik veled.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ne hagyd, hogy rokonaid, üzletfeleid vagy főnökeid döntsenek a fejed felett, de a munkahelyeden be kell fejezned valamit, hogy végre pihenhess.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha ma üzletet vagy tárgyalásokat bonyolítasz, egykönnyen elbizonytalanodhatsz, mert olyan kérdésben kell döntened, amiről nincs elég információd.

Bak (12. 22-01. 20.) Nagyon takarékos vagy, mert nincs sok pénzetek, ráadásul a párodra is neheztelsz pazarlása miatt, ő viszont nem hagyja, hogy gúzsba kösd anyagilag és szexuálisan.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Azzá a személlyé akarsz válni, akivel a párod és családod dicsekedhet mások előtt, de nem lesz könnyű megfelelned annak a képnek, amit mutatsz.

Halak (02. 20-03. 20.) Kívülről keménynek akarsz kinézni, de valaki könnyen megkarcolhat; ma lehetőleg ne fogadj ismerősöket, barátokat, de még randevút se adj vagy kérj mára.

Papp Gréti

Ez is érdekelhet

Nárcisztikus nőcsábász és pitiáner tolvaj a férfi, aki a Stockholm-szindróma kifejezést ihlette

Nárcisztikus nőcsábász és pitiáner tolvaj a férfi, aki a Stockholm-szindróma kifejezést ihlette

GLAMOUR Mami

Belső hangjaink: Gondolatok szülésről, traumáról

Belső hangjaink: Gondolatok szülésről, traumáról

G-Szex

7 dolog, amitől sokkal intimebb lesz a szex

7 dolog, amitől sokkal intimebb lesz a szex