Napi horoszkóp: ma váratlan dolgok történhetnek - március 17.

2022.március.17.

A Halak-Merkúr harmonikus fényszöge a Bika-Uránusszal váratlan kedvező ajánlatokat, találkozásokat és híreket jelez. Intellektuális, üzleti tevékenységeink megélénkülnek, az intuíció gyors helyzetfelismerésekhez vezet, tehát ez egy nagyon jó nap minden írónak, előadónak és informatikusnak. Szeretnéd, hogy minden változás azonnal megtörténjen, de könnyen levezetheted a változásokból adódó stresszt, akár egyedül kocogsz, akár együtt sportolsz a barátaiddal. Egyesekben feléled a közmédiában való szereplés igénye, de a mai bolygóállásból a trendteremtők és a feltalálók is profitálnak. Kihasználhatod a mai napot arra, hogy megválaszold üzeneteidet vagy felvedd a kapcsolatot internetes ismerőseiddel, munkaadóiddal. Ha előállsz néhány szokatlan ötlettel, hamarabb megtelik a zsebed.

Napi horoszkóp: március 17.
Napi horoszkóp: március 17.

Kos (03. 21-04. 20.) Ma vizsgáld felül a munkáddal kapcsolatos pénzügyeket, ügyelve a bevételekre és a kiadásokra, hogy elkerülhesd a nem kívánt és váratlan meglepetéseket.

Bika (04. 21-05. 20.) A lelkesedés és találékonyság birtokában lehetőséged nyílik arra, hogy különleges elképzelésedet készpénzre konvertáld, de még karrierkilátásaid is javulhatnak.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Hajlamot érzel a gondtalanságra, és ennek következményeként munka helyett talán egy könnyed bulit szervezel az irodában – néhány aperitiffel kiegészítve.

Rák (06. 22-07. 22.) Oszd meg üzleti terveidet barátaiddal és rokonaiddal, tőled inspirálva a társaságodba akarnak majd tartozni, de az is kifizetődik, ha összefogsz üzleti partnereddel.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Kasszád, bankbetéted jólétnek örvendhet egy váratlan bevételnek köszönhetően, de az sem kizárt, hogy egyik barátod, visszaadja a kölcsön kapott összeget.

Szűz (08. 24-09. 23.) Észreveszed, hogyan halad a szakmai váltás a kollégákkal és külföldi megbízókkal való együttműködés során, de kapcsolatodban is jól működik a kommunikáció.

Mérleg (09. 24-10. 23.) A bolygók segítenek a pároknak az eddig tabunak titulált témákkal foglalkozni, de akár új vállalkozásba is foghatsz, melyhez az induló tőkét a pasid teremti elő.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Magánéletedben és az üzleti világban is élvezheted a megújult kapcsolati harmóniát, de az sem kizárt, hogy az Interneten szerzel magadnak jómódú szeretőt.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Minden eredeti és költségkímélő ötletedet díjazzák a munkahelyeden, ma végrehajtott lépésedért is fizetnek, de a családban új játékszabályokat kell bevezetned.

Bak (12. 22-01. 20.) Jobb napot keresve sem találhatnál állásvadászatra, vállalkozásra, de amikor egy különleges személlyel beszélgetsz, romantikus gondolatok kavarognak a fejedben.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ma a megtakarításokon kellene törnöd a fejed, gondolva arra, milyen fontos, hogy amikor rohamosan növekednek az árak, legyen egy jól feltöltött éléskamrád.

Halak (02. 20-03. 20.) Fontos döntés születik a kapcsolatodban, ezért kezdj el végre őszintén beszélni a pároddal, szingliként pedig kapható leszel virtuális randevúkra és meghívásokra.

Ez is érdekelhet

12 tipp, hogy a hőségben is tudj aludni

12 tipp, hogy a hőségben is tudj aludni

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Sztárhírek

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő