Napi horoszkóp: Kellemes hírekre számíthatsz - március 18.

Újabb nap, újabb kihívások, újabb kalandok. Olvasd el, mi vár rád egészen pontosan a horoszkópod szerint, hogy könnyebben lavírozhass a nehézségek között, vagy ügyesebben lovagolhass meg egy sikeresebb hullámot.

Napi horoszkóp: március 18.
Napi horoszkóp: március 18.
Fotó: IMaxTree/Glamour

Mivel a Hold a Vízöntő jegyében jár, a barátokkal való kapcsolat, a csapatmunka és a társadalmi kérdések kerülnek érdeklődésünk fókuszába. Jellemző a Vízöntő-Holdra a szociális gondolkodás és a függetlenségi vágy. A címekre, rangokra nem adunk, de barátainkkal vagy családunk tagjaival közösen kitalálhatunk valami őrült programot. Délután, amikor a Hold a Bika-Uránusszal zár be feszült fényszöget, előfordulhat lábszárgörcs, érzelmi kitörés, lázadás az egyhangú tevékenységek ellen, nézeteltérés a családban. A konfliktusok kényszeres vásárláshoz vezethetnek. De rövid idő múlva már a Hold a Kos-Jupiterrel barátkozik: ideális alkalom a barátokkal és a családdal való együttlétre vagy virtuális ismerkedésre. Nemzetközi utazás is lehetséges, élvezheted a társasági életet, de társadalmi ügyekbe is bekapcsolódhatsz. Kellemes hírekre, online-randevúra számíthatsz, csak ki kell mozdulnod. A vakrandiknak is itt az ideje!

Kos (03. 21-04. 20.) Ha pénzről s barátságról van szó, kiderül, kik támogatnak és kik húznak le, de belevetheted magad egy utazás megszervezésébe valamilyen egzotikus helyszínre.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha elégedetlen vagy azzal, amit csinálsz, a mai nap jó alkalom arra, hogy a munkahelyeden változtass a dolgokon, de a virtuális kapcsolatokat ne erőltesd.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Hajlamos vagy menekülni a kötelességek elől, de ne kényszerítsd magad arra, hogy mások kedvéért másként viselkedj, mint ami a természetedből adódik.

Hogyan hódíts meg egy Halak férfit? Mutatjuk, minek képtelen ellenállni

Rák (06. 22-07. 22.) Ha anyagi gondjaid leküzdhetetlenek, de mindkét lábad a földön marad, akkor némi baráti segítséggel a csúcsra kerülhetsz, de adj magadnak teret a kísérletezéshez.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha fellázadsz a párod vezető szerepe ellen, esetleg utazásra szánod el magad, ne csodálkozz, ha a pasid minden ismerkedési kísérletedet meghiúsítja.

Szűz (08. 24-09. 23.) A kedvező hatások segítenek kitalálni valami hasznos és szórakoztató elfoglaltságot, valami eredetit, amit felkínálhatsz megbízódnak és a szeretett személynek is.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ma kreatív vagy, de vállalkozásodban igyekezz rugalmasabb lenni, ám ha fel akarod frissíteni kapcsolatodat, rendelj valamilyen szexjátékot az internetről.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Hajlamos vagy az ellenkezőjét tenni annak, amit elvárnak tőled, ám ha el akarod kerülni a súrlódást, változtass a szokásaidon és légy nyitott az új dolgokra.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha megszereztél egy munkát, de a megbízó nem tud fizetni, ne vállald el, de a virtuális térben beleszerethetsz valakibe, akivel nem lehet közös élettervet kialakítani.

Szerelmi horoszkóp: Mutatjuk, mit és kit hoz számodra a tavasz

Bak (12. 22-01. 20.) Partneredért és gyermekedért sok mindenről le kell mondanod - jóllehet pénzügyeid elég jól állnak, de biztonságérzeted miatt nem árt, ha itt-ott spórolsz egy kicsit.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha otthon dolgozol, műszaki berendezésed felmondhatja a szolgálatot, este viszont szívesen meghallgatod és meg is fogadod barátaid pénzügyi tippjeit.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha kimerült vagy, meggondolatlan döntést hozol, de a virtuális térben gátlástalan vagy, megnyílsz olyan ember felé, aki képeivel vagy hangjával elveszi az eszed.

Kezdd a csillagokkal a napot:

Ez is érdekelhet

Ő lett a Sztárban sztár hatodik adásának kiesője, elképesztően szoros volt a szavazás

Ő lett a Sztárban sztár hatodik adásának kiesője, elképesztően szoros volt a szavazás

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói