Napi horoszkóp: ne tűzz magad elé elérhetetlen célokat - március 2.

2022.március.2.

Halak-Újhold idején erős a hangsúly a megbocsátáson és az együttérzésen. Érzékenységedet kreatív projektekbe vagy jótékonykodásba terelheted. A Vízöntő-Merkúr a Szaturnusszal kerül együttállásba: nem ismer el semmit, csak a puszta tényeket. Sor kerülhet olyan témák megemlítésére, amelyekről eddig hallgattunk.

Napi horoszkóp: ne tűzz magad elé elérhetetlen célokat - március 2.
Fotó: GettyImages, Montázs: Glamour

Az Újhold napján a Merkúr-Szaturnusz fényszög olyan, mintha valaki az az asztalra csapna, és azt mondaná, hogy "elég volt a korlátozásokból!" Ez a konstelláció kommunikációs zavarokra, kellemetlen kötelezettségekre utal. Ne tűzz magad elé elérhetetlen célokat, de ne vállalj munkát süllyedő hajóroncson! Ha nem jön be az üzleti vagy szakmai terved, ne ódzkodj az átképzéstől.

Napi horoszkóp: március 2.

Kos (03. 21-04. 20.) Profi módon közelíted meg a problémákat, rendelkezel a megfelelő megoldásokkal, kollégáid és barátaid kikérik tanácsodat, de nem érted kedvesed letörtségét.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha megszűnt a munkád és a bevételed, olyan ajánlatot kapsz, ami nehéz választás elé állít, de családod vagy barátnőd örülne valakinek, aki segítő kezet nyújt számára.

Ikrek (05. 21-06. 21.) A pénztárcádnak váratlan kiadásokkal kell megküzdenie, utazás vagy üzletkötés meghiúsulhat, ám ha felkészülsz az akadályokra, könnyebben birkózol meg velük.

Rák (06. 22-07. 22.) Ma lehetsz gyanakvó és kapzsi, de ha a párodnak megszűnt a bevételi forrása, megpróbálhatsz külföldön pénzt keresni, ahol rengeteg tapasztalatot szerezhetsz.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha a partnered vagy barátod végre tudni akarja, hányadán áll veled, beszélj a lelkedet nyomasztó anyagi vagy szakmai problémáról, mert jó tanácsot kaphatsz.

Szűz (08. 24-09. 23.) Közös megbízást kaphattok a pároddal, de egy fontos feladatot érdemes nyugodtan átgondolni az esetleges következményekkel együtt, mielőtt átülteted a gyakorlatba.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha úgy érzed, senki sem ért meg, legyél határozottabb a munkáddal és párkapcsolatoddal összefüggő döntéseidben, függetlenül azok sikerétől vagy kudarcától.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha úgy érzed, családi és szerelmi életed újraértékelésre szorul, gondold át, mi a pozitív és egyedi benned és azt is, hogy mit vársz el egy kapcsolattól.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Lerobbanhat a járgányod, a családodban is kihívásokkal teli helyzetekkel állsz szemben, de ne aggódj túl sokat, csak bízz a találékonyságodban.

Bak (12. 22-01. 20.) Bevételi forrásod megszűnhet, rokonod egy önző alak, akit nem érdekel nehéz anyagi helyzeted, de vannak jó ötleteid, csak hagyd őket szabadon dolgozni.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) A csapatmunka, egy befektetés vagy vállalkozás, amelyben részt veszel, eredményes, de pénzszerző ötleted mindenekelőtt a tiéd, készülj fel megvédeni.

Halak (02. 20-03. 20.) Partnered megfoghatatlannak tűnhet, de ez egy múló fázis; a szinglik szenvedhetnek a magánytól, de feloldódhatnak a zene és a művészet birodalmában.

Ez is érdekelhet

Így növeszd le a frufrudat anélkül, hogy rémálom legyen

Így növeszd le a frufrudat anélkül, hogy rémálom legyen

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Sztárhírek

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő