Napi horoszkóp: A csillagok romantikát ígérnek - március 29.

Újabb nap, újabb kihívások, újabb kalandok. Olvasd el, mi vár rád egészen pontosan a horoszkópod szerint, hogy könnyebben lavírozhass a nehézségek között, vagy ügyesebben lovagolhass meg egy sikeresebb hullámot.

Napi horoszkóp: március 29.
Napi horoszkóp: március 29.
Fotó: IMaxTree/Glamour

A Rák-Hold barátságos fényszöge a Bika-Vénusszal és az Uránusszal tökéletes időpont divatcikkek, elektronikus kütyük, háztartási berendezések beszerzésére és a családi kapcsolatok ápolására. Ez egy csodálatos alkalom, hogy vendégül lásd otthonodban barátaidat és családodat. Este itt az ideje a vakrandiknak! Ma megváltoztathatod, díszítheted otthonodat néhány értékes antik tárggyal. Ez a nap tökéletes romantikus randevúk megszervezésére is, amelyek nem szokványosak! Ezenkívül kedvez az olyan üzleteknek is, amelyek csúcstechnológiával és nőknek szóló termékekkel foglalkoznak. Mivel a mai napot a gondoskodó, biztonságra törekvő Rák jegyében lubickoló Holdnak a Bika-Vénusszal és a száműzött Bika-Uránusszal bezárt fényszöge befolyásolja, biztonságot a párodtól és a családi kapcsolataidtól remélhetsz. A délutáni-esti órákban a barátságos-érzelmes konstellációk meglepetést okozó romantikus programot ígérnek.

Kos (03. 21-04. 20.) Figyelj jobban érzelmi szükségleteidre, hívd meg szeretteidet egy ínyencvacsorára, de a pároddal tervezd meg a lakberendezés és az élelmiszervásárlás lépéseit.

Bika (04. 21-05. 20.) Ami a munkádat és kommunikációdat illeti, céljaid világosak lesznek, és addig gyakorolsz új telefonodon vagy a szövegszerkesztőn, amíg meg nem tanulod kezelni.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Hagyd figyelmen kívül azokat az érzelmi frusztrációkat, amelyeket titkos szerelmed elutasító viselkedése okoz, ehelyett összpontosíts jövedelmed gyarapítására.

Heti horoszkóp: Anyagi biztonság vár rád, de csak egy feltétellel - március 27. - április 2.

Rák (06. 22-07. 22.) Flörtölj, érezd jól magad, a párod imádni fogja, de fordíts több időt a barátaiddal való biztonságos kapcsolatod ápolására, vagy indíts újra egy üzleti ismeretséget.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Jóllehet ez egy nehéz nap számodra, mégsem kell védekező álláspontra helyezkedned, maradj higgadt, de nem ártana feldolgoznod múltbeli sérelmeidet.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ma különböző ajánlatokat fogsz értékelni, jobban megismered barátnőd és üzleti partnered érzelmes oldalát, és végre megérkezik egy olyan ajánlat, amely kifizetődik.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Munkahelyeden és az üzleti életben mellőzd áldozat-hozzáállást, csak a biztosra menj, ám ha az ágyban elengeded magad, a párodnak nem lesz oka panaszra.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha szereted a párodat, teremts romantikus légkört egy utazással, foglalkozz a divattal, de ha mindig a biztonságra törekszel, akkor se legyél féltékeny, birtokló.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Produktív nap vár rád a munkában és az üzletben, de azon se lepődj meg, ha egy kozmetikai kezelés után este megdobogtatod kollégád vagy üzletfeled szívét.

Így hódíthatod meg a romantikus és családcentrikus Rák férfit

Bak (12. 22-01. 20.) Ha rád vagy a párodra rájött a művészi alkotás kényszere, még rá tudnátok kapni erre a szokásra, de a gondoskodó háziasszony szerepe ellen már tiltakozol.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ma a munkád miatt nem vagy jelen családi életedben, este viszont csinosítgasd otthonodat, ám ha közben megfeledkezel az evésről, megfájdulhat a gyomrod.

Halak (02. 20-03. 20.) Kreativitásod hasznot hajt, de közöld a pároddal nyíltan, mit érzel - a szinglik viszont ismerkedhetnek a közösségi hálózaton, kiránduláson vagy a környéken.

Kezdd a csillagokkal a napot:

Ez is érdekelhet

Így néznének ki Brad Pitt és Jennifer Aniston gyerekei a mesterséges intelligencia szerint

Így néznének ki Brad Pitt és Jennifer Aniston gyerekei a mesterséges intelligencia szerint

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

PR

Megdöbbentő: Ilyen következményekkel is járhat egy drasztikus fogyókúra (x)

Megdöbbentő: Ilyen következményekkel is járhat egy drasztikus fogyókúra (x)

PR

Így élték meg ezek a hírességek a menopauzát (x)

Így élték meg ezek a hírességek a menopauzát (x)

PR

Pozitív lett a HPV-szűrés eredménye? Ezt tehetjük (x)

Pozitív lett a HPV-szűrés eredménye? Ezt tehetjük (x)

PR

3 dolog, ami felboríthatja a hüvelyflórád (x)

3 dolog, ami felboríthatja a hüvelyflórád (x)