Így hódíthatod meg a romantikus és családcentrikus Rák férfit

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Sorozatunkban Ocskó Barbara asztrológus vezet be a téma rejtelmeibe. Ismerkedj meg az alapfogalmakkal, hogy aztán te magad is profin átlásd, hogy a csillagok mozgása milyen hatással van a személyiségedre. Legújabb cikkében arról ír, milyenek is pontosan az egyes csillagjegyek a szerelemben, és hogyan kezdjünk hozzá, ha a Rák férfi meghódítása a cél.

Zac Efron
A Rák férfi meghódítása nem bonyolult, mert a szerelem a lételeme
Fotó: GLAMOUR

Új sorozatunkban olyan praktikákat szeretnék bemutatni, amivel az egyes csillagjegyeket tudod elcsábítani. Ha ismered a csillagjegyek tulajdonságait, legyen ez pozitív vagy negatív, sokkal könnyben tudsz egy vitás helyzetben megoldást találni, tudod, hogy mire van szüksége a másiknak, és ezáltal harmonikusabb kapcsolatban tudsz vele kialakítani majd fenntartani. Ez nem boszorkányság, de igenis fontos, hogy megfelelően és tudatosan legyünk képesek használni nőiességünket. Mindig felhívom a figyelmet, hogy nem szabad egy dolgot kiragadni a képletből, kerek egészben kell látni, de ha valaki a Rák minőséget választotta, akkor idővel azzá akar válni. Elképzelhető, hogy fiatal korában nem annyira jellemzőek a jegy sajátosságai, de 30 éves kor után szükséges elindulni a választott ego fejlődés felé. És akkor most nézzük, mi a helyzet, ha a Rák férfi meghódítása most az első, a második és a harmadik legfontosabb kérdés az életedben.

Milyen valójában a Rák férfi és mire vágyik?

A harmadik vízjegy a Rák jegye. Talán a Rák férfi a legkönnyebben meghódítható, ugyanis az összes csillagjegy közül a Rák a legcsaládcentrikusabb jegy, és a szeretet, a szerelem a lételeme. A Rák férfi a CSALÁDAPA megtestesítője. Fontos számára az érzelmek minden skálája, kifejezetten együttérző tud lenni. A Rák jegy uralkodó bolygója a Hold, és mint a nőknél, a férfiaknál is tud ez jelentkezni hangulatingadozások formájában. A Rák férfinak gazdag a képzeletvilága, rendkívül romantikus hajlamú, nem fél egy kis házimunkától sem, ha ezzel segít szíve választottjának. Szívesen gondoskodik szeretteiről, talán néha túlzásba is tudja vinni. A Rák férfi lehet nagyon intuitív, és beleérző képességű. Lehet egyfajta művészi hajlama, lehet muzikális, és nagyon kreatív. Kitűnő emlékezettel rendelkezik, szeret a múltba révedni, és kifejezetten szereti az emléktárgyait halmozni. Mindent az érzelmein keresztül tapasztal meg, ezért a racionális érvek leperegnek róla. Rendkívül érzékeny mindenfajta külső hatásra, könnyedén átveszi környezete érzelmi állapotát, amivel nem lenne semmi gond, ha ez csak a boldogságról szólna, de sajnos a negatív hangulatot is képes átszippantani.

Milyen a diszharmonikus Rák férfi?

Ha a Rák jegye diszharmonikus, akkor nagyon nehezen lehet vele szót érteni. Sértődékenyé válhat, nagyon kijöhetnek a hangulatingadozások, ettől határozatlan és bizonytalan lesz. Lehet nagyon féltékeny is, aki ráerőszakolja magát szeretteire. Diszharmóniában bánatevővé válik, ezért ekkor hízásra hajlamos is lehet. Szeretteiért mindent megtesz, de elvárja, hogy vele is törődjenek. Ha valami nem az ő elképzelései szerint alakul, boldogtalan lesz, és mártír válhat tőle.

Mennyire hűséges a Rák férfi?

A Rák férfi hűséges. Megtanulandó feladata az életben a teremtés, a befogadás, és az emberi érzelmek minősége, ezért számára a család fontossága az első. Szereti a szerelmet és a szexualitást, szeret eggyé válni az választott nővel. Sajnos láttam már diszharmonikus Rák férfit, aki teljesen elfordult a családjától, de ez az állapot egy idő után felemészti a őt.

Szerelmi horoszkóp: Ilyenek a csillagjegyek az egyéjszakás kalandok során

Szerelmi horoszkóp: Ilyenek a csillagjegyek az egyéjszakás kalandok során

Milyen nőre vágyik a Rák férfi?

Mint a másik két vízjegy, a Rák férfi sem vágyik harsány és túlzottan uralkodni vágyó nőre. Mivel az érzelmek dominálnak nála, így csak olyan nő jöhet szóba, aki érzelmeit ugyanúgy ki tudja mutatni felé, mint a Rák férfi a szeretett nő felé, akinek ugyanúgy fontos a család, aki nem karrierista, és nem rideg vele szemben. Továbbá aki hajlandó időről időre megnézni vele az összes közös családi videót, szeret fotóalbumokat nézegetni, és aki jóban van választottja anyjával, ugyanis ő különleges módon kötődhet az anyjához, ami okozhat néha fennakadást a kapcsolataiban. Az a nő, aki el akarja csábítani a Rák férfit, jó ha szereti a víz közelségét, és jó, ha szívesen ücsörög órákig a vízparton egy pohár bor mellett.

Mivel tudod elriasztani a Rák férfit?

Hűtlenkedéssel, harsánysággal, túlzott akarattal, és merevséggel. Nem szereti, ha kritizálják őket. Ne akard irányítani, és ne parancsolgass neki.

Mely csillagjegyek illenek a Rák férfihoz?

Az érzelmes Rák jegyhez olyan pár illik, aki ugyanolyan érzelmi fokon tud égni, és fontos számára a család és a hűség, ugyanis a Rák a párkapcsolatot nagyon komolyan gondolja. Talán a Rák a legalkalmazkodóbb jegy, és szívből tud szeretni, ezért majdnem minden párosítás fekszik számára. A Skorpió jegyével végzetes szerelmet tud megélni, nagyon gyakori párost alkotnak. A Bak tudja ugyanolyan kielégítő hőfokon viszonozni szerelmét. A Bikákkal is kiválóan meg tudja magát érteni. Óvatos lennék a Kos jeggyel, talán túl akaratos, és túlságosan direkt az érzékeny lelkű Ráknak.

Ocskó Barbara karma asztrológus tevékenységével nem csak a GLAMOUR.hu-n találkozhatsz. Amennyiben szeretnél jelentkezni hozzá személyes elemzésre, a Barbaraasztrologia.hu weboldalon tudsz jelentkezni.

Szerelem és asztrológia:

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Hozd ki a legtöbbet az otthoni moziestekből! Így válhat igazi élményprogrammá a tévézés

Hozd ki a legtöbbet az otthoni moziestekből! Így válhat igazi élményprogrammá a tévézés

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Bomba alak még a strandszezon előtt? - Ezzel a módszerrel lehetséges! (x)

Bomba alak még a strandszezon előtt? - Ezzel a módszerrel lehetséges! (x)

Palackba zárt szenvedély, mely tutira fellobbantja a lángot köztetek (x)

Palackba zárt szenvedély, mely tutira fellobbantja a lángot köztetek (x)

Nincs még programod a hosszú hétvégére? - Mutatunk egyet! (x)

Nincs még programod a hosszú hétvégére? - Mutatunk egyet! (x)

Ezért kötődünk annyira ruhadarabjainkhoz (x)

Ezért kötődünk annyira ruhadarabjainkhoz (x)