Ez a 3 csillagjegy kutakodik legtöbbet a szerelme exe után

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Sorozatunkban Ocskó Barbara asztrológus vezet be az asztrológia rejtelmeibe. Ismerkedj meg az alapfogalmakkal, hogy aztán te magad is profin átlásd, hogy a csillagok mozgása milyen hatással van a személyiségedre. Szerzőnk ma azt segít megérteni, miért fordulhat elő, hogy nem igazán illik rád a csillagjegyed leírása.

Te kíváncsibb vagy az átlagnál, ha exekről van szó? Valószínűleg a csillagjegyed áll a háttérben
Te kíváncsibb vagy az átlagnál, ha exekről van szó? Valószínűleg a csillagjegyed áll a háttérben
Fotó: Profimedia

Az ember kíváncsi természet, így teljesen normális, ha valaki kíváncsi a párja exére. Nem véletlenül jön fel olyan gyakran a téma az első randevúk alkalmával, mivel megfelelő következtetéseket lehet levonni a másik félről. Azáltal, ahogy a múltjáról beszél, kicsit megismered általa a választottadat is. Sokan elkövetik azt a hibát, hogy hosszasan ecsetelik, mennyire rossz volt az a kapcsolat, házasság, akivel akár tíz évig is együtt volt. Ilyenkor jobb, ha megszólal - bennünk - az a bizonyos vészcsengő! Valószínűleg még nincs túl a szakításon, és fel sem fogja, hogy magát hozza kellemetlen helyzetbe azzal, ha túlzásba viszi az ex szapulását. Ha azonban az egész ex kérdés normálisan van kezelve, nem pedig megszállottan, akkor mondhatjuk azt, hogy mindenkiben van egy egészséges kíváncsiság. Na de mi van akkor, ha valaki túlságosan is kíváncsi a másik múltjára - pontosabban a párja volt szerelmére? Az alább felsorolt csillagjegyek között talán te vagy az exbarátnő, akit mustrálnak, de lehetsz az új barátnő is, aki alaposan szemügyre veszi az exbarátnőt.

Kik azok, akik hajlamosabbak rá?

  1. Nem szeretnék tipizálni, de sajnos vannak olyan jegyek, akik a kelleténél jobban beleássák magukat a témába. Van, akit a kíváncsiság hajt, mindent tudni akar, és nincs benne rossz érzés ezáltal, egyszerűen szeret képben lenni. Az abszolút aranyérmes a Skorpió, és itt most szeretnék elnézést kérni minden résztvevőtől, de ez lehet a Napjegyed, az aszcendensed vagy Holdjegyed is. A Skorpió elképesztő kíváncsi természet, aki szépen elraktároz minden információt. Kutat, keres, kifürkészi a legmélyebb titkokat is. A tabu témákat és a rejtett titkokat keresi. Nem elégszik meg az átlagos tapasztalatokkal, mert az kiszámítható és mindenki számára elérhető. Az egyik legrosszabb tulajdonsága, hogy a kapcsolataiban rendkívül féltékeny és birtokló tud lenni, és megeshet, hogy egy ilyen általa kiszimatolt szituáció bármikor napirendre kerülhet nála. Nagyon manipulatív tud lenni, és arra nagyon vigyáz, hogy lehetőség szerint ő maga ne sérüljön, de ennyi információval a birtokában ez sokszor neki is nehéz. Mindent a maga mélységében és teljességében akar megismerni, ezért semmi sem maradhat előtte titokban, és mindehhez rendkívüli érzéke van az élethelyzetekhez, tudja és érti, mi játszódik le a színfalak mögött.
  2. A második helyezett a Rák jegye, ugyancsak rajtvonalhoz állhatnak a Napjegyek, aszcendensek és a Holdjegyek is. A Rák jegyű nő az egyik legérzelmesebb és leggondoskodóbb jegy, imád sütni-főzni, elhalmozza szeretteit szeretetével. Néha túlzásba is viszi. Szeret a múltban kutakodni, nem riasztja el semmi. Alacsony rezgésű megnyilvánulásaiban nem áll tőle távol a hisztéria, a sértődékenység és a birtoklási vágy, és kifejezetten szeret mindent tudni az exről. Ellenben a Skorpióval, aki általában csak raktároz, ritka, hogy visszaél az információval, és leginkább magában tartja a dolgokat. A Rák inkább marcangolja magát rajta, állandóan a múlt dolgain rágódik.
  3. A harmadik jegy, akit megemlítenék, az a Szűz. Nála akár még feljegyzések is készülhetnek. Egy Szűz mindent másodpercre pontosan tud, mindenre emlékszik, és ha úgy tartja kedve, még egy Excelben is rendszerezi őket. Analizál és kategorizál, rendkívül kritikus és szőrszálhasogató tud lenni. Imád gyötrődni valami miatt, ami nem tökéletes. Összehasonlítja magát az exbarátnővel, és mivel nagyon jó megfigyelő, aki pontos munkát végez, minden hibát észrevesz és szóvá is tesz, amivel időnként kivívja környezete rosszallását. Ha egy Szűz kutakodik, biztosan észreveszi a legkisebb hibát is az ex fotóján.

Ezek a csillagjegyek a legodaadóbb szeretők az ágyban

Ezek a csillagjegyek a legodaadóbb szeretők az ágyban

A dobogóra talán nem fért fel, de akit semmiképp sem hagynék ki a sorból, az az Oroszlán jegye. Bár látszólag egyáltalán nem foglalkozik az exekkel, titkon mégis arra vágyik, hogy minden barátja maximálisan megerősítse őt abban, hogy sokkal szebb, mint a másik. Nem áll tőle távol a rivalizálás, környezetében nem tűri a vetélytársakat. Ilyenkor szívesen helyezi magát előtérbe, hogy mindenki inkább róla beszéljen. Hízelgéssel könnyedén becsapható, mert nehezen különbözteti meg a valódi csodálatot az álnok törtetéstől.

Merülj el az asztrológiában:

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Ez a gyógynövény lenne a tökéletes alvás titka? Kipróbáltuk!

glamour plusz ikon Ez a gyógynövény lenne a tökéletes alvás titka? Kipróbáltuk!

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Ez a 3 lépés választ el a ránctalan bőrtől - Arcápolási tippek, nemcsak nőknek (x)

Ez a 3 lépés választ el a ránctalan bőrtől - Arcápolási tippek, nemcsak nőknek (x)

Fontos! Ezt a 3 dolgot semmiképp ne hagyd otthon, ha nyaralni mész! (x)

Fontos! Ezt a 3 dolgot semmiképp ne hagyd otthon, ha nyaralni mész! (x)

Milyen szín illik a lakásodba? A szakértők elárulják (x)

Milyen szín illik a lakásodba? A szakértők elárulják (x)

Ha ezt a terméket választod, nem kell többet a sötét karikák miatt aggódnod (x)

Ha ezt a terméket választod, nem kell többet a sötét karikák miatt aggódnod (x)