Magasan ők a legvadabb csillagjegyek az ágyban

Sorozatunkban Nagy Emese asztrológus vezet be az asztrológia rejtelmeibe. Ismerkedj meg az alapfogalmakkal, hogy aztán te magad is profin átlásd, hogy a csillagok mozgása milyen hatással van a személyiségedre. Szerzőnk ma felfedi, melyek a legvadabb csillagjegyek az ágyban.

Mutatjuk, melyek a legvadabb csillagjegyek az ágyban | Fotó: Prostock-Studio
Mutatjuk, melyek a legvadabb csillagjegyek az ágyban | Fotó: Prostock-Studio
Fotó: Gettyimages.com

A szexualitás olyan, mint a gasztronómia, mindenki mást kedvel benne. Vannak kísérletezőbb lelkek és vannak olyanok, akik inkább ugyanazt szeretik ismételgetni. Van akinek az egész élete a kaja körül forog, míg mások éppen csak bekapnak valamit, mikor van egy kis idejük. Bizonyos vad csillagjegyek ennek a témának is szeretnek a legmélyére ásni és sokszor az átlagtól igencsak eltérő szexualitással rendelkeznek. Nézzük is, meg melyek ezek.

Skorpió

A téma abszolút nyertese a Skorpió. A legvadabb álmaidban se tudsz olyat kitalálni, amit ő már húsz évesen simán megcsinált. A Skorpió imád a mélybe szállni és utálja a felületességet. Ő semmiképp nem az a típus, aki csak karcolgatja ezt a témát. Az összes beöltözős, A szürke ötven árnyalatát idéző, illetve a legmocskosabb szexuális fantáziád valóra váltása az ő szakterülete. A legszebb, hogy sokszor ki se kell mondanunk, mire vágyunk, mert magától kitalálja. Viszont, ha nekünk a szexualitás nem olyan fontos téma, vagy inkább a hagyományos dolgokat kedveljük, akkor nem biztos, hogy ezt a típust nekünk teremtették.

Vízöntő

Kísérletezés és lázadás mindenekfelett. Nem biztos, hogy már akkora tapasztalatra tett szert, de bármit is találsz ki, abban ő benne lesz. Nem kell noszogatni, ha biszexualitásról, hármasról, vagy akár egy swinger clubról is van szó, ő egyszer mindent szívesen kipróbál. Imád különcködni és az átlagtól eltérően viselkedni, szóval ha csak meghallja, hogy milyen opciók vannak még, azonnal tudni akarja, hogy azt milyen lehet csinálni.

A Skorpió a legkevésbé kedvelt csillagjegy, de milyen valójában?

Bak

Totál kattantak az ágyban. Ez több dologból fakad, egyrészt mivel a hétköznapi életben általában nagyon decensen viselkednek, és hát valahol ugye ki kell élni magukat, másodszor rengetegszer dolgoznak vezetői pozícióban és pontosan tudjuk, hogy ez a típus nem mindennapi stressznek van kitéve, így lazítani sem mindennapi módon szeret. A harmadik indok pedig, hogy a Skorpió mellett a Bak az, aki a leginkább kedveli a mélységet és veti meg a felületességet, így a szexualitást is, mint mindent, ezer oldalról szereti körbejárni és minden tudni, illetve tapasztalni akar a témában.

Kiegészítésként annyit mondanék, hogy itt ne annyira a Nap jegyet nézzük, hiszen azt a minőséget tanulni jött a lélek. Tehát ahogy a Ráknak tanulnia kell anyaságot, úgy a Skorpiónak dolga van a szexualitással. Az aszcendens viszont már igen árulkodó a már meglévő képeségekről is, illetve a Hold, a Vénusz és a Leszálló Holdcsomópont jegye is.

Még több asztrológia:

Ez is érdekelhet

Így edd a joghurtot, és fogyhatsz vele

Így edd a joghurtot, és fogyhatsz vele

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói