A Skorpió jegyűek kristályai tökéletesek arra, hogy a lelked mélyére áss

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Sorozatunkban Nagy Emese asztrológus vezet be az asztrológia rejtelmeibe. Ismerkedj meg az alapfogalmakkal, hogy aztán te magad is profin átlásd, hogy a csillagok mozgása milyen hatással van a személyiségedre. Szerzőnk ma megismerteti veled, hogy milyen kristályok a legjobbak a Skorpió jegyűek számára.

Mutatjuk a Skorpió jegyűek kristályait | Fotó: Molly Aaker
Mutatjuk a Skorpió jegyűek kristályait | Fotó: Molly Aaker
Fotó: Gettyimages.com

A Skorpió jegy részletesebb bemutatása után, itt az ideje, hogy megnézzük, mely kristályok is tartoznak ehhez a minőséghez. Fontos észben tartani, hogy ezeket a köveket nem csak akkor tudjuk alkalmazni, ha Skorpió a horoszkópunk vagy az Aszcendensünk, hanem bármikor az életben, ha úgy érezzük, hogy egy kis Skorpió minőségre van szükségünk. De persze ha a Napunk, a Holdunk vagy az Aszcendensünk áll Skorpióban, akkor valószínűleg nagyon sokszor megkínál az élet olyan szituációkkal, amikor erre az energetikára van szükségünk.

HIRDETÉS

Nézzük is milyen kristályok kedvezőek a Skorpió jegynek:

Malachit

Először is a legfontosabb: ez egy mérgező kő! Csak külsőleg szabad használni, szóval semmiképp ne csináljunk belőle elixírt (mikor vízbe tesszük a követ egy éjszakára, majd megisszuk a folyadékot), és ne lélegezzük be a porát, ebből kifolyólag csak csiszolt formában vegyük meg. Másodszor: rengetegen hamisítják, megbízható helyen szerezzük be mindenképpen. De mire fel ez a nagy felhajtás körülötte?

Nos, ez egy végtelenül erős kő. Nem is szabad sok ideig magunknál tartani, és hát ami nagyon sok jót tud okozni, az rossz kezekben nagyon sok bajt is. Mind a pozitív, mind a negatív energiákat felerősíti. Használat előtt és után is meg kell tisztítani, mégpedig úgy, hogy valamilyen kvarcra helyezzük, például rózsakvarcra, és kitesszük a napfényre. Hosszasan írhatnám, hogy mi mindent lehet vele csinálni, de lényegében mindent. A változás köve, nagyon jó például a kezünkben tartani pszichológusnál, vagy meditáció közben. Könyörtelenül feltárja, hogy hol nem akarunk szembesülni a saját gyengeségünkkel. Mindemellett megnyitja a szív csakrát, erősíti a látomásokat és összeköt a felsőbb vezetőnkkel.

Herkimer gyémánt

Ez egy különlegesen tiszta kő, amely fokozza a látói képességeket. Ha telepátiával akarunk foglalkozni, akkor a gyakorlópartnerünknél és nálunk is legyen egy ilyen. Próbáljunk az elején egyszerűbb dolgokat, mint például színeket küldeni. Nagyon erősen tud arra ösztönözni, hogy beleálljunk a lelki feladatainkba.

Kínai asztrológia: ez vár rád a szerelemben 2023-ban

Kínai asztrológia: ez vár rád a szerelemben 2023-ban

Obszidián

A malachit után itt a következő nagyágyú. Végtelenül erős, megint ne legyen rajtunk, nálunk túl sokáig és készüljünk fel, hogy nagyon mélyről fognak dolgok feljönni. Ezt lehet először kicsit nehéz megérteni, hogy mit jelent a mélység az emlékezetünkben, de valahogy úgy kell elképzelni, hogy mindenkinek másféle elfojtó mechanizmusai vannak és a rossz dolgokat egy idő után valahogy mindig betakargatjuk valamivel. Ez egy túlélési ösztön, nem tudnánk továbblépni, ha egyfolytában ugyanazt ismételgetnénk, de sajnos ez a betakarás hosszú távon épp annyit ér, mint az Északi-sarkon egy öngyújtó melege.

Szóval minden egyes ilyen elfojtás lenyomata ott marad és meghatározza a mindennapi cselekedeteinket, ezt hívja a pszichológia ösztönszerű viselkedésnek. Ha igazán változni szeretnénk, itt kell tudnunk módosításokat végrehajtani és ebben nagy segítség ez a kő. Én egyszer hordtam 2-3 hétig napi 24 órában. Hát mit mondjak, elég erős volt, de végül elmúlt az a betegségem, amiért elkezdtem az egész kristályterápiát. Viszont ezt tényleg csak nagyon haladóknak ajánlom, akik azért már úgy nagyjából tisztában vannak vele, hogy mi a személyiségük legsötétebb oldala. Mindenki más napi egy két órát viselje, vagy legyen a kezében meditáció közben, illetve bármilyen terápias folyamatot remekül kiegészít, de aztán tegyük le és tisztítsuk meg.

Vörös spinell

Remek kő azoknak, akik a szexualitásuk fejlesztésén szeretnének dolgozni. Felébreszti a kundalinit, így aki kicsit fokozná a belső tüzét, azoknak melegen ajánlom. Viszont önmagában egy kőtől sem szabad csodát várni, ezek remekül tudnak segíteni olyan folyamatokban, amikbe mi önállóan is rengeteg energiát teszünk. A kristályok a turbó meghajtás, de a kocsit nekünk kell megtankolni. Szóval kezdjünk el kundalini jógázni, olvassunk könyveket a témában, járjunk el szexuális fejlesztőhöz, vagy jelentkezzünk egy tantra csoportba és akkor kiváló segítség lesz ez a kő, de önmagában ne ettől várjuk a csodát.

Rubin

Vonzza a szexuális aktivitást, pozitívvá alakítja az aggodalmat és a letargiát, helyette életerőt és potenciát biztosít. Eltávolítja a haragot és a negatív energiákat. Véd az energiavámpírok ellen, és elősegíti a pozitív álmokat. A szív köve, arra bátorít, hogy a boldogságot kövessük.

Boji kövek

Oldják a negatív gondolatmintáinkat, és a blokkokat, illetve gyógyítják a fájdalmas emlékeinket. Segítenek elkerülni az önpusztító magatartást, illetve remekül ki tudják ellensúlyozni a női és férfi mintáinkat. A sima felületű az női kő, az érdes pedig férfi. Tartsunk mindkettőből egyet a kezünkben, ha az ilyesfajta problémáinkon meditálunk. Kezdőknek ezt javaslom és csak utána az obszidiánt. Egyébként az egyik leghatásosabb földelő kő, ha nagyon elszállósak vagyunk, akkor viseljük medálként.

Egyedül ennyi kell a Rák, a Halak és a Skorpió boldogságához

Egyedül ennyi kell a Rák, a Halak és a Skorpió boldogságához

Dioptáz

Különösen akkor hasznos, ha el vagyunk akadva egy helyzetben és nem tudjuk, mi legyen a következő lépés. Erős szellemi tisztító, feloldja bennünk a kényszert, hogy másokat irányítsunk. Nagyon jó szívfájdalomra és szakítás miatti bánatra. Segít az itt és mostban élni, illetve támogatja a pozitív életszemléletet. Drámai hatással van az ember energiamezejére.

Zöld turmalin

Nagyon jól erősíti a vizualizációt, így meditációkhoz kiváló. Erősíti a könyörületességet, a gyöngédséget és a türelmet. Pozitívvá alakítja a negatív energiákat, elűzi a félelmet és nyitottságra nevel. Mágnesként vonzza a fellendülést és a bőséget. Gyógyítja az apasebeket és a gyógynövényekkel való foglalkozásra ösztönöz.

Rodokrozit

Menjünk el egy kristályboltba, vegyük a kezünkbe, és ha ellenérzésünk van ezzel a kővel kapcsolatban, akkor valami nagyon mély elfojtásunk van, amit ez a kő tud felhozni. Továbbá nagyon jó azoknak, akik nem szeretik magukat, mert önelfogadást biztosít, ami idővel szeretetté alakul. Épp ezért szexuális bántalmazás utáni gyógyuláshoz is lehet használni. A szív köve és arra tanítja, hogy ne törjön össze, ha visszautasítást kell átélnie. Segít az érzelmek spontán kifejezésében és felderíti a depressziós hangulatot.

Tudj meg többet a kristályokról:

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

„Sikerem egyik sarokköve, hogy nem kötök kapkodva üzletet” - Elolvastuk 50 Cent új könyvét

glamour plusz ikon „Sikerem egyik sarokköve, hogy nem kötök kapkodva üzletet” - Elolvastuk 50 Cent új könyvét

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Te tudod, melyik nyári arcápolási rutin a legmegfelelőbb a bőrtípusodnak? - Mutatjuk! (x)

Te tudod, melyik nyári arcápolási rutin a legmegfelelőbb a bőrtípusodnak? - Mutatjuk! (x)

Nem alszol jól? Lehet, hogy a ciklusod az oka - így függ össze a kettő (x)

Nem alszol jól? Lehet, hogy a ciklusod az oka - így függ össze a kettő (x)

Tegyél jót a gyerekeknek egy ingyenes szavazattal: most 2,5 millió forintot kaphatnak! (x)

Tegyél jót a gyerekeknek egy ingyenes szavazattal: most 2,5 millió forintot kaphatnak! (x)

Fontos! Ezt a 3 dolgot semmiképp ne hagyd otthon, ha nyaralni mész! (x)

Fontos! Ezt a 3 dolgot semmiképp ne hagyd otthon, ha nyaralni mész! (x)