Napi horoszkóp: A Kos bosszús, az Ikrek kalandozik - március 3.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Újabb nap, újabb kihívások, újabb kalandok. Olvasd el, mi vár rád egészen pontosan a horoszkópod szerint, hogy könnyebben lavírozhass a nehézségek között, vagy ügyesebben lovagolhass meg egy sikeresebb hullámot.

Napi horoszkóp: március 3.
Napi horoszkóp: március 3.
Fotó: IMaxtree, montázs: Herceg Éva

Vasárnap a Vízöntő-Vénusz és a száműzött Bika-Uránusz quadrát vonzalmat jelez az újdonságok iránt, így a kapcsolatok területén erős függetlenségi vágyat és féltékenységet okozhat. Kedved támadhat kitörni a rutinból és valami szokatlant átélni. – talán a partnered nélkül. Váratlanul kialakulhat egy izgalmas kapcsolat is egy különc személlyel, de ugyanolyan gyorsan véget is érhet. A Vénusz-Uránusz aspektus szabadságvágyat és kitörési kényszert jelez az unalmas életből és kapcsolatokból, ám ha mégis meg akarod menteni a kapcsolatodat, szervezz olyan programot, ami eltér a megszokottól. A birtokló típusú kapcsolatokban viszont szakításra kerülhet sor. Ha egy kapcsolat már nem működik, akkor a hűtlenség, egy váratlan fellobbanás vagy a szakítás okozhat izgalmat. Egyesek anyagilag sem érezhetik magukat biztonságban. A különböző érékrend, a szabadság és a pénz vitatémává válhat.

Kos (03. 21-04. 20.) Érzelmi, anyagi ügyekben melléfoghatsz, valaki felkavarhatja az érzéseidet, állandóan ingerült vagy, ráadásul a lehető legalkalmatlanabb emberrel üzletelsz.

Bika (04. 21-05. 20.) Kellemetlen helyzetbe kényszerülhetsz a munkahelyeden, amelyet eddig elkerültél, ám ha nem jössz ki a főnököddel, akkor muszáj együtt haladnod a változásokkal.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha elutazol, valószínűleg váratlan kalandban lesz részed, a párod sem fog unatkozni melletted, de elgondolkodsz azon, vajon jobb lenne-e, ha szingli lennél.

Ennek a 3 csillagjegynek a legmagasabb az érzelmi intelligenciája

Ennek a 3 csillagjegynek a legmagasabb az érzelmi intelligenciája

Rák (06. 22-07. 22.) Erotikus vágyat érezhetsz egy különleges személy, barát vagy üzletfél iránt, de jól át kell gondolnod, mit akarsz: a párod vagy új ismerősöd a megfelelő számodra.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Munkában, házasságban változás: hirtelen fellobbanás hatására talán felmerül benned a gondolat, hogy nemcsak állást, hanem partnert is kéne cserélni.

Szűz (08. 24-09. 23.) Rosszullétedet talán hormonszintingadozás okozza, ráadásul a munkahelyeden vagy utazáskor is olyan helyzet áll elő, hogy csak kapkodhatod a fejed.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Kapcsolatod, vállalkozásod kritikus szakaszba lép, lehet, hogy külön utakon jártok, de ne keverd az üzletet és a szexet, s egy új kalandba sem kell fejest ugranod.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha érzelmi hullámvasúton ülsz, mert kétségbe vonod párkapcsolatod életképességét, a változás és a spontaneitás talán segít új életet lehelni viszonyotokba.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Egy félreérthető üzenet vagy intim hangú telefonhívás egyik barátodtól kiváltja gyanúdat, ráadásul a munkahelyeden is valaki az idegeiden táncol.

Magasan ők a legjobban öltözött csillagjegyek - te köztük vagy?

Magasan ők a legjobban öltözött csillagjegyek - te köztük vagy?

Bak (12. 22-01. 20.) Téged csak a dohány érdekel, mégse hazardírozz, ám ha üzletasszonyként ódzkodsz a gyermekvállalástól, mégis teherbe eshetsz gazdag ügyfeledtől.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Nem tűröd az irányítást rokonod részéről, szívesen elköltöznél, mégse rúgj fel mindent, mert a dolgok nem mennek olyan simán, mint ahogy szeretnéd.

Halak (02. 20-03. 20.) Ne ismerkedj a neten, ám ha szerető vagy üzlettárs lapátra tett, és vége az anyagi biztonságodnak, ne rendezz cirkuszt, tanulj inkább, semmint újra lefeküdj vele.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

7 rosacea elleni krém, ami tényleg működik a szakértő szerint

7 rosacea elleni krém, ami tényleg működik a szakértő szerint

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője